loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation

DEN HELT NYE XF

Helt tydelig en Jaguar. Det selvsikre utseendet til den helt nye XF skiller seg ut i mengden. Denne dynamiske og luksuriøse sedanen har en overlegen kombinasjon av styringsrespons, kjørekomfort, raffinement og ytelse som både er effektiv og begeistrer. Toppmoderne teknologier sørger for at du er trygg, tilkoblet og blir underholdt på veien.

MODERNE SKJØNNHET - PROGRESSIV STIL

Den helt nye XF er flott og atletisk. De vakre linjene gir bilen et selvsikkert utseende. Den selvsikre, vertikalstilte grillen og den dype «muskelbulen» forsterker bilens hensikter. Den elegante buen strekker seg helt bak til de særpregede, buede LED-baklysene med F-TYPE inspirert grafikk.

XFs slanke, sporty og progressive form gir avansert aerodynamikk slik at bilen minimaliserer luftmotstanden, sparer drivstoff og reduserer utslippene. Den nye XF lyser av selvsikkerhet med et utseende som sier: kjør meg!

PERFEKT UTFORMING

Den helt nye XF gir deg skreddersydde og luksuriøse valgmuligheter. En bil der de førsteklasses materialene leverer enestående komfort. Trykk på den røde Start-knappen og XF våkner til liv. Luftventilene roterer mot deg, JaguarDrive-girvelgeren heves sakte mot hånden og motoren brøler - perfekt koreografi. Komforten fortsetter i baksetene på XF der passasjerene har klasseledende beinplass. Uansett hvor du sitter vil nye XFs moderne design, naturlige lys og utsøkte håndverk skape en atmosfære av god plass og velvære.

LES MER OM LUKSURIØS DESIGN

INNOVASJON FRA START TIL MÅL

Hold deg tilkoblet og bli underholdt med InControl Touch, XFs infotainmentsystem. Systemet har rask responstid og et moderne grafisk grensesnitt på en 10,2" berøringsskjerm (ekstrautstyr) med «forstørr» og «sveipe»-funksjoner. Jaguars utvalg av intelligent teknologi gjør kjøreopplevelsen enda bedre. Du kan velge å vise viktig informasjon, inkludert navigasjonsveiledning, enten som frontruteprojeksjon med laserteknologi eller på et 12,3" HD TFT instrumentpanel (begge er ekstrautstyr). Responsiv, intuitiv og sømløst integrert Jaguar-teknologi leverer løsninger som gjør kjøreopplevelsen enda bedre. 

LES MER OM TEKNOLOGI

LETTVEKTIG, INSTINKTIV, RESPONSIV

Takket være Jaguars avanserte aluminiumsarkitektur er den nye XF den letteste bilen i sin klasse. Dette gjør bilen mer effektiv, gir lavere driftskostnader og reduserer CO2-utslippene til 104 g/km. Forhjulsoppheng med doble wishbone og Integral Link-bakhjulsoppheng gir deg overlegen kjørekomfort og enestående kjøreegenskaper. Adaptive Dynamics modifiserer bilens responsvillighet etter forholdene og din kjørestil. I tillegg gir F-TYPE derivert Configurable Dynamics flere muligheter til å personliggjøre XFs enestående balanse på veien.

MER OM JAGUAR DRIVE