loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation
17 januar 2014

JAGUAR HAR ANNONSERT DE TRE KJENTE SKUESPILLERNE SOM SKAL DELTA I SIN FØRSTE SUPER BOWL-REKLAME

Sir Ben Kingsley, Tom Hiddleston og Mark Strong skal alle delta i den nye reklamefilmen «British Villains» i forbindelse med lanseringen av F-TYPE Coupé.

Jaguar har annonsert de tre kjente skuespillerne som skal delta i «Rendezvous», en 60 sekunders reklamefilm som vises for første gang i andre halvdel av Super Bowl XLVIII. De har også avslørt detaljene for sin største merke- og produktkampanje noensinne, «British Villains», som skal lansere Jaguar F-TYPE Coupè (i salg fra våren 2014). «Rendezvous» med Sir Ben Kingsley, Tom Hiddleston og Mark Strong i hovedrollene ble filmet av Oscar-vinnende, britiske regissøren Tom Hooper i London.  Dette er Jaguars første TV-reklame under Super Bowl.

«Med «British Villains» vil Jaguar presenteres under Super Bowl som en utfordrer til de vanlige luksusbilene med et unikt, filmaktig uttrykk av vår moderne britiske stil,» sa Jeff Curry, Brand Vice President, Jaguar North America.  «Med tre kjente skuespillere i Sir Ben, Tom og Mark, som alle har spilt minneverdige skurker på film, har vi noe av det beste innen britisk film for vår moderne reklamekampanje som vil vise at briter ofte spiller de beste skurkene på film.  Dette talentet, sammen med den Oscar-vinnende regissøren Tom Hooper, gjør at vi kan lansere vår kampanje for F-TYPE Coupè på en måte som fanger opp den nye opplevelsen av merketv - inspirert av vår nyeste sportsbil.»

«Jaguar er et elsket britisk varemerke, og det er spennende å kunne bidra til å skape oppmerksomhet rundt deres lansering under et så stort og elsket amerikansk arrangement som Super Bowl,» sa Sir Ben Kingsley. «Ettersom jeg er mest kjent for å spille skurk på film må jeg vil si at jeg er smigret?!»

Den kreative kampanjen er utviklet med en filmaktig visjon og er sentrert rundt den nye TV-reklamen «Rendezvous». I tillegg til den 60-sekunders reklamesnutten i Super Bowl, vil det lanseres en 30-sekunders online forhåndsvisning av «Rendezvous» den 28. januar som også vil vises på høyprofilerte, digitale kanaler i februar.  Jaguar hadde også en forhåndsvisning av Super Bowl-reklamen med reklamefilmen «The Setup» med Sir Ben Kingsley under CBS og FOX NFL Divisional Playoff-kampene i Januar 2011 og 2012.

Originalmusikken til «Rendezvous» ble komponert og fremført av Alexandre Desplat som jobbet med Tom Hooper i The King’s Speech og ble spilt inn av London Symphony Orchestra ved ikoniske Abbey Road Studios.

Delta i diskusjonene på Facebook
Følg oss på Twitter