Prøvekjør en Jaguar | Jaguar
loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation

PRØVEKJØR JAGUAR

HVILKEN JAGUAR ØNSKER DU Å PRØVEKJØRE?

Sett deg bak rattet og opplev spenningen, ytelsen og luksusen ved å bestille en prøvekjøring av din neste Jaguar.

Homepage Grid - Desktop3 (2)

I-PACE

Årets Bil Norge 2019
Det er kombinasjonen av plass, nyvinnende design, kjøreglede, kraft, firehjulsdrift, høy bakkeklaring, god rekkevidde, rask lading og tilgang til tilhengerfeste som gjorde den til en soleklar favoritt for juryen.

F-PACE

F-PACE

En ekte perfomance SUV
Velkommen til Jaguar, slik du aldri har sett den før. Med overlegne sportslige ytelser og overraskende praktiske løsninger for hverdagen strekker F-PACE seg mot nye høyder.


E-PACE

En kompakt SUV fra Jaguar
Den helt nye E-PACE er Jaguars første kompakte SUV med en unik kombinasjon av flott utseende, smidighet og dynamiske kjøreegenskaper.F-TYPE

F-TYPE

The sound of speed
Ingen bil er mer kraftig, smidig og særpreget. Designet for å levere en helt enestående kjøreopplevelse. F-TYPE er en ekte sportsbil fra Jaguar. 


XE

XE

Den mest avanserte sportssedanen
Med sitt selvsikre utseende og smidige kjøreegenskaper er XE lett gjenkjennelig som en Jaguar. Den føles som en Jaguar og den kjører som en Jaguar. XE er Jaguar på sitt aller beste.


XF SEDAN

Unik kombinasjon av stil og substans 
En forførerisk blanding av design, dynamikk og raffinement for å skape en bil som gir både spenning og effektivitet. Det beste man kan få av tidens mest moderne teknologi. 


XF SPORTBRAKE

Så lekker kan en stasjonsvogn være
En unik stasjonsvogn som kombinerer sportslige kjøreegenskaper mod Jaguars formidable design og komfort. En romslig familiebil som leverer en rå og autentisk kjøreopplevelse. 


XJ

XJ

XJ redefinerer luksusbilen 
En dramatisk kombinasjon av skjønnhet, luksus og kraft. Kupeen er romslig og avslappende for både fører og passasjer. Ingen biler ser ut eller føles som en XJ.