NYE JAGUAR F‑PACE SVR

NYE JAGUAR F‑PACE SVR

Velkommen til vår optimale performance-SUV med Supercharged V8-motor og klasseledende smidighet.
LES MER OM YTELSE

YTELSE

ALT HANDLER OM PERFORMANCE

ALT HANDLER OM PERFORMANCE

F-PACE SVR leverer bedre ytelse, smidighet og dynamikk enn noensinne, og er toppmodellen i vårt prisbelønte modellutvalg.

F-PACE SVR SPESIFIKASJONER

MOTOR

5,0 liter


F‑PACE SVR er utstyrt med Jaguars kraftige 5,0 liter V8 Supercharged motor.

MAKS. YTELSE

550 hk (405 kW)


550 hk (405 kW) garanterer en spennende kjøreopplevelse hver gang du setter deg bak rattet.

MAKS. DREIEMOMENT

700 Nm


F‑PACE SVR leverer et dreiemoment på opptil 700 Nm.

0–100 KM/T

4,0 sekunder


Takket være den nyeste teknologien, inkludert Dynamic Launch, kan F‑PACE SVR akselerere fra 0–100 km/t på kun 4,0 sekunder.

DESIGN

EKSTERIØR

EKSTERIØR

F-PACE SVR er blant annet utstyrt med større luftinntak, luftinntak på panseret, luftinntak på sidene og bakspoiler – alt for å øke karosseritrykket og redusere luftmotstanden. Resultatet: økt ytelse og bedre kjøreegenskaper.

SE GALLERI
STØRRE LUFTINNTAK

STØRRE LUFTINNTAK

Den nye støtfangeren foran gir bilen et mer sportslig utseende, mens større luftinntak bidrar til å kjøle ned V8 Supercharged-motoren. Grill i Gloss Black med unik ramme i Satin Grey og SVR-logo kompletterer utseendet.
PERFORMANCE-SETER

PERFORMANCE-SETER

Koble deg til F-PACE SVR fra det øyeblikket du setter deg inn i performance-setene i mykt Windsor skinn og semsket skinn, eller Semi-Aniline skinn. Oppvarmede for- og bakseter med SVR-logo og et unikt perforert mønster.
RATT

RATT

SVR skinntrukket ratt med tommelgrep gir ytterligere sportslige egenskaper med unik søm i Flame Red og Light Lunar, samt SVR-logo. Det 12,3" interaktive førerdisplayet i Pivi Pro gir deg informasjonen du trenger.

BYGG DIN EGEN

Bruk konfiguratoren til å utforske våre designalternativer og bygg din perfekte F‑PACE SVR.

Oppgitte tall er beregnet ut ifra NEDC2 fra produsentenes offisielle WLTP-tester, i samsvar med EU-lovgivningen. Kun ment for sammenligning. Reelle tall kan variere. Tallene for CO2 og drivstofforbruk kan variere avhengig av hvilke felger og dekk bilen er utstyrt med, og hva slags ekstrautstyr som er montert. NEDC2 er tall som er beregnet med en offisiell formel fra WLTP-tallene, som tilsvarer hva de ville ha vært under den gamle NEDC-testen. På denne måten blir skatteberegningen korrekt.


Se WLTP-tallene.

WLTP er den nye offisielle EU-testen som brukes til å beregne standardisert drivstofforbruk og CO2- utslipp for personbiler. Den måler drivstoff, energiforbruk, rekkevidde og utslipp. Denne testprosessen er utviklet for å levere tall som ligger nærmere reell kjøreatferd. Bilene testes med ekstrautstyr og med en mer krevende testprosedyre og kjøreprofil.

*Connected Navigation krever et ekstra abonnement etter den innledende perioden. Ta kontakt med din Jaguar-forhandler for mer informasjon.

Ekstrautstyr og tilgjengelighet kan variere etter bilens spesifikasjoner (modell og drivlinje) og marked, eller krever montering av annet utstyr. Ta kontakt med din lokale forhandler for mer informasjon eller konfigurer bilen din på nett.

Innebygde funksjoner skal kun betjenes av førere når dette er trygt. Føreren skal sørge for å ha full kontroll over bilen til enhver tid.


Pivi- og InControl-funksjoner, ekstrautstyr, tjenester og tilgjengelighet fra tredjeparter varierer fra marked til marked. Ta kontakt med din Jaguar-forhandler for tilgjengelighet og vilkår. Enkelte funksjoner krever et abonnement etter den innledende perioden. Ta kontakt med Jaguar-forhandleren din for mer informasjon. Tilkobling til mobilnett kan ikke garanteres alle steder. Informasjon og bilder i forbindelse med InControl-teknologi, inkludert skjermer eller sekvenser, er gjenstand for programvareoppdateringer, versjonskontroll og andre systembaserte eller visuelle endringer, avhengig av utstyret du velger.