loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation
03 mars 2015

Jaguar på Facebook

Så har Jaguar Norge fått en dedikert Facebook side der trofaste fans kan følge med på de seneste nasjonale og internasjonale nyheter om brandet. Utover nyheter vil du på den nye Jaguar Facebook side også finne spennende konkurranser, invitasjoner til events, historiske highlights og andre aktiviteter omhandlet Jaguar.

Vi har opprettet den nye Facebook siden for å gjøre noe ekstra for alle de mange Jaguar interesserte som vi vet finnes rundt i Norge. Vi vil regelmessig sørge for å publisere store som små nyheter fra inn- og utland slik at våre medlemmer er de første som får vite hva som skjer i den store Jaguar verden.

Hos Jaguar vil vi gjerne skjemme bort våre medlemmer. Hvis du liker vår Facebook side, vil du automatisk bli invitert til events og presentasjoner av nye Jaguar modeller samt bli holdt oppdatert på nyheter fra Jaguar. Hvis du i forkant er Jaguar eier, håper vi at du ønsker å dele din hverdag og erfaringer med bilen sammen med oss og alle de øvrige Jaguar interesserte. Slik kan vi lære mer om hvordan det er å eie en Jaguar.

Finn og lik den nye Jaguar Facebook side nedenfor:

Jaguar Facebook