loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation

VEIASSISTANSE

VEIASSISTANSE

Havari og ulykker? Kom deg tilbake på veien så raskt som mulig med hjelp av våre faglærte mekanikere. Vi organiserer og betaler for den videre reisen. 

Veiassistanse

I de fem første årene etter kjøpet av din nye Jaguar vil du få alle fordelene fra vår Jaguar veiassistanse. Ulykker kan oppstå. Men med vårt Accident Services Program vil du aldri være langt unna et godkjent servicesenter og snart klar for den videre reisen i din Jaguar.

Vi fikser ting raskt

Problemer. Besvær. Ting du ikke ønsker etter en ulykke. Du ringer og vi ordner alt for deg. Arrangert henting av bilen? Kommet deg til destinasjonen? Overlat alt til din Personal Incident Manager. Har du vært utsatt for en ulykke? Ring 23 21 31 85 fra Norge eller +47 23 21 31 85 fra utlandet. Du bør lagre dette nummeret på telefonen din- For sikkerhets skyld.

Vi hjelper deg videre

Fjellpassasjer. På fjellveier. Når du kjører barna på skolen. Hvis din Jaguar noen gang havarerer, vil Jaguar Assistance sende en ekspertmekaniker til deg. Hvis problemet ikke kan fikses på stedet, vil vi sende bilen til nærmeste godkjente servicesenter eller et servicesenter som ligger nærmere hjemstedet ditt. Ditt valg.

Europeisk veiassistanse og henting

Hårnålsvinger. Kystveier og fjellandsbyer. Europa er som skapt for bilferie. Og det er flott å vite at hvis bilen havarerer i Europa, og problemet ikke kan løses på stedet, vil vi sende bilen til nærmeste godkjente servicesenter. Og betale regningen.

Og få deg hjem

Hvis Jaguaren ikke kan repareres i Europa, eller hvis reparasjonen ikke bli fullført innen du skal hjem, vil vi sende din Jaguar til ditt nærmeste godkjente servicesenter i Norge. Og selvfølgelig betale regningen (hvis reparasjonen ikke koster mer enn bilens markedsverdi).

Den videre reisen

Våre godkjente servicesentre jobber raskt. Men hvis din Jaguar ikke kan fikses innen fire timer, vil vi ikke holde deg tilbake. Vi vil organisere og betale for at du kommer deg trygt frem til destinasjonen. Eller hvis du heller vil vente til din Jaguar er klar vil vi betale overnatting for deg, opptil fire dager. 

Lånebil

Hvis din Jaguar blir hentet av Jaguar Assistance grunnet en reparasjon som går på garantien, vil vi gjøre alt vi kan for å finne en lånebil som du kan bruke i opptil to uker.*  Du trenger bare å vise et gyldig førerkort og betale et depositum for bensin og eventuelle ekstra dager du vil beholde bilen.

Retur av din Jaguar

Hvis vi har sendt din Jaguar til et godkjent servicesenter mer enn 80 km fra din bostedsadresse, vil det ikke by på problemer å få bilen hjem til deg. Vi leverer din Jaguar trygt til din bostedsadresse i Norge.

 

*Utlån av bil gjelder ikke ved kollisjon, utforkjøringer eller liknende som ikke dekkes av garantien.