loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation

INNEBYGD TEKNOLOGI

XEs oppgraderte interiør er førerfokusert og kombinerer luksus med målbevissthet.

Jaguar XEs nyeste innebygde teknologi holder deg trygg, underholdt og tilkoblet. Fra omfattende multimediateknologi til presisjonsbygde lydsystemer og intelligente førerassistenter – oppdag en rekke innovative og sømløst integrerte teknologier.

TOUCH PRO DUO

Ved å sette sammen en 10" øvre berøringsskjerm med en ekstra 5,5" nedre berøringsskjerm gjør Touch Pro Duo det mulig å gjøre flere ting samtidig slik at det dekker dine behov mens du er i bilen. Følg navigasjonssystemet uten å kompromisse med underholdning, som er tilgjengelig i den ekstra nedre skjermen1.

INCONTROL

ONLINE PACK

Alle har nettdekning med vår Online Pack2 som inneholder en 4G Wi-Fi Hotspot som gir konnektivitet for opptil åtte enheter. Den inneholder også Smart Settings som er fokusert på å skape en personliggjort opplevelse.

CONNECTED NAVIGATION PRO

Få trafikkoppdateringer og hold vennene dine oppdatert med informasjon om når du kommer fram. Connected Navigation Pro2 omfatter ruteplanlegging fra dør til dør fra smarttelefonen, satellittvisning og visning av ledige parkeringsplasser.

SMARTPHONE PACK

Ved å dele skjermen med InControl Infortainment-systemet kan du være sikkert tilkoblet til smarttelefonen når du er i bilen. Applikasjonene omfatter både Android Auto™ og Apple CarPlay®. 

ADVARSEL: Apple CarPlay er et varemerke som tilhører Apple Inc., registrert i USA og andre land. Android er et varemerke som tilhører Google LLC.

 

INCONTROL APPS

InControl beriker opplevelsene i bilen og inneholder en rekke interaktive app-er. Gled deg over tusenvis av spor, nedlastingsprogrammer og podcast-er.

REMOTE

Samhandle med din XE, uansett hvor du er. Fjernstyring lar deg sjekke drifstoffnivået, finne ut hvor bilen er og gir deg tilgang til låser, lys og klima.

SECURE TRACKER

Hvis du skulle bli utsatt for tyveri signaliserer tilvalgsutstyret Secure Tracker3 hvor din XE befinner seg og varsler myndighetene med en gang slik at du får bilen din tilbake så raskt som mulig. 

TRÅDLØS LADING AV ENHETER

Vær alltid tilkoblet i din XE. Tilvalgsutstyret trådløs lading fyller opp telefonbatteriet på en praktisk måte.

CLEARSIGHT REAR VIEW MIRROR

Topp moderne teknologi gjør at du får uhindret sikt bak din Jaguar XE*. Et kamera som er plassert i haifinnen mater en live video til bakspeilet og sikrer konstant sikt, uansett hva som er bak deg.

ADVARSEL: *Tilvalgsutstyr. Kunder som bruker progressive eller bifokale briller kan måtte være nødt til å justere speilets digitale modus. Normal speilmodus kan forøvrig benyttes når som helst. 


INFOTAINMENT

1 Tilvalg på S og SE
2 Tilvalg på S.
3 Secure Tracker krever et ekstra abonnement etter den første perioden
slik det er opplyst av din Jaguar-forhandler.