loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation

VILKÅR OG BETINGELSER


Vilkår for I-PACE Concept Reveal og ‘JEG ØNSKER MEG EN’ registrering


Disse vilkårene gjelder for kundens bruk av Jaguar Land Rover I-PACE Concept reveal markedsføringsmateriell, den tilhørende dokumentasjonen og markedsføringen/annonseringen, og kundens registrering i ‘JEG ØNSKER MEG EN’ funksjonen.



Kundefordeler.  

Ved å registrere seg i ‘JEG ØNSKER MEG EN’ Jaguar Land Rover vil:-

a. kundens kontaktinformasjon bli lagt inn i databasen for "først i markedet"-kunder for kundens land som gir muligheten til å bestille en produksjonsbil.  Registreringen er personlig og kan ikke overføres til noen annen part under noen omstendigheter.

b. vi gi kunden spesifikasjoner og informasjon om bilen for innsending av ordre ( hvis "First in the market"-registreringen stadig er på plass ved tidspunktet for formell produksjonslansering); 

c. vi gi jevnlige oppdateringer til kunden om publiserte spesifikasjoner for I-PACE, tidsplan for produksjon, valgte/nærmeste forhandler kontakt og støtte;

d. vi gi kunden alle endelige produksjonsspesifikasjoner og valgmuligheter direkte eller via valgte/nærmeste forhandler så snart salgs- og ordreprosessen kan settes i gang

e. kunden kunne trekke tilbake sin ‘JEG ØNSKER MEG EN’ registrering når som helst før en bindende ordre for kjøp av en produksjonsbil.   



Bilder 

Bildene som brukes for I-PACE Concept reveal er nødvendigvis basert på en konseptbil før produksjonen starter.  Kundene vil ikke være forpliktet til å legge inn en bindende bestilling på produksjonsbilen før de endelige produksjonsspesifikasjonene og valgmulighetene er tilgjengelige.  


 
Produksjonsspesifikasjoner.  

Produksjonsbilen kan være forskjellig i sin endelige styling, finish og utstyr, selv om opplevelsen av konseptbilen vil være opprettholdt.  Produksjonskravene kan påvirke detaljer i paneler og seter/utstyr.  Dashbordet og konsollpanelene vil være montert med de nødvendige kontrollene og displayene.




Salgsprosess, bestillinger og avgifter/deponering. 


Markedsføringskampanjen I-PACE Concept Reveal og "JEG ØNSKER MEG EN" -registreringen er ikke et tilbud om salg, bestilling for kunde eller kontraktsmessig steg i levering av en produksjonsbil når den blir klar for markedet.

Kunden samtykker i at hennes/hans kontaktinformasjon kan videreformidles til den nærmeste/valgte forhandleren.   Kunden erkjenner at hvis denne forhandleren ikke innehar den riktige autorisasjonen/posisjonen som forhandler av elektriske biler, så vil ordren og leveringen av bilen bli overført til et hensiktsmessig alternativ.  
Forhandleren kan be om reservasjonsavgift/deponering i samsvar med sine markedsførings- og salgsprosedyrer.   Alle slike reservasjoner, bestillinger og tilhørende kontrakts- og leveringsforpliktelser skal være mellom kunden og forhandleren i henhold til forhandlerens salgsvilkår og betingelser.




Ytelser/spesifikasjoner.

  

Før produksjonstypegodkjente og sertifiserte tall er tilgjengelige er alle tallene produsentens estimater på basis av den informasjonen vi kjenner til og mener er korrekt på publiseringstidspunktet.  Kundebestillinger vil ikke bli akseptert før de offisielle sertifiserte tallene er tilgjengelige.



Forbedringer/variasjoner. 

 

I-PACE Concept Reveal, bilder, beskrivelser og priser presenteres i god tro for å indikere de spennende mulighetene for produksjonsbilen. Jaguar Land Rover forbeholder seg retten til å endre, forbedre eller trekke tilbake ethvert element i mellomperioden (før bindende kundeordre), spesielt, men ikke begrenset til, forhold som måtte oppstå på grunnlag av juridiske eller regulatoriske endringer, viktige inngripende markedspåvirkninger og produksjons- eller driftskrav knyttet til produksjonsbilen eller dens funksjoner og komponenter.