loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation
17 mars 2014

JAGUAR ANNONSERER DAVID BECKHAM SOM MERKEAMBASSADØR FOR KINA

David Beckham er Jaguars merkeambassadør og vil delta på kommende produktlanseringer for Jaguar i Kina.

Det britiske sportsikonet David Beckham vil delta i Jaguars markedsføringskampanjer på et av de største internasjonale markedene.  

Bob Grace, Jaguar Land Rover China Managing Director, sa følgende: «Vi stolte over å ha David som ambassadør for Jaguar i Kina. David Beckham er en brite med global popularitet som legemliggjør moderne britisk stil og raffinement. Han er en moderne britisk mann med lidenskap for design, innovasjon, ytelse og kjøring.»

Som en del av et langvarig samarbeid vil den tidligere internasjonale fotballstjernen David Beckham delta i en rekke trykt reklamemateriell og TV-reklamer eksklusivt for Kina.

Davids rolle vil innledningsvis være å posere ved siden av den nye Jaguar F-TYPE Coupé. Det er en sportsbil som allerede anses å være en moderne klassiker samt en bil som er et perfekt uttrykk for Jaguars visjon av moderne britisk stil og eleganse. Hans rolle vil utvikle seg og vi vil se ham i mange merke- og produktkampanjer for Jaguar i de kommende årene, inkludert for Jaguar XJ - selskapets prisbelønte luksussedan.

David sa følgende om sitt nye samarbeid: «Jeg har alltid vært en beundrer av Jaguar - fra stil og design til følelsen og brølingen fra motoren der hvert element føles veldig britisk. Jeg elsker den klassiske E-Type fra 60-tallet, og i dag lever den videre i den fantastiske F-TYPE Coupé, en bil som illustrerer britisk håndverk. Det er en ære å få lov til å jobbe for et varemerke med slike tradisjoner, og jeg ser frem til å være en del av Jaguars spennende fremtid i Kina.»

Registrer deg for å få mer informasjon om F-TYPE Coupè her  Delta i diskusjonene på Facebook
Følg oss på Twitter