loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation

JAGUAR LAND ROVER ICE ACADEMY, SVERIGE 2017

MER INFORMASJON

I hjertet av det svenske Lappland ligger Arjeplog med fantastisk skandinavisk natur og Jaguar Land Rover Ice Academy. I dette vakre naturlandskapet ligger vårt arktiske testanlegg der vi presser våre biler til det ytterste for å oppnå optimale kjøreegenskaper. Nå er det din tur. Bli med oss i vinter for å forbedre kjøreferdighetene dine.

Jaguar Land Rover Ice Academy

KJØR OPTIMALT

Våre erfarne førerinstruktører vil vise deg hvordan du mestrer iskjøring. Instruktørenes kompetanse og erfaring har vært viktig i utviklingen av våre øvelser, inkludert Drift Circle, Figure of Eight, en rekke testbaner og Off-Road Trail. Sammen med disse ekspertene vil du lære det du trenger for å mestre iskjøring.Jaguar Land Rover Ice Academy

ICE DRIVE

2 overnattinger, 1½ dag med kjøring fra mandag-onsdag eller onsdag-fredag

MER INFORMASJON

Jaguar Land Rover Ice Academy

ET UFORGLEMMELIG STED

Gjenfrosne innsjøer så langt øyet rekker. Snødekte furutrær som glitrer under nordlyset. Arktisk tundra i et goldt og vakkert terreng. Stillhet der du kun hører naturens lyder. Finnes det noe bedre sted for Jaguar Land Rover Ice Academy?

BILDER FRA ICE ACADEMY

Enestående biler i arktisk natur. Her er noen bilder som gir deg en forsmak på noen av de uforglemmelige opplevelsene som venter deg. Husk å ta med deg kameraet.

bg-modelDisplay

Arjeplog i Sverige er stedet vi presser våre biler til det ytterste, og nå er det din tur til å teste kjøreferdighetene dine på snø og is. De ekstreme kuldegradene er ikke for sarte sjeler. Få mer informasjon om hvordan du kan delta.

Bilene som er avbildet er kun ment som illustrasjon, og er kanskje ikke tilgjengelig for kjøring.