XE SV PROJECT 8

Den mest ekstreme Jaguaren noensinne på Nürburgring Nordschleife.

SE FILMEN
DEN MEST EKSTREME JAGUAREN NOENSINNE.

Med 600 hk fra en 5,0 l Supercharged V8 er Project 8 den mest ekstreme produksjonsbilen fra Jaguar noensinne. Produksjonen er begrenset til 300 biler, og hver enkelt er montert for hånd hos SVO Technical Centre i Warwickshire i England. Velg mellom toseteren Track Pack og en fireseter for kjøring på vei. Begge leveres eksklusivt med rattet på høyre side. Prototyper har blitt testet på racerbaner rundt om i Europa, blant annet på den berømte Nordschleife-banen i Nürburgring. Project 8 har i tillegg oppnådd den raskeste rundetiden for en Jaguar noensinne på Nordschleife-banen, raskere enn andre 4-dørs produksjonsbiler og raskere enn mange anerkjente superbiler.

FINN FORHANDLER
SE GALLERI
FRONT
BAK
INTERIØR
SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

SVO produserer de raskeste og mest luksuriøse Jaguar-bilene med toppmoderne teknologi. Våre spesialistingeniører, designere og håndverkere leverer spesialbygde Jaguar-biler til lidenskapelige kunder. Resultatet er alltid eksklusivt, enestående håndverk og et unikt samleobjekt.

YTELSE OG EGENSKAPER
Project 8 ble utviklet for å være verdens mest spennende sportssedan, og bruker hjuloppheng fra motorsport og et modifisert All Wheel Drive-system for enestående kjøreegenskaper og smidighet. Støtdemperne er utstyrt med kuleledd for å optimalisere responsvilligheten og bilen leveres med to kjørehøyder – én for bruk på vanlig vei og en 15 mm lavere innstilling for banekjøring.
SUPERCHARGED MOTOR. ALUMINIUMSARKITEKTUR.
Bilen er utstyrt med Jaguars legendariske Supercharged V8-motor. Men fart og optimal kjøreglede handler ikke bare om motoreffekt. Banebrytende og lett aluminiumsarkitektur fra Jaguar kombineres med omfattende bruk av karbonfiber på Project 8 for panser, støtfangere, skjermer, sideskjørt, frontsplitter og bakspoiler – for å redusere vekten.
SIGNATURUTSTYR
BAKSPOILER
Karosseriet er nyutviklet for økt aerodynamisk ytelse, noe som er viktig for en bil med en toppfart på over 320 km/t. Dette inkluderer justerbar frontsplitter, diffusor bak og en stor justerbar bakspoiler. Bakspoileren kan fininnstilles for å redusere luftmotstanden eller øke karosseritrykket, og genererer et karosseritrykk på 122 kg ved en hastighet på 300 km/t.
BREMSER
Supercharged V8-motor og lett karosseri sørger for enestående ytelse. Men bremsekraft er også viktig for en bil med en toppfart på over 320 km/t. Project 8 er utstyrt med de største og mest avanserte bremsene noensinne på en Jaguar med Carbon Ceramic-bremser med 400 mm skiver og store seksstemplede kalipere foran. Bremsene er også lette og gir en vektbesparelse på 18 kg.
HØY KJØREFØLELSE PÅ VEIEN
All Wheel Drive sørger for overlegen responsvillighet, trekkraft og smidighet. Ingen Jaguar føles mer «levende». Bilens kjøreegenskaper kan sammenlignes med en toseters superbil. Intelligent Driveline Dynamics inkluderer Electronic Active Differential, og gir bilen optimale kjøreegenskaper. Project 8 er også utstyrt med en unik Adaptive Dynamics-versjon, inkludert en ny Track Mode for optimal ytelse.
RACINGSETER
Racingseter i karbonfiber er tilgjengelig for de som ønsker toseteren Project 8. Setene er utstyrt med firepunktsseler for konkurransekjøring. Et multipunkts veltebur erstatter baksetene. Den veibaserte versjonen av Project 8 er utstyrt med fire seter i Ebony skinn med Oyster kontrastsøm. Forsetene er spesialproduserte, lette performance-seter med magnesiumramme.
PERSONLIGGJORT FOR DEG
Project 8 er tilgjengelig i 3 standardfarger og 5 SVO Premium Palette-farger. Gjør bilen enda mer unik ved å velge Bespoke by SVO Edition. Denne unike versjonen inkluderer et utvalg av 10 000 farger for karosseri og detaljer i tillegg til skreddersydde racinginspirerte dekaler, lakkerte bremsekalipere, plakett og mye mer.
FELGER
De spesialutviklede, lette og smidde alufelgene er sterkere og lettere enn vanlig støpt legering, noe som gir overlegne kjøreegenskaper. Det unike felgdesignet reduserer luftmotstanden mens de spesialutviklede Michelin Sport Cup 2-dekkene kombinerer enestående veigrep og komfortabel kjøring, noe som gjør dem perfekte både på vei og bane.
FINN FORHANDLER
SE GALLERI
<h4 style="font-weight:450">600 HK</h4>

Project 8 er den raskeste Jaguar-sedanen noensinne. Bilen er utstyrt med en Supercharged V8 med 600 hk og 700 Nm dreiemoment. dette er den kraftigste motoren noensinne i en produksjonsmodell fra Jaguar. Toppfarten er 320 km/t og bilen akselererer fra 0-100 km/t på 3,3 sekunder. Bilen er utstyrt med 8-trinns girkasse som sørger for lynraske girskift med en responstid på 0,2 sekunder.

MOTTA NYHETSBREV
Meld deg på vårt nyhetsbrev.
BYGG DIN EGEN
Bruk konfiguratoren for å designe din perfekte Jaguar.
SAMMENLIGNE MODELLER
Velg opptil tre Jaguar-biler og sammenlign dem side om side.
FINN FORHANDLER
Finn din nærmeste forhandler.