loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation

INTERIØR

Fokusert, presist og vakkert utformet. XE er inspirerende både for fører og passasjerer.

Du vil elske XE i det øyeblikket du setter deg ned i de sportsinspirerte setene og kjenner hvordan XE vekkes til live for den ultimate kjøreopplevelsen, for både fører og passasjerer.

bg-modelDisplay

FORSKJELLEN LIGGER I DETALJENE

XE 300 SPORT setter standarden for nye trender. Gul kontrastfarge med dobbel søm gir interiøret en tøft visuell kontrast og et mer unikt og sportslig utseende.

LUKSURIØST DASHBORD

XEs unike trinnvise dashbord skråner lett bort fra deg, noe som gir en følelse av romslighet.

Jaguar XE interior

XE VEKKES TIL LIVE

Startknappen i XE skaper en følelsesladet kobling mellom deg og bilen. Og sørger for at bilen maler som en Jaguar i hvilemodus. Trykk på startknappen og XE våkner til liv*. På biler med automatgir heves JaguarDrive Control til håndhøyde. 

*"Needle sweep" er ikke tilgjengelig sammen med interaktivt førerdisplay.

bg-modelDisplay

DE BESTE MATERIALENE

Skinnet er hentet fra de fineste skinnleverandørene i Storbritannia og Italia som sikrer en hanskemyk, naturlig opplevelse. Dobbeltsøm forbedrer ikke bare holdbarheten, men gir også kontrastfarger som definerer XEs luksuriøse interiør.

Jaguar XE interior

PERSONLIGGJØRING

Du kan skape ditt eget unike utseende og unike følelse i din XE. Vi leverer moderne materialer av førsteklasses kvalitet og utsøkt håndverk - du forteller oss hvordan drømmeinteriøret skal være. Elegante, moderne finérutførelser sammen med stoff og skinn av høy kvalitet er tilgjengelig for å komplettere utvalget av fargekombinasjoner.

Jaguar XE interior

PASSASJERKOMFORT

Med en lengde på 4 672 mm og en bredde på 1 850 mm (uten sidespeil) har XE god plass til tre voksne i baksetet. Med et bagasjerom på 455 liter har du også god plass til bagasjen.

STANDARDUTSTYR

XE-modellene kombinerer ytelse, avansert teknologi og særpreget design, alt underbygget av den lette aluminiumsarkitekturen. Bygg din perfekte XE med vår konfigurator.

BYGG DIN XE

JAGUAR NYHETSBREV

Ja, jeg vil gjerne være blant de første som får se nye modeller, delta i konkurranser og invitasjoner til spennende events.

Meld deg på Jaguars nyhetsbrev