loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation
21 januar 2015

JAGUAR F-PACE - EN HELT NY PERFORMANCE CROSSOVER

Jaguar presenterer F-PACE – produktversjonen av den banebrytende C-X17 konseptbilen

Andy Goss, Jaguar Land Rover Global Sales Director: «I 2015 vil vi feire Jaguars 80-årsjubileum. Vi startet det med å annonsere vår første performance crossover, som vi anser for å være den ultimate praktisk sportsbil - en bil som bygger på merkets grunnleggende idealer om eleganse, fart og romslighet, og som vil bli den mest innovative Jaguar-bilen vi noensinne har utviklet. F-PACE har nå begynt sitt testprogram i forkant av den nye modellen vil bli lansert i 2016.»

Jaguar F-PACE har et klasseledende romslig interiør og eksepsjonelle on-road dynamikk med en 5-seters løsning som gir deg en sann performance crossover. Den vil inneholde alt Jaguar står for: vakkert design, presise kjøreegenskaper, smidig kjøreopplevelse, luksuriøst interiør og moderne teknologi.

Ian Callum, Director of Design, Jaguar, sa følgende: «Vi mottok en så overveldende positiv respons på C-X17 konseptbilen i fjor slik at vi bare måtte gjøre den til en realitet.»

«Jaguar F-PACE er inspirert av F-TYPE og representerer den perfekte balansen av performance, stil og praktiske funksjoner. Den tilbyr en unik kombinasjon av Jaguars sportsbilinspirerte utvendige design med et vakkert, praktisk og romslig luksuriøst interiør. F-PACE er vår sportsbil for familien.»

F-PACE vil bli produsert i Solihull, Storbritannia.

Flere detaljer om Jaguars helt nye F-PACE vil avsløres senere i år.

Meld dig på vårt nyhetsbrev og motta informasjon om den nye F-PACE

#FPACE