loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation

EKSTERIØR

Enestående kvalitet og håndverk med moderne britisk design
gjør XF til en vakker bil med særpreget skjønnhet og dynamisk luksus.

bg-modelDisplay

DYNAMISK DESIGN

Kraftig og atletisk eksteriør. Vakre linjer gir bilen en selvsikker holdning. Den selvsikre, oppreiste grillen og dype muskelbulen på panseret forsterker uttrykket. 

ELEGANTE LINJER

Den perfekt proporsjonerte profilen på XF Sedan fremheves av en elegant bue langs hele karosseriet og kulminerer ved de særpregede, omsluttende LED baklysene med dobbel avrunding - inspirert av F-TYPE.

PRAKTISK OG SELVSIKKER

XF Sportbrake er enda romsligere og et mer praktisk tilskudd til XF Sedan. Bilen har en coupé-lignende profil med kraftig dynamikk. Bedre aerodynamikk, kraftig livlinje, sømløst integrert spoiler og LED baklys gjør Sportbrake like praktisk som den er selvsikker.

AVANSERT AERODYNAMIKK

Det flytende eksteriørdesignet på XF er aerodynamisk. Bilens avanserte utforming forbedrer både kjøreegenskapene, dynamikken og raffinementet. Selv de innfelte hovedlysene og luftinntakene  har gjennomgått omfattende testing for å redusere luftmotstanden og øke karosseritrykket.

FRONT

En selvsikker frontgrill og muskuløst panser fremhever XFs selvsikre utseende.

SIDE

XFs aerodynamiske linjer er presisjonsslipt gjennom omfattende testing for å optimalisere bilens luftmotstand. Fra den integrerte utformingen av støtfangeren foran til den subtile baklukelisten - alle elementer bidrar til å redusere luftmotstanden i høy hastighet.

BAK

XF viser Jaguars prinsipper for ren design. Kraftige, dynamiske linjer forbedrer kapasiteten både når det gjelder aerodynamikk, sikt, stabilitet og sikkerhet.

NYE XF CHEQUERED FLAG

For deg som liker konkurranse. Chequered Flag leveres med
unik Chequered Flag merking med et valg mellom Yulong White,
Santorini Black eller Eiger Grey eksteriørfarger.  

SE GALLERI

bg-modelDisplay

SIGNATUR ‘J’ BLADE LED KJØRELYS

Adaptive LED hovedlys* med Jaguar signatur 'J' Blade kjørelys gir XF et flott utseende på veien. 

*Ekstrautstyr.

 

FORKROMMEDE LUFTINNTAK

Sideventilene i nettingmønster og forkrommet innfatning med Jaguar-merking forsterker XFs dynamiske design og kraft.

PANORAMATAK

Tilvalg i form av et 1,6m2  stort fast panorama glasstak2 laget i ett stykke - det er det største i sin klasse og gir uavbrutt utsikt til himmelen.

F-TYPE-INSPIRERTE BAKLYS

Én av de mange flotte detaljene på XF Sedan er de F-TYPE-inspirerte LED baklysene.

ELEGANTE LYS

XF Sportbrake er utstyrt med elegante, avrundede og F-TYPE-inspirerte LED baklys. Dette gjør dem lett gjenkjennelige både på dagtid og kveldstid.

Jaguars moderne prisbelønte design, dynamiske egenskaper og toppmoderne infotainment-system gjør at XF skiller seg fra konkurrentene. Bruk vår konfigurator til å skape din perfekte XF.

1. Tilgjengeligheten av disse funksjonene, og om de er standard eller tilvalgsutstyr er markedsavhengig. Ta kontakt med din lokale Jaguar-forhandler for mer informasjon.
2. Inkluderer elektrisk solskjerm som standard.