loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation

JAGUAR BLUETOOTH®-TILKOBLING

JAGUAR BLUETOOTH®-TILKOBLING

Finn ut hvordan du bruker Bluetooth®-tilkobling med smarttelefonen din og utforsk funksjonene som kan holde deg tilkoblet under kjøring. 

Hva er Bluetooth®? 


Bluetooth® er radiooverføringsprotokollen som benyttes for å sende og motta data trådløst mellom enheter. Rekkevidden for Bluetooth®-enheter er ca. 10 meter, og dataene kan overføres med en hastighet på 1 Mbps.
 

Hva kan jeg bruke Jaguar Bluetooth®-tilkobling til? 


Bluetooth®-teknologien lar deg koble en kompatibel smarttelefon til din Jaguar for å ringe og motta anrop samt bruke andre viktige mobilfunksjoner. Tilkobling via Bluetooth® gir deg friheten til å legge mobiltelefonens håndsett i kofferten eller lommen og allikevel kunne foreta og motta anrop.

Det Bluetooth®-aktiverte telefonsystemet kan styres via stemmeaktivering, fra betjeningsknappene på rattet eller via berøringsskjermen i din Jaguar for å gjøre kjøringen tryggere og mer komfortabel. Ulike funksjoner vil være tilgjengelig etter hvilket håndsett som brukes. Gå til vårt tilkoblingssenter for mer informasjon.Er håndsettet mitt kompatibelt?


Et bredt utvalg av mobiltelefoner, inkludert håndsett fra Apple, Samsung, Nokia, Sony og Blackberry, er kompatible med Jaguar Bluetooth®-tilkobling. Våre ingeniører har testet og anbefalt følgende håndsett som oppfyller våre kvalitetsstandarder:

Denne listen vil oppdateres etterhvert som det testes flere håndsett og nye håndsett kommer på markedet. Husk at ikke alle Bluetooth®-aktiverte håndsett er kompatible med Jaguar Bluetooth®-tilkobling.

Hvordan kobler jeg til Bluetooth®?


For full brukerveiledning om hvordan du kobler håndsettet til din Jaguar via Bluetooth®, kan du gå til vårt tilkoblingssenter. Her finner du også detaljert informasjon om paring, frakoblings- og tilkoblingsfunksjoner.

GÅ TIL PROSEDYRER FOR BLUETOOTH®-KONNEKTIVITET 


Etterhvert som vi ruller ut InControl kan spesifikke funksjoner som beskrives være ekstrautstyr og avhengig av marked eller drivlinje. Ta kontakt med din lokale Jaguar-forhandler for tilgjengelighet og vilkår i hjemlandet ditt. Enkelte funksjoner krever et SIM-kort med abonnement og Internett-tilkobling, ta kontakt med din forhandler for mer informasjon. Mobilnettilkobling kan ikke garanteres alle steder.