loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation

INTERIØR

Fokusert, presist og vakkert utformet. XE er inspirerende både for fører og passasjerer.

Du vil elske XE i det øyeblikket du setter deg ned i de sportsinspirerte setene og kjenner hvordan XE vekkes til live for den ultimate kjøreopplevelsen, for både fører og passasjerer.

bg-modelDisplay

LUKSURIØST DASHBORD

XEs unike trinnvise dashbord skråner lett bort fra deg, noe som gir en følelse av romslighet.

Jaguar XE interior

XE VEKKES TIL LIVE

Trykk på startknappen og XE våkner til liv. På biler med automatgirkasse heves Jaguar Drive Control automatisk. XE skaper en følelsesladet kobling mellom deg og bilen.

bg-modelDisplay

DE BESTE MATERIALENE

Skinnet er hentet fra de fineste skinnleverandørene i Storbritannia og Italia som sikrer en hanskemyk, naturlig opplevelse. Dobbeltsøm forbedrer ikke bare holdbarheten, men gir også kontrastfarger som definerer XEs luksuriøse interiør.

Jaguar XE interior

PERSONLIGGJØRING

Du kan skape ditt eget unike utseende og unike følelse i din XE. Vi leverer moderne materialer av førsteklasses kvalitet og utsøkt håndverk - du forteller oss hvordan drømmeinteriøret skal være. Elegante, moderne finérutførelser sammen med stoff og skinn av høy kvalitet er tilgjengelig for å komplettere utvalget av fargekombinasjoner.

Jaguar XE interior

DESIGNDETALJER

Den naturlige utformingen av interiøret i XE skaper et omfattende utvalg av moderne eller tradisjonelle materialer og utførelser. Satin Chrome lufteventiler er plassert i hver ende av dashbordet, nesten helt inntil dørpanelene. Med stemningslys fremheves både den romslige kupeen og detaljrikdommen.

Jaguar XE interior

PASSASJERKOMFORT

Med en lengde på 4 672 mm og en bredde på 1 850 mm (uten sidespeil) har XE god plass til tre voksne i baksetet. Med et bagasjerom på 455 liter har du også god plass til bagasjen.

Jaguar XE interior

OPPBEVARINGSMULIGHETER

En ergonomisk layout skaper praktiske oppbevaringsløsninger i XEs interiør. Du har plass til solbriller i takkonsollen, til smarttelefonen i midtkonsollen, et romslig oppbevaringsrom under armhvileren og ekstra oppbevaringsmuligheter i hver dør.

STANDARDUTSTYR

XE-modellene kombinerer ytelse, avansert teknologi og særpreget design, alt underbygget av den lette aluminiumsarkitekturen. Bygg din perfekte XE med vår konfigurator.

BYGG DIN XE

JAGUAR NYHETSBREV

Ja, jeg vil gjerne være blant de første som får se nye modeller, delta i konkurranser og invitasjoner til spennende events.

Meld deg på Jaguars nyhetsbrev