loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation

JAGUAR I-PACE
NORDIC EDITION

Vi feirer suksessen med I-PACE i Norge med
en egen Nordic Edition tilpasset norske forhold.


BE OM TILBUD

bg-modelDisplay

ÅRETS BIL I NORGE, EUROPA & VERDEN

Selv om I-PACE har blitt tildelt over 100 priser fra dyktige fagfolk, så er våre kunders opplevelser fortsatt det som veier tyngst. 

"Bilen har supre kjøreegenskaper, er stillegående og godt lydisolert, og er fremfor alt praktisk i bruk og morsom å kjøre. Det er heller ikke noe problem å oppnå gitt snittforbruk og ingen rekkeviddeangst på vei til-og-fra hytta, sommer som vinter."

 - Lars Wiig, kunde av I-PACE i over et halvt år

 

I-PACE NORDIC EDITION

SKAPT FOR NORSKE FORHOLD

I-PACE S Nordic Edition til 659.900,- inkl. levering (i Oslo) og klargjøring. Utstyrskombinasjonen er til en verdi av 53.000,- og kan ikke endres, men det er mulig å legge til norskmontert ekstrautstyr.

Be om tilbud og få hjelp av din autoriserte Jaguar-forhandler med å bygge ferdig din I-PACE basert på Nordic Edition.

UTSTYRSLISTE

I-PACE 400hk AWD Auto S
Metallic lakk: Santorini black, Corris grey, Indus silver eller Firenze red
Drive Pack
Exterior Mirror - Auto-dim & Power Fold
Privacy glass
Headlamp Washers
Premium LED headlights with signature DRL
Cold Climate Pack
Powered Tailgate/Bootlid Opening
8-way heated semi-powered front seats
Panorama glasstak

BE OM TILBUD

HVOR LANGT OG LENGE?

Når det gjelder rekkevidde på elbil, er Jaguar I-PACE en av de aller beste; med en rekkevidde på opptil 470 km etter WLTP-syklusen*.

Rekkeviddekalkulator for I-PACE, valget mellom diesel, bensin og I-PACE, samt hjemmelading og offentlig lading. Vi har samlet alt på ett sted, les mer her:

FORDELER

Ved kjøp av Jaguar I-PACE medfølger det en rekke kundefordeler  finansiering, forsikring, garanti og Jaguar Care. Våre forhandlere hjelper deg å finne et passende tilbud på lån, leasing eller privatleasing av Jaguar I-PACE (ikke Nordic Edition) til konkurransedyktig pris. 

Ved kjøp av Jaguar I-PACE er det inkludert gratis service de tre første årene eller 100 000 km (det som inntreffer først)**. 


*Avbildet biler kan ha ekstrautstyr utover standard.*

*Tilbudet gjelder kun MY20 lagerbiler og er gyldig tom 31.08.2020.*

* WLTP (Worldwide harmonised Light vehicle Test Procedure) er den nye prosessen som ble faset inn fra 2017, og måler drivstofforbruk, energiforbruk, rekkevidde og utslipp fra personbiler i Europa. Denne nye testprosessen er utviklet for å levere tall som ligger nærmere reell kjøreatferd. Bilene testes med ekstrautstyr og med en mer krevende testprosedyre og kjøreprofil.

 ** Gjelder ikke taxi