loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation
08 juni 2015

Premiere, opplev den nye Jaguar XE den 12. og 13. juni

Den nye Jaguar XE er her. Kom og opplev våres mest innovative nyhet til dags dato i weekenden 12. og 13. juni. Motorpressen har allerede rost den nye XE for fantastiske kjøreegenskaper, det lekre designet og den utbredte bruken av aluminium i konstruksjonen. Nå er det opp til deg å vurdere Jaguar XE.

Den nye Jaguar XE er våres mest avanserte, effektive og raffinerte sportssedan noensinne. Den er født med DNA’et fra super sportsvognen F-TYPE, som den blant annet deler forhjulsoppheng med. Sammen med bakhjulstrek gir det garanti for sportslige kjøreegenskaper i toppklassen og en uovertruffen kjøreopplevelse.

Det stramme aerodynamiske designet med den hellende tak linjen er med på å understreke Jaguar XE’s sportslige image. Og som den eneste i sin klasse har XE et karosseri som består av 75% aluminium. Den avanserte konstruksjonen gjør bilen lettere enn konkurrentene, uten å gå på kompromiss med holdbarheten og vridningsstivhet. Dette tilsammen medvirker til å forbedre kjøreegenskapene markant.
Jaguar XE tilbys blant annet med de helt nye Ingenium diesel motorene, som er utviklet med fokus på ytelse og er konstruert i lett aluminium. Dette gir XE høy ytelse og lavt forbruk samtidig med at CO2-utslippet er redusert ned til 99 g/km.

Jaguar XE setter helt nye standarder for biler i premium segmentet. Kom selv og opplev det til premieren hos din lokale Jaguar forhandler. Du kan lese mere om hvor og når du kan oppleve Jaguar XE via linken nedenfor.

Om du ikke skulle bli den heldige vinneren av vår konkurranse, kan du altså likevel få mulighet til å bli kjent med det DNA som til alle tider har gjort Jaguar så uimotståelig levende.

Se mere om premieren på den nye Jaguar XE her

Book en prøvetur i nye Jaguar XE her