loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation

INNEBYGD TEKNOLOGI I XE

XE er fullpakket med den nyeste teknologien for å holde deg trygg, underholdt og tilkoblet.

bg-modelDisplay

Jaguar XEs nyeste innebygde teknologi holder deg trygg, underholdt og tilkoblet. Fra omfattende multimediateknologi til presisjonsbygde lydsystemer og intelligente førerassistenter – oppdag en rekke innovative og sømløst integrerte teknologier.

TOUCH PRO

Touch Pro er tilgjengelig på XE med en 10” berøringsskjerm med rask responstid. Touch Pro-funksjoner inkluderer en skreddersydd startskjerm og et naturlig dialogsystem.

DUAL VIEW*

Dual View lar forsetepassasjer og fører se ulike medier
på samme 10” berøringsskjerm. Forsetepassasjeren kan
for eksempel se på en film (lytte med trådløse hodetelefoner)
mens føreren viser navigasjonsveiledning.

*Ekstrautstyr

bg-modelDisplay

INTERAKTIVT FØRERDISPLAY*

Det 12,3” interaktive førerdisplayet i XE har et grafisk grensesnitt med avanserte funksjoner som gjør kjøringen enda mer komfortabel. Skreddersydd og tilpasset dine preferanser, og lar deg velge mellom fire ulike displaytemaer og en kartmodus.

*Ekstrautstyr

WI-FI HOTSPOT

Ved å koble til det lokale 4G-nettverket via den kraftige utvendige antennen på XE, vil WI-Fi Hotspot holde deg og passasjerene tilkoblet internett. Opptil åtte enheter kan brukes samtidig slik at alle har Internett-tilkobling under kjøreturen.

HEAD-UP DISPLAY*

Projeksjon av viktig informasjon på frontruten med laserteknologi gjør at du kan se både hastighet og navigasjonsveiledning klart og tydelig. Dette er ekstrautstyr på XE-modellene. Denne teknologien minimaliserer tiden du bruker til å kikke ned på instrumentpanelet, og kan bidra til å opprettholde kontinuerlig bevissthet om bilens hastighet. 

*Ekstrautstyr

Jaguar XE In-Car technology

LYD

XE leverer en rekke avanserte lydsystemer, inkludert 125 W Jaguar Sound System med seks høyttalere. Meridian Audio™ leverer en enestående lydopplevelse. Velg mellom Meridian Sound System eller Meridian Surround Sound System. Med 825 W Meridian Surround Sound System vil du få en rik og dyp lydopplevelse uansett hvor du sitter takket være plasseringen av de 16 høyttalerne og basshøyttaleren.

PARK & TRAFFIC ASSIST

AUTONOM NØDBREMSING*

Hvis det registreres en potensiell kollisjonsfare vil XE avgi et «frontkollisjon» lydsignal, Visuelle varslinger på instrumentpanelet. Hvis du ikke reagerer på en potensiell kollisjon, vil systemet bruke bremsene til å redusere farten ved et potensielt sammenstøt. 

*Standardutstyr (i utvalgte markeder).

 

FØRERASSISTANSEFUNKSJONER

XE-modellene kombinerer ytelse, avansert teknologi og særpreget design som bygger på den lette aluminiumarkitekturen. Bygg din perfekte XE med vår konfigurator.

BYGG DIN XE

JAGUAR NYHETSBREV

Ja, jeg vil gjerne være blant de første som får se nye modeller, delta i konkurranser og invitasjoner til spennende events.

Meld deg på Jaguars nyhetsbrev