TEAMARBEID GJØR AT DRØMMER GÅR I OPPFYLLELSE

TEAMARBEID GJØR AT DRØMMER GÅR I OPPFYLLELSE

TATA CONSULTANCY SERVICES

TATA CONSULTANCY SERVICES

TCS er en ledende global organisasjon innen IT-tjenester, rådgivning og forretningsløsninger. Vi kombinerer teknisk ekspertise og forretningsinnsikt for å katalysere endringer og levere resultater. Vårt oppdrag er å hjelpe kundene med å oppnå sine forretningsmål ved å tilby innovativ, førsteklasses rådgivning, IT-løsninger og tjenester, og sørge for et enestående samarbeid med alle interessenter.

Tata Consultancy Services jobber for å skape en målrettet fremtid og utnytter innovasjon for å fremme bærekraft. Vi har som mål å bruke dette nye samarbeidet til å øke bevisstheten om viktigheten av elektrifisering, fremheve elektrifiseringsreisen og lede veien mot en mer bærekraftig fremtid.
TCS
GKN

GKN

GKN Automotive er et verdensledende globalt bilteknologiselskap som har utviklet elektriske drivsystemer og samarbeider med 90 % av verdens bilprodusenter. Vi er den eneste leverandøren som har fullt fokus på design, produksjon, integrering og optimalisering av konvensjonell drivlinje, AWD og helelektrisk teknologi. I løpet av de siste 20 årene har vi utviklet ledende eDrive-systemer, basert på vår ekspertise innen AWD-systemer. Innovasjonssenteret til GKN Automotive i Abingdon er et av de ledende globale knutepunktene for utvikling av systemer for fremtidige elektrifiserte biler.

Det teknologiske samarbeidet mellom GKN Automotive og Jaguar Racing startet i 2017 før sesong 4 av ABB FIA Formula E World Championship. Å presse teknologien til det ytterste på racerbanen er avgjørende for å drive innovasjon og ytterligere know-how. Vårt partnerskap handler om «Driving for Efficiency», som er like relevant for å konkurrere i Formula E som å skille GKN Automotives fremtidige eDrive-produkter fra konkurrentene.

Som de offisielle eDrive-partneren for Jaguar Racing vil GKN Automotive samarbeide tett med ingeniørene i Jaguar Racing for å bruke sin kunnskap om design, produksjon og programvareutvikling i I-TYPE 5. Vi vil spille en viktig rolle i utviklingen av den elektriske drivlinjen, og bruke vår ekspertise til å utvikle avanserte kjøleteknologier for drivlinjen både for inverteren og den elektriske motoren, i jakten på forbedret systemeffektivitet. Programvareingeniørene hos GKN Automotive vil også bli integrert i hovedkontoret til Jaguar Racing.
GKN
DOW

DOW

Dow er stolt over å bringe materialvitenskapelig ekspertise til Jaguar Racing Formula E Team gjennom vår MobilityScience™-plattform, som fokuserer på applikasjonsutvikling og innovasjon innen transport. Våre ansatte omfavner teamarbeid, ønsker ulike ideer velkommen og er lidenskapelig innovative sammen med våre partnere og kunder for å skape materialer som muliggjør en mobiløkonomi med lavt karbonutslipp, der lettere vekt, lengre rekkevidde, økt sikkerhet og redusert energiforbruk er de endelige målene.

Transportløsningene til Dow inkluderer et bredt utvalg av teknologier for polyolefin, polyuretan, akryl, spesialkjemikalier og silikon for elbiler. Vårt Jaguar Racing-partnerskap er i tråd med vår ambisjon om å være det mest innovative, kundeorienterte, inkluderende og bærekraftige materialvitenskapsselskapet i verden for å finne løsninger sammen.
DOW
CASTROL

CASTROL

Castrol, en av verdens ledende produsenter av smøremidler, har stolte tradisjoner for innovasjon. Vår lidenskap for ytelse, kombinert med en filosofi om samarbeid, har gjort det mulig for Castrol å utvikle produkter som har vært kjernen i en rekke teknologiske prestasjoner på land, i luft, sjø og i verdensrommet. Overgangen til elektrifisering inspirerte oss til å skape og lansere en rekke smøremidler, som er designet og testet for elbiler. Castrol er stadig på utkikk etter banebrytende partnere som kan bidra til ytterligere innovasjon, og vårt samarbeid med Jaguar Racing Formula E-teamet vil sette oss i stand til å teste vårt utvalg av smøremidler for elbiler på racerbanen, samt bidra til å revolusjonere morgendagens transport. Det er mer enn bare olje, det er væsketeknikk.
CASTROL
MICRO FOCUS

MICRO FOCUS

Micro Focus er en av verdens største programvareleverandører, og leverer virksomhetskritisk teknologi til 40 000 kunder over hele verden. Med en bred portefølje og en omfattende beholdning av avanserte analyser, bidrar selskapet at kundene kan tilpasse seg markedsforhold i utvikling og effektivt konkurrere i den digitale økonomien.

Selskapets mer enn 300 produktlinjer fokuserer på å levere kritiske resultater – raskere levering av applikasjoner, forenkle IT-transformasjonen, styrke nettsikkerheten og analysere i tide for å handle – noe som er nøkkelelementer for å gå seirende ut av både styrerommet og på banen. Som teknisk partner i Jaguar Racing vil Micro Focus i første omgang levere teknologi som hjelper teamet med å akselerere programvareutviklingen, i tillegg til prediktiv analyse som forbedrer teamets ytelse og seeropplevelsen.

Sammen vil vi implementere IT-løsninger som vil bygge bro mellom eksisterende og kommende teknologier samt fremtidsrettede IT-investeringer. Vi kaller dette High Tech, Low Drama.
MICRO FOCUS
ALPINESTARS

ALPINESTARS

Over fem tiår med banebrytende motorsportsikkerhet og -ytelse betyr at Alpinestars markerer 55 år på det høyeste nivået innen profesjonell racing som verdens fremste selskap innen sko, klær og beskyttelse for motorsportutøvere.

Alpinestars driver kontinuerlig innovasjon gjennom teknologiforskning, design og utvikling, med toppmoderne fasiliteter i USA og Europa som drivkraft for et verdensomspennende racingutviklingsprogram, og er en global kraft i alle store motorsportserier. Produktene leverer komfort og pusteegenskaper i et stressende miljø, reduserer førertretthet og bidrar til økt konsentrasjon.

Ett mål. En visjon.
ALPINESTARS
UNCOMMON

UNCOMMON

Vi designer, utvikler og leverer særpregede, innovative produkter og teamwear som både ser bra ut og føles bra. Vårt globale nettverk og brede kunnskap og erfaring betyr at du er i trygge hender, og vår ekspertise innen bærekraftig mote betyr at klærne dine føles bra selv når de ikke brukes.
UNCOMMON