loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation

OM JAGUAR

HVA ER C-X17 CONCEPT?

C-X17 Consept er Jaguars første sportscrossoverkonsept og den blander forførende design og intelligent ytelse med fordelene fra crossover-segmentet med en opphøyd kjøreposisjon og høy grad av fleksibilitet. Den viser Jaguars helt nye, intelligente aluminiumstruktur som er utviklet for å levere klasseledende kvalitet, holdbarhet og pålitelighet.

Jaguar C-X17

FRA FANTASI TIL VIRKELIGHET

C-X17 Concept har en meget avansert modulær aluminiumstruktur som leverer fleksibilitet til et stort utvalg modeller med det unike særpreget, designet, dynamikken, ytelsen og luksusen som Jaguar er kjent for.

Den første bilen fra Jaguar, basert på den helt nye strukturen vil være i salg fra 2015. Denne nye, mellomstore premium sportssedanen vil bli drevet av motorer med et bredt utvalg av kapasiteter og effekter, der alle leverer inspirerende ytelse med de siste innovasjonene innen drivstoffeffektiv teknologi uten å ofre kjøregleden eller opplevelsen.

Jaguar C-X17Jaguar C-X17

TRE SPENNENDE FARGER

C-X17 Concept lanseres i tre flotte farger: Caesium Blue, Liquid Aluminium og Liquid Gold.

 • Caesium Blue

 • Liquid Aluminium

 • Liquid Gold

VÅR NYE C-X17 NÅR EN HELT NY KUNDEGRUPPE

Den ble først lansert i Frankfurt forkledd i sportslige Caesium Blue, deretter i Dubai og Los Angeles med sitt flotte Liquid Aluminium eksteriør og sist men ikke minst i Kina der de lanserte en ultraluksuriøs versjon av C-X17 Concept i Liquid Gold.

Jaguar C-X17 World tour

1. FRANKFURT - 10. SEPTEMBER 2013
Lansert i Frankfurt, 10. September 2013 - C-X17 Concept i Caesium Blue.
2. DUBAI - 6. NOVEMBER 2013
Lansert i Dubai, 6. November 2013 - C-X17 Concept i Liquid Aluminium.

3. LANSERT I LOS ANGELES - 19. NOVEMBER 2013
Lansert i Los Angeles, 19. November 2013 - C-X17 Concept i Liquid Aluminium.
4. LANSERT I GUANGZHOU - 20. NOVEMBER 2013
Lansert i Guangzhou, 20. November 2013 - C-X17 Concept i Liquid Gold med adaptiv interiørdesign og teknologi.

Jaguar C-X17

JAGUARS SKJØNNHET

C-X17 Concept måtte være stilig, sportslig og spennende. Den måtte skille seg ut fra mengden og likevel opprettholde en følelse av tidløst og sofistikert design som er typisk for Jaguar.
Jaguars designsjef, Ian Callum, sier følgende: «Vi konstruerte C-X17 fra bunnen av med særpregede prinsipper, en dyp følelse av hva som gjør en Jaguar til en Jaguar: Spennende proporsjoner, rene linjer og en balansert form. Selvsikker og sterk, og likevel med en vakker sensualitet; C-X17 er djerv og helt tydelig en Jaguar.»

SMART INTERIØR

Kupeen i C-X17 Concept består av innovativ og interaktiv teknologi med moderne bruk av tradisjonelle materialer av høy kvalitet og britisk håndverk som oser av luksus og eksklusivitet. Interiørets innbydende design, brukervennlighet og fleksibilitet, inkludert bagasjeplass med stor kapasitet, betyr at bilen er like nyttig for familien som den er spennende for føreren.

Jaguar C-X17 interior

AVANSERT TEKNOLOGI

 

Jaguar C-X17
 1. BAKHJULSDRIFT

  Under normale veiforhold leverer det intelligente All-Wheel Drive-systemet i C-X17 Concept trekkraft til bakhjulene. Dette er unikt i Sports Crossover-segmentet og bidrar til den dynamiske kjøreopplevelsen som Jaguar er kjent for. Systemet overvåker veioverflaten konstant for å kunne foregripe og reagere på hjulspinn, noe som gir føreren økt kontroll og selvsikkerhet samtidig som det gir bilen bedre stabilitet under dårlige veiforhold.

 2. TORQUE VECTORING

  Torque Vectoring by Braking (TVbB) gir føreren mer kontroll, bedre kurvekjøring og bidrar til at bilen opprettholder kjøreretningen samtidig som sannsynligheten for overstyring reduseres.

 3. REAR EXIT DETECTION

  For å ta vare på alle passasjerene når de åpner bildørene har C-X17 Concept integrert et system kalt Rear Exit Detection. Denne avanserte og aktive sikkerhetsfunksjonen varsler om objekter som nærmer seg i passasjerenes blindsone.

 4. DRIVSTOFFORBRUK

  Inspirerende ytelse, kjøreegenskaper og meget godt drivstofforbruk. C-X17 Concept tilbyr en rekke motorer med ulik kapasitet, inkludert de helt nye kraftige firesylindrede bensin- og dieselmotorene med høy effekt. C-X17 Concept har klasseledende effektivitet og CO2-utslipp takket være de meget effektive motorene og den helt nye, intelligente aluminiumskonstruksjonen.

GALLERI

Du finner flere bilder av C-X17 Concept i galleriet nedenfor.

Gå til galleriet
Jaguar C-X17