loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation

NY XF
SPORTBRAKE

Særpreget som en Jaguar. XFs selvsikre design skiller seg ut.

  • CO2 UTSLIPP g/Km
  • Fra 134 med manuell girkasse
  • Fra 142 med automatgir
  • DRIVSTOFFORBRUK (blandet kjøring) l/100 km
  • Fra 5,1 med manuell
  • Fra 5,4 med automat

XF

XF bygger på suksessen fra Jaguars mest prisbelønte bil noensinne. Med en overlegen kombinasjon av stil og substans, leverer bilen en forførerisk blanding av design, dynamikk og raffinement for å skape en bil som gir både spenning og effektivitet. De toppmoderne teknologiene holder deg trygg, tilkoblet og underholdt.

bg-modelDisplay

SEDAN ELLER SPORTBRAKE

XF leverer en dynamisk kjøreopplevelse uavhengig om du velger den særpregede sedanen eller den elegante Sportbrake.

XF 300 SPORT

Selvsikkerhet og særpreget utseende som vekker oppmerksomhet på veien. Gule bremsekalipere, luftinntak på sidene i Dark Satin Grey og flotte 300 Sport-logoer. XF 300 SPORT er klar til dyst.

UTFORSK XF 300 SPORT

LETT, INSTINKTIV, RESPONSVILLIG

Takket være Jaguars lette aluminiumsarkitektur er XF mer effektiv, har lavere driftskostnader og utslipp fra  134 g/km1‡. . Under kjøring leverer double-wishbone forhjulsopphenget og Integral-Link bakhjulsopphenget høy kjørekomfort og meget gode kjøreegenskaper.

UTFORSK KJØREOPPLEVELSEN
Jaguar XF

UTFORMET FOR PERFEKSJON

XF består av individuelle valg og luksus. Der materialer av høy kvalitet er elegant utformet for å gi en ren og omsluttende komfort. Uansett hvor du sitter kombineres moderne design, naturlig lys og utsøkt håndverk for å skape en atmosfære med avslappet raffinement.

UTFORSK INTERIØRET

INCONTROL

Hold deg tilkoblet og bli underholdt med InControl-infotainmentsystemet i XF. Alle XF-modeller er utstyrt med kraftige, neste generasjons teknologier som Touch Pro som standard. Jaguars teknologier er responsvillige, intuitive og sømløst integrerte løsninger som forbedrer kjøreopplevelsen2

UTFORSK INNEBYGD TEKNOLOGI 

UTVIKLET FOR DEG

XF er både selvsikker og elegant, allsidig og trygg. Avanserte førerassistanseteknologier betyr at du kan slappe av i bilen i visshet om at din XF er utformet for å gi trygg kjøring samtidig en rekke praktiske funksjoner gjør kjøreopplevelsen enda bedre.

Vist modell: XF S Sportbrake med ekstrautstyr (på utvalgte markeder).

 

UTFORSK SIKKERHET OG PRAKTISKE FUNKSJONER
Jaguar XE

FEM STJERNER I EURO NCAP-TEST

Jaguar XF oppnådde 5 stjerner i Euro NCAPs sikkerhetstester for 2015. 

Med enestående kollisjonsbeskyttelse fikk bilen høy poengsum i alle kategorier, inkludert passasjer- og fotgjengerbeskyttelse, og er blant de høyest rangerte modellene i sitt segment. 

XF er også utstyrt med en rekke aktive sikkerhetssystemer, inkludert nødbremsing for å optimalisere bilens sikkerhetsnivå.

 

BESØK EURO NCAP-NETTSTED 
Jaguar XF

XF SOM FIRMABIL

Vi tok de totale eierkostnadene i betraktning under utformingen av XF. Resultatet ble opptil 34 000 km eller 2 år serviceintervaller, CO2-utslipp fra 134/km1‡  g/km og drivstofforbruk fra 5,1  l/100 km‡4, noe som gjør XF til en av de klasseledende bilene i sitt segment.

TA KONTAKT

UTFORSK MODELLUTVALGET

Alle XF-modeller består av en særpreget kombinasjon av effektivitet, ytelse og luksus.

UTFORSK XF-MODELLER

1Tall for ytelse og effektivitet gjelder kun for XF Sedan.
2InControl-funksjoner, ekstrautstyr og tilgjengelighet varierer fra marked til marked. Ta kontakt med din Jaguar-forhandler for tilgjengelighet og vilkår. Informasjon og bilder i forbindelse med InControl-teknologi, inkludert skjermer eller sekvenser, er gjenstand for programvareoppdateringer, versjonskontroll og andre system-/visuelle endringer avhengig av utstyret du velger. Mobilnettilkobling kan ikke garanteres alle steder.
3Kun XF Sedan.

NEDC (New European Driving Cycle) er den tidligere kjøresyklusen som ble brukt til å måle drivstofforbruk og utslipp i personbiler i Europa. WLTP (Worldwide harmonised Light vehicle Test Procedure) er den nye prosessen som ble faset inn fra 2017, og måler drivstofforbruk, energiforbruk, rekkevidde og utslipp. Denne nye testprosessen er utviklet for å levere tall som ligger nærmere reell kjøreatferd. Bilene testes med ekstrautstyr og med en mer krevende testprosedyre og kjøreprofil. Tallene gjelder for NEDC og de nye WLTP kjøresyklustestene. Avvik er en følge av hvordan bilene testes snarere enn redusert ytelse.