NYE JAGUAR XF

En enestående kombinasjon av tilstedeværelse og ytelse. Jaguar XF er utstyrt med et nytt utvalg av dieselmotorer som optimaliseres av mild hybridteknologi.

360° EKSTERIØR

KOMBINERT CO2-UTSLIPP g/km:
Så lavt som 115

DRIVSTOFFORBRUK (BLANDET KJØRING) L/100 KM:
Fra 4.4††

MOTTA TILBUD
Motta et uforpliktende tilbud fra din Jaguar-forhandler.
BESTILL PRØVEKJØRING
Bestill en prøvekjøring hos din lokale forhandler.
LAST NED BROSJYRE
Les og last ned de nyeste Jaguar-brosjyrene.
FINN FORHANDLER
Finn din nærmeste forhandler.
DESIGN
SE INTERIØRET I SEDANEN
SE INTERIØRET I SEDANEN

Din XF er en komfortabel bil med god beinplass, justerbare seteposisjoner og nye massasjeinnstillinger.

BYGG DIN EGEN
SE GALLERI
SE EKSTERIØRET I SEDANEN
SE EKSTERIØRET I SEDANEN

XF vekker oppmerksomhet fra alle vinkler. Moderne detaljer, inkludert grillgitter, er en del av det oppgraderte eksteriøret på XF.

BYGG DIN EGEN
SE GALLERI
SE EKSTERIØRET PÅ SPORTBRAKE
SE EKSTERIØRET PÅ SPORTBRAKE

Ny XF Sportbrake. Designet for de som ønsker bedre plass. Fra forretningsmøter og shoppingturer til helgeturer.

BYGG DIN EGEN
SE GALLERI
YTELSE
DYNAMISK YTELSE
DYNAMISK YTELSE

Opplev de velkjente kjøreegenskapene til en Jaguar. Vårt utvalg inkluderer nye dieselmotorer med mild hybridteknologi for mer effektive kjøreturer.

ALL WHEEL DRIVE
ALL WHEEL DRIVE

Jaguars All Wheel Drive (AWD)-systemet er noe helt unikt, og inkluderer Intelligent Driveline Dynamics som forutser lav trekkraft og endringer i dreiemomentet til forhjulene for å opprettholde kontrollen og balansen.

SE SPESIFIKASJONER
TORQUE VECTORING
Torque Vectoring by Braking leverer kontrollert, uavhengig bremsing for å optimalisere kjøreegenskapene selv i de skarpeste svingene. Dette reduserer understyring og leverer sportslig smidighet.
DRIVLINJER
Få bedre effektivitet og ytelse fra Jaguar. I tillegg til en rekke effektive bensinmotorer har XF nye dieselmotorer med mild hybridteknologi. Dette er et smart regenerativt system som lader ved nedbremsing og bremsing.
DYNAMIC HANDLING PACK
Denne utstyrspakken forbedrer både bilens estetikk og kjøreopplevelsen, og inneholder Configurable Dynamics, røde bremsekalipere, bakspoiler, 355 mm bremseskiver foran og 325 mm bremseskiver bak. Leveres som ekstrautstyr.
INNEBYGD TEKNOLOGI
FOKUS PÅ DETALJER
FOKUS PÅ DETALJER

Standardfunksjoner på Pivi inkluderer:


• 11,4” berøringsskjerm
• DAB-radio
• Nydesignet grensesnitt
• Apple CarPlay® 1
• Android AutoTM 2
• Remote3

Oppgrader til Pivi Pro4 og få det nyeste fra innebygd kunstig intelligens med funksjoner som selvlærende navigasjonssystem for en fullt tilkoblet kjøretur.

INFORMASJON MED ETT BLIKK
INFORMASJON MED ETT BLIKK

Velg blant en rekke forskjellige layouts, inkludert full 3D-navigasjonsvisning, kjøreinformasjon, eller se hvilken sang som spilles. Alt dette på et nytt og høyoppløst 12,3” interaktivt førerdisplay.

Head-up Display5 projiserer viktig informasjon på frontruten. Leveres som ekstrautstyr. Hold deg oppdatert på bilens hastighet, girposisjon og navigasjon via fargeskjermen.

MERIDIAN™ AUDIO
MERIDIAN™ AUDIO

Britiske Meridian Audio handler om musikalske opplevelser. Og vi snakker ikke bare om å skru opp volumet. Det handler om å intensivere dybdenivået, klarheten og lydbildet med en kombinasjon av avansert akustisk teknologi og strategisk plasserte høyttalere for å produsere en lydplattform. Dette kaller vi «lydtrinnet» og passer perfekt til interiøret i XF.
Velg mellom MeridianTM eller MeridianTM Surround Sound Systems.

RO OG FRED
RO OG FRED

Med aktiv demping av veistøy, takket være den innovative teknologien fra lydekspertene Meridian Audio, og redusert vibrasjonsnivå, leverer XF bedre kjørekomfort både for deg og passasjerene.

HOLDER DEG TILKOBLET
Online Pack6 tilbyr flere tilkoblede tjenester via et innebygd SIM-kort, som gir tilgang til:

• Ubegrenset strømming
• Online stemmegjenkjenning
• Værvarsling
• Synkronisering av nettkalender
UNDERHOLDNING FOR ALLE
Velg Wi-Fi-aktivering med abonnement7 slik at du kan bruke:

• Valgfrie strømmetjenester
• Opptil 20 GB per måned
• Antenne for bedre tilkobling
• Flere tilkoblede enheter
TRÅDLØS LADING
Trådløs lading av enheter via en signalforsterker lar deg lade kompatible smarttelefoner uten behov for kabel eller ladedokk. Leveres som ekstrautstyr. Telefonen bruker bilantennen for bedre signal og samtalekvalitet mens du sitter i bilen.
IONISERING AV LUFTEN I KUPEEN MED PM2.5-FILTER
Nanoe-ioniseringTM gir økt velvære for fører og passasjerer. Leveres som ekstrautstyr. Når du trykker på PURIFY-knappen, vil det spesialutviklede filteret tiltrekke seg og fange opp fine partikler og luftbårne allergener fra uteluften, slik som PM2.5, støv og pollen.
BRUKERVENNLIGHET OG SIKKERHET
BAGASJEROM
God plass til alt du trenger på kjøreturen. Sportbrake har god plass til alt du trenger uansett om det er en lørdagstur med familien eller en lengre reise.
ACTIVITY KEY
Activity Key er vanntett og støtsikker8, og lar deg låse, låse opp og starte bilen. Uansett hvilke utendørsaktiviteter du og vennene dine har planlagt, er det ikke lenger behov for vanlige bilnøkler.
CLEARSIGHT INNVENDIG BAKSPEIL
Toppmoderne teknologi gir uhindret sikt til veien bak deg i din Jaguar XF sedan9. Et kamera som er plassert i antennen på taket, mater en live video til bakspeilet og sikrer konstant sikt, uavhengig av hvem eller hva som befinner seg bak deg.
FØRERASSISTANSE
Jaguar XF leveres med innebygde førerassistansesystemer som bidrar til enklere bykjøring og parkering, samtidig som kjøring på motorvei blir enda mer komfortabelt. Disse teknologiene gir deg en stressfri kjøreopplevelse.
FORTSETT EVENTYRET
VELG DIN JAGUAR XF
Du finner alle modellene her med et bredt utvalg av flott design, høy ytelse og teknologier.
VELG MODELL
GALLERI
Sterkt fokus på detaljer har alltid vært grunnleggende for våre biler. Den nye Jaguar XF er førerens valg, en vakker bil som både ser og føles unik på veien.
SE GALLERI
SPESIFIKASJONER
Se de flotte detaljene. Les mer om motor og ytelse, dimensjoner og drivstofforbruk.
SE SPESIFIKASJONER
PERFEKT KJØRING STARTER HER

Luksuriøs firmabil med særpreget design, dynamiske kjøreegenskaper og toppmoderne teknologier. Bruk konfiguratoren til å designe din perfekte Jaguar XF.

BYGG DIN EGEN
JAGUAR-TILBEHØR
JAGUAR-TILBEHØR

Gjør din XF enda mer personlig etter smak og behag, livsstil og interesser.

FINN TILBEHØR
JAGUAR-KOLLEKSJONEN
JAGUAR-KOLLEKSJONEN

Vårt eksklusive utvalg av luksusklær, tilbehør og gaver er inspirert av designet på bilene våre.

LES MER
MOTTA TILBUD
Motta et uforpliktende tilbud fra din Jaguar-forhandler.
BESTILL PRØVEKJØRING
Bestill en prøvekjøring hos din lokale forhandler.
LAST NED BROSJYRE
Les og last ned de nyeste Jaguar-brosjyrene.
FINN FORHANDLER
Finn din nærmeste forhandler.

Tallet som er oppgitt er NEDC2 -kalkulert fra produsentenes offisielle WLTP-tester i samsvar med EU-lovgivningen. Kun ment for sammenligning. Reelle tall kan variere. Tallene for CO2 og drivstofforbruk kan variere avhengig av hvilke felger og dekk bilen er utstyrt med, og hva slags ekstrautstyr som er montert. NEDC2 er tall som er beregnet med en offisiell formel fra WLTP-tallene, som tilsvarer hva de ville ha vært under den gamle NEDC-testen. På denne måten blir skatteberegningen korrekt.

Se WLTP-tallene.

WLTP er den nye offisielle EU-testen som brukes til å beregne standardisert drivstofforbruk og CO2- utslipp for personbiler. Den måler drivstoff, energiforbruk, rekkevidde og utslipp. Denne testprosessen er utviklet for å levere tall som ligger nærmere reell kjøreatferd. Bilene testes med ekstrautstyr og en mer krevende testprosedyre og kjøreprofil. Tallene vises som rekkevidde under WLTP-testmålinger. Henviser til de laveste/mest økonomiske tallene (med færrest alternativer).
Henviser til de høyeste/minst økonomiske tallene (med flest alternativer). WLTP-lovgivningen sier at ved et avvik på <5 g CO2 mellom de laveste og høyeste tallene, blir kun det høyeste kunngjort.


1 Bilen er klargjort for Apple CarPlay. Tjenestene fra Apple CarPlay avhenger av tilgjengelighet i ditt land. Gå til https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay for mer informasjon.

2 Bilen er klargjort for Android Auto. Tjenestene fra Android Auto avhenger av tilgjengelighet i ditt land. Gå til https://www.android.com/auto/ for mer informasjon.

3 Remote er en abonnementstjeneste som kan forlenges etter den innledende perioden via din Jaguar-forhandler. Jaguar Remote App kan lastes ned fra Apple App Store/Google Play.

4 Connected Navigation krever et ekstra abonnement etter den innledende perioden. Ta kontakt med din Jaguar-forhandler for mer informasjon.

5 Krever soldempende glass på enkelte markeder. Navigasjon på frontruten er kun tilgjengelig når Pivi Pro er installert i bilen.

6 Retningslinjer for rimelig bruk kan gjelde. Inkluderer 1 års abonnement som kan forlenges hos din Jaguar-forhandler etter den innledende perioden

7 Bildet viser Jaguar Click and Go-system. Tilbehør selges separat. Nettbrett er ikke inkludert. Retningslinjer for rimelig bruk gjelder. Etter at 20 GB data er brukt innenfor en måned, kan datahastigheten og funksjonaliteten i bilen bli redusert resten av måneden. For mer informasjon om retningslinjer for rimelig bruk i tilknytning til denne funksjonen, les vilkårene for InControl Pivi Pro på www.jaguar.com/pivi-pro-terms. Avspillingstid avhenger av strømmeleverandør og videokvalitet. HD-video vil øke databruken.

8 Activity Key kan lades i ca. 2 timer, noe som gir opptil 10 dagers batteritid.

9 Kun sedan. Avhengig av lokale reguleringer. Hvis brukere med bifokale eller progressive briller ikke kan justere fokus på det digitale ClearSight-bildet, kan de gå tilbake til vanlig speilmodus når som helst.


Ekstrautstyr og tilgjengelighet kan variere etter bilens spesifikasjoner (modell og drivlinje) og marked, eller krever montering av annet utstyr. Ta kontakt med din lokale forhandler for mer informasjon eller konfigurer bilen din på nett.


Innebygde funksjoner skal kun betjenes av førere når dette er trygt. Føreren skal sørge for å ha full kontroll over bilen til enhver tid.


Pivi- og InControl-funksjoner, ekstrautstyr, tjenester og tilgjengelighet fra tredjeparter varierer fra marked til marked. Ta kontakt med din Jaguar-forhandler for tilgjengelighet og vilkår. Enkelte funksjoner krever et abonnement etter den innledende perioden. Ta kontakt med Jaguar-forhandleren din for mer informasjon. Tilkobling til mobilnett kan ikke garanteres alle steder. Informasjon og bilder i forbindelse med InControl-teknologi, inkludert skjermer eller sekvenser, er gjenstand for programvareoppdateringer, versjonskontroll og andre systembaserte eller visuelle endringer, avhengig av utstyret du velger.


Meridian er et registrert varemerke som tilhører Meridian Audio Ltd. Trifield og three fields-enheten er et varemerke som tilhører Trifield Productions Ltd.


Apple CarPlay er et varemerke som tilhører Apple Inc. Apple Inc brukervilkår kan gjelde.


Android Auto er et varemerke som tilhører Google LLC.