VINNERFORMELEN

Jaguar TCS Racing er tilbake i sesong 8 av ABB FIA Formula E World Championship med Mitch Evans og Sam Bird bak rattet i den helelektriske racerbilen Jaguar I-TYPE 5.
SE FILMEN

MØT TEAMET

Våre førere, ingeniører og mekanikere i verdensklasse deler ambisjonen om suksess gjennom dyktighet, iherdighet og stil.

SAM BIRD – FØRER

SAM BIRD – FØRER

British Racing-føreren Sam Bird sluttet seg til Jaguar Racing før sesong 7 av ABB FIA Formula E World Championship. 34-åringen er fortsatt den eneste føreren som har konkurrert i hvert løp siden den banebrytende serien startet i 2014, og har sikret seg 11 seire totalt – hans siste i Diriyah og New York City for Jaguar Racing.
MITCH EVANS – FØRER

MITCH EVANS – FØRER

Mitch begynte med gokart da han var 6 år og vant New Zealand Grand Prix som 16-åring. Han debuterte i ABB FIA Formula E World Championship med Jaguar Racing i 2016 da det britiske teamet returnerte til racing. Senere i sesong 7 fikk han fem pallplasseringer og kom på fjerdeplassth i førermesterskapet, som var hans hittil høyeste posisjon. Han hadde også de raskeste rundetidene i Roma, New York City og London.
JAMES BARCLAY – TEAMSJEF

JAMES BARCLAY – TEAMSJEF

James ble utnevnt til teamsjef for Jaguars ABB FIA Formula E World Championship-program i november 2015, I 2021 ble James utnevnt til Managing Director for Jaguar Land Rover Motorsport. I løpet av de siste fem sesongene har James vært ansvarlig for utviklingen i Jaguar Racing, og har ledet teamet både på og utenfor banen.​
LES MER

JAGUAR I-TYPE 5

Bilen er utviklet for å levere den optimale balansen mellom kraft og effektivitet, og akselererer fra 0–100 km/t på 2,8 sekunder med maks effekt på 250 kW.
LES MER

RACING DNA

Jaguars tradisjoner for ytelse, teknologi og design ble utviklet på verdens mest utfordrende racerbaner og under mesterskap.
LES MER
NETTBUTIKK

NETTBUTIKK

Du trenger ikke å være en sjåfør for å være interessert i biler. Besøk nettbutikken vår og finn den perfekte gaven til deg selv eller noen du er glad i.
LES MER
HELELEKTRISK JAGUAR I‑ PACE

HELELEKTRISK JAGUAR I‑ PACE

Jaguar I-PACE er både spennende å kjøre og mer tilkoblet enn noensinne – dette er vår optimale performance-SUV.
LES MER