loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation
04 desember 2018

JAGUAR I-PACE KÅRET TIL ÅRETS BIL 2019

Ni finalister, en vinner - Jaguar I-PACE stakk av med seieren til Årets Bil 2019 i Norge.

Jaguar I-PACE har allerede blitt tildelt 21 priser siden lansering, men å vinne Årets Bil i Norge er en pris som veier veldig tungt, spesielt med tanke på at Norge er Europas største elbilmarked. 

Til tross for en sterk konkurranse, stakk I-PACE av med seieren på grunn av bilens design, overbevisende kvalitetsopplevelse, kjøredynamikk og grunnleggende Jaguar DNA. Begeistringen er stor for at det endelig er en reell konkurrent på markedet i premium-elbil-klassen. 

"Dette er den beste elbilen vi har kjørt til nå", sier flere av jurymedlemmene. 7 av 8 i juryen har I-PACE på topp og det er lenge siden juryen har vært så samstemt (Dagbladet). 

Historisk sett har Jaguar vært en liten aktør på det norske markedet, men med I-PACE har vi mer enn tidoblet salget av Jaguar. I-PACE har blitt den viktigste bilmodellen for oss og å vinne tittelen i Norge gir merket enda mer vekt.

IPAback 
I skrivende stund er det solgt i overkant av 3000 Jaguar I-PACE i Norge og utlevert over 900 stykk.

"Jaguar har klart å tenke helt nytt. Et romslig karosseri i aluminium, et moderne inntrykk inni, herlige kjøreegenskaper og bra nok trykk. En komplett familiebil", sier motorjournalistene Rune Korsvoll og Rune Nesheim om vinneren.

Andre priser Jaguar I-PACE har blitt tildelt siden lansering: 

  • "Car of the Year" av Sunday Times, Auto Express and T3
  • "German Car of the Year 2019"
  • "Car of the Year" og "Best Alternative Fuel Car" for 2018 i Scottish Car of the Year Awards

 

LES MER OM I-PACE

BESTILL PRØVEKJØRING