HELELEKTRISK JAGUAR I-PACE

HØYDEPUNKTER

ELEKTRISK YTELSE

Enestående ytelse og dynamikk. Nullutslipp. Alt du forventer av Jaguars helelektriske performance-SUV.

REKKEVIDDE

REKKEVIDDE

Faktorer som temperatur og kjørehastighet kan påvirke rekkevidden. Bruk rekkeviddekalkulatoren til å finne ut hvor I-PACE kan ta deg.
LES MER

REKKEVIDDE

470 km

††

Kjør opptil 470 km på en full lading*.
WLTP-tall. Reelle tall kan variere avhengig av kjørestil.

LADETID

8,5 timer*


Med en 11 kW AC-lader kan du fullade bilen på bare 8,5 timer*. Perfekt for hjemmelading over natten. Tid er basert på en 11 kW AC-hjemmelader.

UTSLIPP

Uten CO2-utslipp


Nyt nullutslipp.

AKSELERASJON

4,8

sekunder

Kan akselerere fra 0–100 km/t på 4,8 sekunder.

TEKNOLOGI

Sømløst integrerte teknologier i I-PACE sørger for enkel betjening av funksjoner og tilkoblede enheter.

Vårt Pivi Pro-infotainmentsystem er like brukervennlig som smarttelefonen din. Viktig informasjon som navigasjon1, media og kontakter er bare et tastetrykk unna.
PIVI PRO
INFORMASJON MED ETT BLIKK
MERIDIAN AUDIO
JAGUAR GO I-PACE APP

JAGUAR GO I-PACE APP

GO I-PACE appen viser deg hvordan Jaguar I-PACE passer inn i livet ditt. Den gir deg fakta og tall som om du faktisk kjørte bilen, inkludert kart, antatt rekkevidde og batteribruk, tilgjengelige ladepunkter underveis og antatte kostnadsbesparelser.
LAST NED FOR iOS LAST NED FOR ANDROID
JAGUAR REMOTE APP

JAGUAR REMOTE APP

Jaguar Remote4 lar deg interagere med I-PACE fra smarttelefonen. Kontroller bilens ladestatus, ladehastighet, antatt rekkevidde og andre indikatorer. Start og stopp ladingen, administrer ladepriser og still inn maks ladestatus via appen.
JAGUAR OPTIMISED ASSISTANCE OG SOS-RINGEKNAPP

JAGUAR OPTIMISED ASSISTANCE OG SOS-RINGEKNAPP

Med Jaguar Optimised Assistance kan du ringe direkte til Jaguar Assistance-teamet ved et havari. Ved en mer alvorlig hendelse kobler SOS Emergency Call deg automatisk til nødresponsteamet. De vil varsle nødetatene om posisjonen din.

BRUKERVENNLIGHET OG SIKKERHET

Lading er best når du parkerer bilen for kvelden. Når du slapper av og sover, fullades I-PACE trygt og er klar til neste dag.

HJEMMELADING

HJEMMELADING

Hjemmelading er ikke bare praktisk, men strømkostnadene er ofte lavere per kilometer sammenlignet med bensin, diesel eller lading underveis. For hjemmelading av din I-PACE anbefaler vi en profesjonelt installert hjemmelader – også kjent som veggboks eller hjemmeladepunkt.
LES MER
TILHENGERFESTE

TILHENGERFESTE

Din Jaguar I-PACE har en tilhengervekt på 750 kg og maks kuletrykksvekt på 45 kg. Avtakbart tilhengerfeste kan kjøpes som tilbehør fra Jaguar.
ACTIVITY KEY

ACTIVITY KEY

Den nye andre generasjon Activity Key er både vanntett og støtsikker5, og lar deg låse, låse opp og starte bilen. Uansett hvilke utendørsaktiviteter du og vennene dine har planlagt, er det ikke lenger behov for vanlige bilnøkler.
SIKKERHETSCELLE

SIKKERHETSCELLE

I-PACE bruker en kombinasjon av aluminium og stål som danner en stiv ramme rundt batteriet, noe som gir økt sikkerhet for alle passasjerer.
FØRERASSISTANSE

FØRERASSISTANSE

Velg mellom en rekke funksjoner som er utviklet for å gjøre kjøring og parkering både enklere og tryggere. De innovative teknologiene og funksjonene som er tilgjengelig, er utviklet for å gjøre kjøreopplevelsen enda bedre og tryggere.
LES MER

BYGG DIN EGEN

Gjør I-PACE til din egen med et utvalg av modeller, motorer og utstyrspakker.

GJØR DIN JAGUAR I-PACE ENDA MER PERSONLIG

Velg modell, motor og utstyrspakke før du velger blant et utvalg av lakkfarger, felger og interiøralternativer.

FORTSETT EVENTYRET

JAGUAR I-PACE MODELLER

JAGUAR I-PACE MODELLER

Se hele modellutvalget.
SE MODELLENE
SPESIFIKASJONER

SPESIFIKASJONER

Se fakta og tall.
SE SPESIFIKASJONENE
EKSTRAUTSTYR OG TILBEHØR

EKSTRAUTSTYR OG TILBEHØR

Gjør din Jaguar I-PACE enda mer personlig.
SE EKSTRAUTSTYR OG TILBEHØR
HELELEKTRISK JAGUAR

HELELEKTRISK JAGUAR

Opplev elektrisk kjøring.
LES MER

Ladetidene vil variere avhengig av flere faktorer, inkludert, men ikke begrenset til, batteriets alder, tilstand, temperatur, ladestatus og faktisk bruk.
*Med en 100 kW DC-hurtiglader
.​
††Se WLTP-tallene.
De oppgitte tallene er et resultat av produsentens tester i samsvar med EUs lovgivning. Kun ment for sammenligning. Reelle tall kan variere. Energiforbruk og rekkevidde kan variere avhengig av faktorer som kjørestil, miljøforhold, last, hva slags felger og tilbehør bilen er utstyrt med, faktisk kjørerute og batteritilstand. Rekkevidde er basert på produksjonsmodeller med standard kjørerute.

1Connected Navigation krever et ekstra abonnement etter den innledende perioden. Ta kontakt med din Jaguar-forhandler for mer informasjon.

2Retningslinjer for rimelig bruk kan gjelde. Inkluderer 1 års abonnement som kan forlenges hos din Jaguar-forhandler etter den innledende perioden.

3Retningslinjer for rimelig bruk gjelder. Etter at 20 GB data er brukt innenfor en måned, kan datahastigheten og funksjonaliteten i bilen bli redusert resten av måneden. For mer informasjon om retningslinjer for rimelig bruk i tilknytning til denne funksjonen, les vilkårene for InControl Pivi Pro på jaguar.com/pivi-pro-terms. Avspillingstid avhenger av strømmeleverandør og videokvalitet. HD-video vil øke databruken.

4Remote er en abonnementstjeneste som kan forlenges etter den innledende perioden via din Jaguar-forhandler. Jaguar Remote App kan lastes ned fra Apple App Store/Google Play.

5Activity Key kan lades i 1 time, noe som gir opptil 7 dagers batteritid.

Ekstrautstyr og tilgjengelighet kan variere etter bilens spesifikasjoner (modell og drivlinje), og kan kreve installasjon av andre funksjoner. Ta kontakt med din lokale forhandler for mer informasjon eller konfigurer bilen din på nett.

Husk at standardutstyr kan skiftes ut hvis du velger alternative utstyrsnivåer. Standardutstyr kan også variere avhengig av land, motorvariant og girkasse.

Innebygde funksjoner skal kun betjenes av førere når dette er trygt. Føreren skal sørge for å ha full kontroll over bilen til enhver tid.

Pivi- og InControl-funksjoner, ekstrautstyr, tjenester og tilgjengelighet fra tredjeparter varierer fra marked til marked. Ta kontakt med din Jaguar-forhandler for tilgjengelighet og vilkår. Enkelte funksjoner krever et abonnement etter den innledende perioden. Ta kontakt med Jaguar-forhandleren din for mer informasjon. Tilkobling til mobilnett kan ikke garanteres alle steder. Informasjon og bilder i forbindelse med InControl-teknologi, inkludert skjermer eller sekvenser, er gjenstand for programvareoppdateringer, versjonskontroll og andre systembaserte eller visuelle endringer, avhengig av utstyret du velger.

Meridian er et registrert varemerke som tilhører Meridian Audio Ltd. Trifield og three fields-enheten er et varemerke som tilhører Trifield Productions Ltd.