loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation

INCONTROL FØRERASSISTANSE

FØRERASSISTANSEFUNKSJONER

InControl inkluderer standard og valgfrie førerassistansefunksjoner slik at du får mest mulig ut av din Jaguar samtidig som du kjører trygt uansett hvor du reiser. Undersøk med forhandleren om hvilke funksjoner som er best for deg.

SE FILMEN

AUTONOM NØDBREMSING

Autonom nødbremsing sørger for at bilen din alltid vil reagere på farlige situasjoner og redusere farten for å unngå potensielle kollisjoner.

LANE DEPARTURE WARNING

Systemet registrerer når bilen utilsiktet beveger ut av kjørefeltet og varsler deg med et lyssignal og en svak vibrering i rattet.


LANE KEEP ASSIST

Hvis du utilsiktet skulle kjøre ut av kjørefeltet på motorveien vil din Jaguar både varsle deg og styre bilen trygt tilbake til kjørefeltet.


DRIVER CONDITION MONITOR

Driver Condition Monitor registrerer når du begynner å føle deg trett og varsler deg når det er på tide å ta en pause.TRAFFIC SIGN RECOGNITION.

Traffic Sign Recognition viser fartsgrenser og andre veiskilt på instrumentpanelet. 


ADAPTIV CRUISEKONTROLL MED QUEUE ASSIST

Still inn cruisehastigheten og avstanden til bilene foran slik at bilen din automatisk tilpasses saktegående trafikk.

INTELLIGENT NØDBREMSING

Registrerer en potensiell frontkollisjon med et annet kjøretøy, og viser en Forward Alert for å varsle føreren om å bruke bremsene. Hvis føreren ikke reagerer, vil bilen bruke bremsene for å redusere farten ved et eventuelt sammenstøt*.

BLIND SPOT MONITOR

Et blinkende ikon i det korresponderende sidespeilet vil varsle deg om hindringer i blindsonen, eller som nærmer seg den raskt.


BLIND SPOT ASSIST

Hvis bilen din registrerer andre biler i blindsonen når du skal skifte kjørefelt vil Blind Spot Assist bruke rattet for å holde bilen i det nåværende kjørefeltet.


PARKERINGSFUNKSJONER

Hjelper deg med å manøvrere din Jaguar på trange parkeringsplasser. Undersøk med forhandleren om hvilke funksjoner som er best for deg

.

PARK ASSIST

Park Assist gjør lukeparkering og parkering i parkeringslommer til en lek. Det eneste du trenger å gjøre er å velge gir og kontrollere hastigheten. Grafikk og varsler vil veilede deg.
PARKERINGSASSISTENT FORAN OG BAK

Sensorene i støtfangerne foran og bak aktiveres når du velger reversgir. Berøringsskjermen og lydsignalene viser hvor nær du er hindringene.


360° PARKERINGSASSISTENT

Parkeringssensorer foran, bak og på sidene avgir lyd- og lyssignaler i sanntid for å varsle deg om hvor nær du er hindringene.

RYGGEKAMERA

For å aktivere kjøre- og parkeringsfunksjonene for InControl Driver Assistance finnes det et utvalg av kameraalternativer.

Ryggekameraet gjør det enklere å parkere på trange parkeringsplasser. Linjer som representerer bilens ytre perimeter og antatt bane er lagt på ryggekamerabildet for å gjøre parkering i trange parkeringslommer så enkelt som mulig.

360° SURROUND CAMERA

Surround Camera System gir 360° eksteriørvisning via berøringsskjermen, noe som er til hjelp under ulike manøvreringer, f.eks. ved parkering og for å kjøre enkelt inn og ut av trange parkeringsplasser og veikryss.

REVERSE TRAFFIC DETECTION

Systemet varsler deg om kjøretøy, fotgjengere eller andre farer som nærmer seg fra sidene på bilen din. Dette systemet vil varsle deg med både lyd- og lyssignaler slik at du vet hva som befinner seg bak bilen når sikten er dårlig.

 

Etterhvert som vi ruller ut InControl kan spesifikke funksjoner som beskrives være ekstrautstyr og avhengig av marked eller drivlinje. Ta kontakt med din lokale Jaguar-forhandler for tilgjengelighet og vilkår i hjemlandet ditt. Enkelte funksjoner krever et SIM-kort med abonnement og Internett-tilkobling, ta kontakt med din forhandler for mer informasjon. Mobilnettilkobling kan ikke garanteres alle steder.

*Intelligent nødbremsing aktiveres i hastigheter mellom 10-160 km/t.