loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation

JAGUAR GEAR SPORTBRAKE - TILBEHØR

Velg fra vårt store utvalg av tilbehør og personliggjør din XF Sportbrake ned til minste detalj.

Ønsker du å personliggjøre din XF Sportbrake? Noe praktisk? Eller kanskje litt stil? Vi har laget fire pakker for vårt mest populære tilbehør: Towing, Lifestyle, Styling and Business. Ta en titt, og bygg deretter din egen XF Sportbrake eller søk i vår online tilbehørskatalog for å se alt tilbehøret.

BYGG DIN EGEN

TOWING PACK

Uansett hvilke eventyr du søker, vil Towing Pack på din XF Sportbrake gjøre slepingen enklere.

bg-modelDisplay

TOWING PACK

Enten du sleper en campingvogn, båt, tilhenger eller hestehenger, vil et elektrisk nedfellbart tilhengerfeste og avtagbart tilhengerfeste gi deg en tilhengervekt opptil 2 000 kg. Premium sykkelstativ med sikker låsemekanisme monteres enkelt på tilhengerfestet.

BYGG DIN EGEN

LIFESTYLE PACK

Dette tilbehøret gjør at du kan nyte dine favorittaktiviteter samtidig som du beskytter din XF både innvendig og utvendig.

bg-modelDisplay

LIFESTYLE PACK

Takboksen lar deg ta med alt fra sportsutstyr til ekstra bagasje. En bagasjeromsmatte i gummi og et gummimattesett beskytter både mot slitasje og er enkle å rengjøre.

BYGG DIN EGEN

STYLING PACK

XF Sportbrake er allerede en flott bil å se på, men Styling Pack fremhever bilens særpregede utseende.

bg-modelDisplay

STYLING PACK

Gjør bilen enda flottere med speildeksler i Noble Chrome, girvelgere i aluminium og luksuriøs bagasjeromsmatte med Jaguar-logo i Jet Black.

BYGG DIN EGEN

BUSINESS-PAKKE

Å jobbe i din XF Sportbrake har aldri vært enklere med Business Pack.

bg-modelDisplay

BUSINESS PACK

Click-and-Go er et kompakt oppbevaringssystem som kan festes bak hodestøttene til forsetet. Systemet inkluderer en kleshenger montert på hodestøtten som bidrar til å holde klærne rynkefrie. En avtagbar nettbrettholder kan enkelt plasseres i ulike vinkler for ekstra komfort og bakseteunderholdning. Click-and-Hook er en universalkrok som gir deg ekstra oppbevaringsplass til å henge opp ting som vesker.