EKSTRAUTSTYR OG TILBEHØR

EKSTRAUTSTYR OG TILBEHØR

F-TYPE. Skreddersydd for deg.
LES MER

DET LIGGER I DETALJENE

Vis den mørke siden til F-TYPE med vår Black Exterior Pack. Frontgrillramme, vinduslister, frontsplitter, luftinntak på sidene og bakspoiler i Gloss Black. Andre eksteriørdetaljer som Jaguar-logo og -motiv leveres i Narvik Black, og gir sportsbilen et enda mer iøynefallende designuttrykk.
BLACK EXTERIOR PACK
EXTERIOR DESIGN PACK
BLACK EXTERIOR DESIGN PACK
CARBON CERAMIC BRAKE PACK

DINE HJUL

GJØR DEN TIL DIN EGEN

I tillegg til å fremheve det dynamiske utseendet til F-TYPE, kan du også gi bilen et enda mer personlig uttrykk. Vi har en rekke elegante alufelger fra 18” til 20” i ulike stiler og utførelser.

WHEELS

DE MEST POPULÆRE

Det klassiske valget for F-TYPE Coupé.
TAK I ALUMINIUM
FAST PANORAMATAK
TAK TIL CONVERTIBLE

fantastisk farge

FARGEGLAD

Finn den ideelle fargen med SVO Premium Paint Palette. De 18 fargene inkluderer:

INSPIRERENDE INTERIØR

COLD CLIMATE PACK

COLD CLIMATE PACK

Cold Climate Pack er perfekt for vinterforhold og inneholder oppvarmet frontrute, oppvarmet ratt og 2-soners klimakontroll.
SVART

SVART

Si hei til et mørkt og sofistikert interiør. Interior Black Pack inneholder svarte lufteventiler, svart instrumentpanel, svarte rammer rundt dørbrytere og dørhåndtak, svarte eiker på rattet med svarte ringer rundt betjeningsknappene og svart gripehåndtak på midtkonsollen.
LUKSUS

LUKSUS

Lys opp interiøret med Interior Luxury Pack. Inneholder blant annet eksklusiv kupébelysning, opplyste innstegslister og Extended Leather Upgrade.
EKSKLUSIVITET

EKSKLUSIVITET

I tillegg til Interior Luxury Pack inneholder Plus Pack også Full Extended Leather Upgrade som skaper et enda mer elegant interiør.

EKSTRAUTSTYR OG TILBEHØR

SPEIL DEKSEL– SILVER WEAVE KARBONFIBER

SPEIL DEKSEL– SILVER WEAVE KARBONFIBER

High-grade Silver Weave Karbonfiber speildeksler gir ytelsesinspirert styling.
BAGASJEROMSMATTE I STOFF

BAGASJEROMSMATTE I STOFF

Luksuriøs bagasjeromsmatte i Jet Black med Jaguar logoen. Deep premium 2,050g/m2 pile med Nubuck kanter.
VINDSKJERM

VINDSKJERM

Enkel å sette på og ta av. Vindskjermen reduserer trekk og turbulens i kupeen, selv ved høye hastigheter. Leveres med en oppbevaringspose fra Jaguar.

Ekstrautstyr og tilgjengelighet kan variere etter bilens spesifikasjoner (modell og drivlinje), og kan kreve installasjon av andre funksjoner. Ta kontakt med din lokale forhandler for mer informasjon eller konfigurer bilen din på nett.


Innebygde funksjoner skal kun betjenes av førere når dette er trygt. Føreren skal sørge for å ha full kontroll over bilen til enhver tid.