F‑TYPE SVR COUPÉ

Med oppgradert motor som yter 575 hk er F-TYPE SVR utviklet for kraft, spenning og har en toppfart på 322 km/t.

MAKS. MOTOREFFEKT
575 HK
 
AKSELERASJON FRA
3,7 sekunder 0-100 km/t
 
TOPPFART
322 km/t

SAMMENLIGNE MODELLER
Velg opptil tre Jaguar-biler og sammenlign dem side om side.
BYGG DIN EGEN
Use the configurator to design your perfect Jaguar.
LAST NED BROSJYRE
Finn de nyeste brosjyrene for alle bilene.
FINN FORHANDLER
Finn din nærmeste forhandler.

Vår Special Vehicle Operations (SVO) produserer de ultimate Jaguar-bilene med enestående ytelse, høyt luksusnivå og toppmoderne teknologi. F‑TYPE SVR er den nyeste produksjonsbilen fra det toppmoderne SVO Technical Centre. Dette er vår kraftigste F‑TYPE noensinne.

5,0 liter V8 med Twin-Vortex Supercharger eliminerer luftmotstand og sørger for responsvillig ytelse ved alle turtall. Hold deg fast, bilen akselererer fra 0‑100 km/t på bare 3,7 sekunder og har en toppfart på 322 km/t*.

*Når du bytter ut den aerodynamiske bakspoileren i karbonfiber på F‑TYPE SVR med standard F‑TYPE automatisk bakspoiler, vil toppfarten til F‑TYPE SVR Coupé reduseres til 300 km/t.

UTFORSK F‑TYPE CONVERTIBLE
BYGG DIN EGEN
SIGNATURUTSTYR
ALLE DETALJER ER LIKE VIKTIG
Les mer om den ultimate F-TYPE. F‑TYPE SVR er lettere og raskere med konfigurert All Wheel Drive-teknologi fra Jaguar som sikrer optimal trekkraft til enhver tid. Bilen er optimalisert for nervepirrende ytelse fra Jaguar.

Biler som vises i videoer kan avvike fra nylige oppgraderinger og forbedringer. Be om de nyeste spesifikasjonene fra din lokale Jaguar-forhandler.
SE FILMEN
yt:_5pnXq3zLLI
INTERIØR
Polstrede Performance-seter gir bedre komfort, støtte og toppmoderne detaljer som skaper en følelse av total luksus.
TEKNOLOGI
Vekt er ytelsens verste fiende. Derfor utformet vi F‑TYPE SVR så slank som mulig. Hvert gram har et formål. Bilens lette titan og Inconel®-eksosanlegg gir en vektbesparelse på 16 kg, mens de flotte, smidde alufelgene gir en vektbesparelse på 13,8 kg. Den oppgraderte bakstillingen på hjulopphenget bak gir en vektbesparelse på 0,6 kg sammenlignet med tradisjonell bakstilling, og med 298 mm keramiske forbremser og 380 mm keramiske bakbremser (ekstrautstyr), reduseres vekten med ytterligere 21 kg sammenlignet med ikke‑keramiske alternativer. Hvert eneste milligram spart gir F‑TYPE SVR raskere akselerasjon, smidigere kjøreegenskaper og bedre bremseevne for en uforglemmelig kjøreopplevelse.
AERODYNAMIKK
Den aerodynamiske bakspoileren på F‑TYPE SVR sørger for bedre ytelse med mindre luftmotstand og økt karosseritrykk. Bakspoileren er bredere og sitter høyere, noe som gjør at den er effektiv i hele bilens bredde. Når bakspoileren er aktivert, reduseres bilens luftmotstand med 2,5 % og løft med 15 %. Andre aerodynamiske forbedringer styrer luftstrømmen via motorrommet for optimal avkjøling og balansert karosseritrykk. Bilens jevne underside og bakre diffusor reduserer luftmotstanden, styrer luftstrømmen og gir bedre stabilitet.
DRIVLINJETEKNOLOGI
F‑TYPE SVR med 5,0 liter V8 er den kraftigste motoren fra Jaguar, og leverer utrolige 575 hk og 700 Nm dreiemoment. 4WD-systemet er kombinert med Electronic Active Differential for å bidra til økt trekkraft, stabilitet og den enestående ytelsen i F‑TYPE SVR.
F‑TYPE SVR COUPÉ – EGENSKAPER
5,0 LITER V8 MOTOR MED 575 HK
Denne rekalibrerte 5,0 liter V8 motoren med 575 hk gjør F‑TYPE SVR til den kraftigste produksjonsbilen fra Jaguar noensinne. Bilen akselererer fra 0‑100 km/t på kun 3,7 sekunder og har en toppfart på 322 km/t.
AVANSERT AERODYNAMIKK
Flere aerodynamiske forbedringer, inkludert frontsplitter og bredere bakspoiler, gir F‑TYPE SVR økt karosseritrykk og redusert luftmotstand. Dette gjør at F-TYPE SVR skjærer rent gjennom luften, noe som gir raskere akselerasjon og uanstrengt kjøring.
UNIKE FELGER
F‑TYPE SVR er utstyrt med skreddersydde 20” alufelger i Satin Grey. Disse skreddersydde felgene bruker unike Pirelli P ZERO™-dekk som er 10 mm bredere enn standarddekkene på F‑TYPE for optimale kjøreegenskaper og optimalt veigrep.
EKSLUSIVT INTERIØR
Interiøret i F‑TYPE SVR er et showcase for vår Special Vehicle Operations og deres fokus på detaljer. Du finner eksklusive materialer overalt – fra fin kontrastsøm til ultramoderne detaljer som skaper en følelse av absolutt luksus.
STANDARDUTSTYR PÅ ALLE F-TYPE MODELLER
NAVIGATION PRO
Navigasjonsveiledningen gjør kjøringen enklere, takket være stemmeveiledning og kryssvisning. Posisjonsberegning kan posisjonere bilen nøyaktig selv når GPS-signalene ikke lenger kan mottas, noe som er perfekt i bykjernen og i tunneler.
EPAS
Elektronisk servostyring (EPAS) gir enestående responsvillighet og kontroll, og er kun tilgjengelig på kommando, noe som gjør at systemet brukes etter behov i tillegg til å spare drivstoff. Den sofistikerte datastyringen varierer servostyringen etter behov ved å øke styrefølelsen ved kjøring i lav hastighet og forbedrer styrefølelsen ved høyere hastigheter.
TOUCH PRO
Neste generasjon maskinvare og programvare i Touch Pro er standard på alle F‑TYPE modeller med tilkobling og underholdning uansett hvor du befinner deg. Infotainmentsystemet er svært responsvillig med et intuitivt grensesnitt og skarp grafikk som gjør kjøreturen både enklere og mer komfortabel.
MERIDIAN<sup>TM</sup> SOUND SYSTEM
Lydsystemet er utformet i samarbeid med de britiske lydekspertene MeridianTMog lydsystemet på 380 W i F-TYPE gir en meget god musikkopplevelse. Med 10 høyttalere, inkludert 2 basshøyttalere, skreddersys lyden etter den unike akustikken i interiøret i F‑ TYPE med digital lydbehandling (DSP) og avanserte Cabin Correction-algoritmer.
TORQUE VECTORING
Torque Vectoring i F-TYPE optimaliserer kjøreegenskapene selv i de skarpeste svingene. Torque Vectoring-teknologien gir kontrollert, uavhengig bremsing på de individuelle, innvendige for- og bakhjulene for å optimalisere kjøreegenskapene selv i de skarpeste svingene.
PERSONLIGGJØR DIN F‑TYPE

Gjør din F-TYPE helt unik. Velg selv hvilke farger du ønsker på karosseri og tak, og felger som kompletterer utseendet. Skreddersy din personlige interiørstyling, spesifiser ideelle seter og velg teksturer og fargekombinasjoner. Med Jaguars store utvalg av ekstrautstyr, Style Packs og tilbehør blir din F-TYPE akkurat slik du vil ha den.

BYGG DIN EGEN
PRØVEKJØR JAGUAR F-TYPE

Opplev ytelsen, luksusen og spenningen med en prøvekjøring hos en offisiell Jaguar-forhandler.

BESTILL PRØVEKJØRING