loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation

EKSTERIØR

Ett blikk på XE og du vet at dette bare kan være en Jaguar.

Oppdag hvordan alle elementer utnytter eksteriørets optimale aerodynamiske potensiale for bedre ytelse og drivstoffeffektivitet, samtidig som XEs enestående proporsjoner opprettholdes.

Jaguar XE exterior

AVANSERT AERODYNAMIKK

Aerodynamisk ytelse er viktig med hensyn til XEs karosseridesign med en imponerende luftmotstand på kun Cd 0,26. Selv den racerbil-inspirerte understellsbeskyttelsen og diffusoren er spesialdesignet for å gjøre XE så effektiv, økonomisk og raffinert som mulig.

FRONT

Det skulpturerte panseret strekker seg i hele bilens bredde fra de særpregede J Blade frontlysene, kanaliserer luften over og under karosseriet og minimaliserer luftmotstanden. XE er klar til dyst.
*Ekstrautstyr (standard på Portfolio og S)

SIDENE

Aerodynamisk perfeksjon kanaliserer luften sømløst mot bilens bakende, og XEs hevede linje gir bilen en følelse av dynamikk, selv når den står stille. XEs forkrommede sideventiler med Jaguar-merking gir assosiasjoner til F-TYPE, i tillegg til de forkrommede listene rundt sidevinduene.

BAK

Ett blikk på de kraftige skuldrene og du vet at dette bare kan være en Jaguar - XEs bakende har et kort overheng som underbygger bilens ytelse og forbedrer luftstrømmen.

JAGUAR XE DESIGN

XE 300 SPORT

Utstyrt med en rekke oppgraderinger, inkludert grillgitter med 300 Sport-logo og unike luftinntak på sidene i Dark Satin Grey.

UTFORSK XE 300 SPORT

FORKROMMEDE LUFTINNTAK PÅ SIDENE

Luftinntakene på sidene i nettingmønster og forkrommet innfatning med Jaguar-logo forsterker XEs sportslige uttrykk.

FORKROMMEDE BUER PÅ SIDENE

Sidevinduene har en kontinuerlig forkrommet innfatning som gjør at kupeen foran og bak ser ut til å gå i ett.

SKULDRE

Ett blikk på XEs kraftige skuldre og perfekt proporsjonert overheng, og du vet at dette bare kan være en Jaguar. Bare Jaguar, som har vært ledende innen aluminiumskarosserier i over ett tiår, har teknologien og ekspertisen til å skape disse skarpe linjene.

IKONISKE BAKLYS

Med designdetaljer fra F-TYPE har XEs ikoniske baklys en særpreget avrunding som krysses av en horisontal linje.

XE-modellene kombinerer ytelse, avansert teknologi og særpreget design, alt underbygget av den lette aluminiumarkitekturen. Bygg din perfekte XE med vår konfigurator.

BYGG DIN XE

JAGUAR NYHETSBREV

Ja, jeg vil gjerne være blant de første som får se nye modeller, delta i konkurranser og invitasjoner til spennende events.

Meld deg på Jaguars nyhetsbrev