loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation

INNEBYGD TEKNOLOGI I XE

XE er fullpakket med den nyeste teknologien for å holde deg trygg, underholdt og tilkoblet.

bg-modelDisplay

Jaguar XEs nyeste innebygde teknologi holder deg trygg, underholdt og tilkoblet. Fra omfattende multimediateknologi til presisjonsbygde lydsystemer og intelligente førerassistenter – oppdag en rekke innovative og sømløst integrerte teknologier.

HEAD-UP DISPLAY* (FRONTRUTEPROJEKSJON)

Projeksjon av viktig informasjon på frontruten med laserteknologi gjør at du kan vise både hastighet og navigasjonsveiledning klart og tydelig. Dette er ekstrautstyr på XE-modellene. Denne teknologien minimaliserer tiden du bruker til å kikke ned på instrumentpanelet, og kan bidra til å opprettholde kontinuerlig bevissthet om bilens hastighet. 

*Ekstrautstyr

Jaguar XE In-Car technology

LYD

XE leverer en rekke avanserte lydsystemer, inkludert 80 W Jaguar Sound System med 6 høyttalere. For de som ønsker en helt spesiell lydopplevelse kan de velge Meridian Sound Systems, inkludert et nytt digitalt 825 W Surround Sound System med 17 høyttalere.

PARK & TRAFFIC ASSIST

AUTONOM NØDBREMSING*

Hvis det registreres en potensiell kollisjonsfare vil XE avgi et «frontkollisjon» lydsignal, etterfulgt av visuelle varslinger. Hvis du ikke reagerer på en potensiell kollisjon vil systemet bruke bremsene til å redusere farten ved et potensielt sammenstøt. 

*Standardfunksjon (på utvalgte markeder)

FØRERASSISTANSEFUNKSJOENR

XE-modellene kombinerer ytelse, avansert teknologi og særpreget design som bygger på den lette aluminiumarkitekturen. Bygg din perfekte XE med vår konfigurator.

BYGG DIN XE

JAGUAR NYHETSBREV

Ja, jeg vil gjerne være blant de første som får se nye modeller, delta i konkurranser og invitasjoner til spennende events.

Meld deg på Jaguars nyhetsbrev