loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation
19 mai 2015

VINN en Jaguar Heritage Driving Experience for 2 personer!

Nå kan du vinne en helt unik Jaguar-opplevelse, nemlig muligheten til å kjøre de legendariske Le Mans-vinnerne Jaguar C-type og D-type. Dette var biler som på 50- og 60-tallet dominerte det berømte billøpet fullstendig.

En av årsakene til suksessen var Jaguars utstrakte bruk av aluminium, som gjorde bilene lettere og karosseriet stivere, og med det, bedre kjøreegenskaper. Vakker design, overlegen ytelse og kjøreegenskaper har alltid stått sentralt i Jaguars innovative utvikling. Og i år vil det bli den kommende Jaguar XE som setter en helt ny standard for dynamiske kjøreegenskaper i mellomklassens premiumsegment.

Bruk lenken nedenfor og bli med i konkurransen om en tur for 2 personer til racerbanen i Warwickshire i England. Send oss ditt svar innen 12. Juni 2015. Kanskje blir det du som vinner en hel dag med unike Jaguar-opplevelser.

Du og din ledsager flyr ut fra Gardermoen om morgenen og er tilbake samme kveld. Det hele tar bare en dag – men hvilken dag! 
I tillegg til våre historiske racere blir det også mulighet til å prøvekjøre dagens svar på racinglegendene: Jaguar F-TYPE R Coupé.

Det historiske testsenteret i Warwickshire åpnet i november 2014. Her kan Jaguar entusiaster fra hele verden komme og prøvekjøre nettopp den modellen de alltid har drømt om.

Testsenteret tilbyr alt fra en times hjertebankende kjøring i den Jaguaren du aldri fikk, til en hel dag med spenningsmettede opplevelser i flere forskjellige modeller. Jaguar kjøpte nylig mer enn 500 historiske biler fra en privat samler. Og det er nettopp disse velholdte bilene som gir oss muligheten til å tilby denne unike ”kom-og-kjør”-opplevelsen. 

Om du ikke skulle bli den heldige vinneren av vår konkurranse, kan du altså likevel få mulighet til å bli kjent med det DNA som til alle tider har gjort Jaguar så uimotståelig levende.

Bli med i konkurransen

Les mer om ”Jaguar Heritage Driving Experience Center