loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation

INTERIØR

Interiøret i XF gir deg mange luksuriøse valgmuligheter og god plass.

Bilene som vises i videoene på dette nettstedet kan avvike fra nylige oppgraderinger og forbedringer. Be om de nyeste spesifikasjonene fra din lokale Jaguar-forhandler.

MODERNE HÅNDVERK

Interiøret i XF består av en rekke moderne materialer som er eksklusivt utformet for å gi  enestående komfort og velvære. Interiørets midtpunkt er den integrerte designdetaljen som XF deler med andre Jaguar-modeller. Denne detaljen sveiper over instrumentpanelet fra øverst på dashbordet og langs fører- og passasjerdørene.

IKKE SOM ALLE ANDRE

Kupeen i XF 300 SPORT er elegant med vakre detaljer slik som
girvelgere i maskinbearbeidet aluminium og Soft Grain skinnratt

bg-modelDisplay
Jaguar XF - Interior

I FØRERSETET

Når du åpner døren på din XF og setter deg inn, er Start-knappen noe av det første du legger merke til. Start-knappen skaper en følelsesladet kobling mellom deg og bilen. Og sørger for at bilen maler som en Jaguar i hvilemodus. Trykk på Start-knappen og XF våkner til liv. Med perfekt koreografi åpner lufteventilene seg, den moderne Rotary Selector1 i Satin Black stiger opp fra midtkonsollen og motoren brøler – alt dette inspirerer deg til en flott kjøretur.

bg-modelDisplay

DE BESTE MATERIALENE

Skinn og interiørdetaljer er nøye utvalgt for at XF skal føles så luksuriøs som overhodet mulig. Enten du velger karbonfiber eller trefinér for å supplere det vakre utvalget av skinn vil din XF alltid se og føles riktig.

XF 300 SPORTSSETER

Disse sportssetene med 14-veis justering er utstyrt med særpreget gul, dobbel kontrastsøm og 300 SPORT-logo på hodestøttene.

LES MER

DESIGNDETALJER

XF kombinerer vakkert håndverk med moderne materialer og en rekke interiørdetaljer. Førsteklasses hanskemykt Windsor skinn med dobbeltsøm kan leveres med flotte finérutførelser i en rekke farger.

Jaguar XF - Interior

PERSONLIGGJØRING

Du kan skape en XF tilpasset din stil med vakre, moderne finérutførelser, stoff og skinn av høy kvalitet i en rekke fargekombinasjoner Du kan også utstyre bilen med opplyste innstegslister med personlig tekst.

Jaguar XF - Interior

DU HAR GOD PLASS TIL Å SLAPPE AV

Kupeen i XF består av luksus, detaljer og god plass. Den generøse takhøyden og beinplassen gir baksetepassasjerene enestående komfort. Innvendig stemningslys forbedrer atmosfæren i din XF, mens LED leselys gir klar, individuell belysning.

FRISK LUFT

For å gjøre luftkvaliteten enda bedre, kan XF Sportbrake leveres med et helt nytt system som ioniserer luften i kupeen. Med dette systemet passerer luften via en ionisator som filtrerer og renser luftstrømmen før den sirkulerer i kupeen. Dette nøytraliserer lukt og minimaliserer bakterier og forurensning for et mer komfortabelt og sunnere kupémiljø.

ELEKTRISK PANORAMATAK

XF Sportbrake kan leveres med klasseledende, 1,6 m fast panoramatak for at naturlig lys kan strømme inn i kupeen og gjøre den enda luftigere. Du kan også bestille en elektrisk solskjerm som kan åpnes og lukkes med en håndbevegelse uten at du trenger å ta øynene bort fra veien foran.

Jaguars moderne prisbelønte design, dynamiske egenskaper og toppmoderne infotainment-system gjør at XF skiller seg fra konkurrentene. Bruk vår konfigurator til å skape din perfekte XF.

BYGG DIN EGEN

1Leveres kun på biler med automatgir.