loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation

INSTALLASJON
AV SIM-KORT

INSTALLERE ET SIM-KORT

For å aktivere tilkobling i bilen må du installere et SIM-kort med Internett-abonnement. Du kan be om dette hos din mobilleverandør.

INSTALLASJON AV SIM-KORT

TRINN 1
Avhengig av infotainmentsystem skal størrelsen på SIM-kortet være:
• InControl Touch Pro: Micro-SIM
• InControl Touch/Touch Plus: Standard SIM-kort

TRINN 2
Pass på at SIM-kortet er satt riktig inn med gull-koblingene øverst og den korteste enden vendt utover. Hvis SIM-kortet er korrekt satt inn skal det ikke stikke ut fra sporet.

 

WI-FI-HOTSPOT

Du har tilgang til tilkoblingsinnstillingene på bilen din fra menyen om bilinnstillinger. For å aktivere Wi-Fi Hotspot, må du skyve Hotspot-knappen mot høyre til «ON». 

Klikk på Hotspot-innstillingene for å se passordet som er påkrevet for tilgang til det innebygde Wi-Fi Hotspot.

JAGUAR INCONTROL SUPPORT

MY JAGUAR INCONTROL NETTSTED

Registrer deg og logg på My Jaguar InControl for å skreddersy dine preferanser og administrere dine InControl-funksjoner. 

JAGUAR INCONTROL SUPPORT

Vi er klare til å hjelpe deg med alle henvendelser og fortelle deg mer om Jaguar InControl.

VILKÅR

Les vilkårene for Jaguar InControl og personvernerklæringen.Etterhvert som vi ruller ut InControl kan spesifikke funksjoner som beskrives være ekstrautstyr og avhengig av marked eller drivlinje. Ta kontakt med din lokale Jaguar-forhandler for tilgjengelighet og vilkår i hjemlandet ditt. Enkelte funksjoner krever et SIM-kort med abonnement og Internett-tilkobling, ta kontakt med din forhandler for mer informasjon. Mobilnettilkobling kan ikke garanteres alle steder.