JAGUAR XE

En helt nydesignet sportssedan. Jaguar XE er utstyrt med et nytt utvalg av dieselmotorer som optimaliseres av mild hybridteknologi.

360° EKSTERIØR

KOMBINERT CO2-UTSLIPP g/km:
Fra 112

DRIVSTOFFORBRUK (BLANDET KJØRING) L/100 KM:
Fra 4.3

in2VwFPRc40

Avbildet modell kan avvike fra nylige oppgraderinger og forbedringer. Enkelte funksjoner som beskrives kan være avhengig av marked eller drivlinje. Be om de nyeste spesifikasjonene fra din lokale Jaguar-forhandler.

MOTTA TILBUD
Motta et uforpliktende tilbud fra din Jaguar-forhandler.
BESTILL PRØVEKJØRING
Bestill en prøvekjøring hos din lokale forhandler.
LAST NED BROSJYRE
Finn de nyeste brosjyrene for alle bilene.
FINN FORHANDLER
Finn din nærmeste forhandler.
DESIGN
SE INTERIØRET
SE INTERIØRET

Et luksuriøst interiør bygget for deg og passasjerene. Nyt de komfortable setene i Grained skinn eller velg Windsor skinn. Jaguar SportShift Selector og JaguarDrive Control understreker den sportslige essensen av XE.

BYGG DIN EGEN
SE GALLERI
DESIGN
DESIGN

Et oppdatert, cockpitliknende interiør med enestående komfort og midtkonsoll, gjør at bilen føles enda mer sportslig.

BYGG DIN EGEN
SE GALLERI
SE EKSTERIØRET
SE EKSTERIØRET

Den muskuløse holdningen til Jaguar XE fremhever den elegante tilstedeværelsen og vekker oppmerksomhet på veien. Premium LED hovedlys med signatur kjørelys, den brede grillen og dynamiske støtfangeren foran, fremhever bilens profil.

BYGG DIN EGEN
SE GALLERI
VELG DIN MODELL
JAGUAR XE
Med en bredere og lavere profil er Jaguar XE skulpturert rundt detaljer som bidrar til bilens selvsikre karakter.
SE GALLERI
JAGUAR XE R-DYNAMIC
R‑Dynamic Body Kit består av en sportslig støtfanger foran, sideskjørt og bakskjerm som fremhever den sportslige personligheten til XE.
SE GALLERI
JAGUAR XE R-DYNAMIC BLACK
Elegant i svart. Vakkert uttrykk. Jaguar XE R-Dynamic Black.
SE GALLERI
YTELSE
DYNAMISK YTELSE
DYNAMISK YTELSE

XE er velkjent for sine dynamiske kjøreegenskaper, og ytelsen er optimalisert med avanserte kjøreteknologier og funksjoner. Gjør deg klar til en nervepirrende kjøretur.

TORQUE VECTORING <br>BY BRAKING
TORQUE VECTORING <br>BY BRAKING

Sømløs balansering av momentfordelingen mellom hjulene. Bilens smidighet og stabilitet under kurvekjøring gir økt førertrygghet.

SE SPESIFIKASJONER
ALL WHEEL DRIVE
XE All Wheel Drive system bedrer ytelsen og kontrollen av bilen. Bilen er utstyrt med programvaren Intelligent Driveline Dynamics (IDD) og IDD analyserer de faktiske veiforholdene og fordeler kraften mellom hjulene for å bidra til å sikre dynamiske kjøreegenskaper på alle underlag.
MOTOR
Vårt utvalg av bensin- og dieselmotorer er utviklet for å kombinere drivstoffeffektivitet med smidig kjøring. Kraftigere dieselmotorer er optimalisert med mild hybridteknologi som leverer økt effektivitet og raffinement via et smart regenerativt system.
DYNAMIC HANDLING PACK
Denne utstyrspakken forbedrer både bilens estetikk og kjøreopplevelsen, og inneholder Configurable Dynamics, Adaptive Dynamics, røde bremsekalipere, bakspoiler, 355 mm bremseskiver foran og 325 mm bremseskiver bak. Leveres som ekstrautstyr.
INNEBYGD TEKNOLOGI
ENKELHET SOM STANDARD
ENKELHET SOM STANDARD

Standardfunksjoner på Pivi inkluderer:


• 10” berøringsskjerm
• DAB-radio
• Nydesignet grensesnitt
• Apple CarPlay® 1
• Android AutoTM 2
• Remote 3


Oppgrader til Pivi Pro4 og få det nyeste fra innebygd kunstig intelligens med funksjoner som selvlærende navigasjonssystem for en fullt tilkoblet kjøretur.

INFORMASJON MED ET BLIKK
INFORMASJON MED ET BLIKK

Velg blant en rekke forskjellige layouts, inkludert full 3D-navigasjonsvisning, kjøreinformasjon, eller se hvilken sang som spilles. Alt dette på et nytt og høyoppløst 12,3” interaktivt førerdisplay.


Head-up Display5 projiserer viktig informasjon på frontruten. Leveres som ekstrautstyr. Hold deg oppdatert på bilens hastighet, girposisjon og navigasjon på fargeskjermen.

MERIDIAN™ AUDIO
MERIDIAN™ AUDIO

Britiske MeridianTM Audio handler om musikalske opplevelser. Og vi snakker ikke bare om å skru opp volumet.

Det handler om å intensivere dybdenivået, klarheten og lydbildet med en kombinasjon av avansert akustisk teknologi og strategisk plasserte høyttalere for å produsere en lydplattform. Dette kaller vi «lydtrinnet» og passer perfekt til interiøret i XE.
Velg mellom MeridianTM eller MeridianTM Surround Sound Systems. Leveres som ekstrautstyr.

HOLDER DEG TILKOBLET
Online Pack6 tilbyr flere tilkoblede tjenester via et innebygd SIM-kort, som gir tilgang til:

• Ubegrenset strømming
• Online stemmegjenkjenning
• Værvarsling
• Synkronisering av nettkalender
UNDERHOLDNING FOR ALLE
Velg Wi-Fi-aktivering med abonnement7 slik at du kan bruke:

• Valgfrie strømmetjenester
• Opptil 20 GB per måned
• Antenne for bedre tilkobling
• Flere tilkoblede enheter
TRÅDLØS LADING AV ENHETER
Trådløs lading av enheter via en signalforsterker lar deg lade kompatible smarttelefoner uten behov for kabel eller ladedokk. Leveres som ekstrautstyr. Telefonen bruker bilantennen for bedre signal og samtalekvalitet mens du sitter i bilen.
IONISERING AV LUFTEN I KUPEEN MED PM2.5-FILTER
NanoeTM-ionisering gir økt velvære for fører og passasjerer. Leveres som ekstrautstyr. Når du trykker på PURIFY-knappen, vil det spesialutviklede filteret tiltrekke seg og fange opp fine partikler og luftbårne allergener fra uteluften, slik som PM2.5, støv og pollen.
SIKKERHET OG PRAKTISKE FUNKSJONER
BAGASJEROM
I XE har du god plass til din bagasje og kan enkelt legge ned den andre seteraden for enda mer bagasjeplass. Selv om du har hendene fulle, er bakluken praktisk tilgjengelig med tilvalget elektrisk bakluke som gjør at du kan åpne og lukke den på en enkel måte.
ACTIVITY KEY
Activity Key8 er vanntett og støtsikker, og lar deg låse, låse opp og starte bilen. Uansett hvilke utendørsaktiviteter du og vennene dine har planlagt, er det ikke lenger behov for vanlige bilnøkler.
CLEARSIGHT INNVENDIG BAKSPEIL
Toppmoderne teknologi gjør at du får uhindret sikt bak din Jaguar XE*. Et kamera som er plassert i antennen mater en live video til bakspeilet og sikrer konstant sikt, uavhengig av hvem eller hva som befinner seg bak deg.

ADVARSEL: *Tilvalgsutstyr. Kunder som bruker progressive eller bifokale briller kan måtte være nødt til å justere speilets digitale modus. Normal speilmodus kan forøvrig benyttes når som helst.
FØRERASSISTANSE
Jaguar XE leveres med innebygde førerassistansesystemer som bidrar til enklere bykjøring og parkering, samtidig som kjøring på motorvei blir enda mer komfortabelt. Disse teknologiene gir deg en stressfri kjøreopplevelse.
FORTSETT EVENTYRET
VELG DIN JAGUAR XE
Du finner alle modellene her med et bredt utvalg av flott design, høy ytelse og teknologier.
VELG DIN MODELL
GALLERI
Sterkt fokus på detaljer har alltid vært grunnleggende for våre biler. XE er skulpturert rundt detaljer som bidrar til bilens selvsikre karakter.
SE GALLERI
SPESIFIKASJONER
Se de flotte detaljene. Les mer om motor og ytelse, dimensjoner og drivstofforbruk.
SE SPESIFIKASJONER
DEN PERFEKTE KJØRETUREN STARTER HER

Den mest avanserte, effektive og raffinerte sportssedanen fra Jaguar noensinne. Bruk konfiguratoren til å designe din perfekte Jaguar XE.

BYG DIN EGEN
JAGUAR-TILBEHØR
JAGUAR-TILBEHØR

Personliggjør din XE med en rekke ekstrautstyr og tilbehør – fra lastestativ til trådløs lading av enheter via en signalforsterker.

FINN TILBEHØR
JAGUAR-KOLLEKSJONEN
JAGUAR-KOLLEKSJONEN

Vårt eksklusive utvalg av luksusklær, tilbehør og gaver er inspirert av designet på bilene våre.

LES MER
MOTTA TILBUD
Motta et uforpliktende tilbud fra din Jaguar-forhandler.
BESTILL PRØVEKJØRING
Bestill en prøvekjøring hos din lokale forhandler.
LAST NED BROSJYRE
Finn de nyeste brosjyrene for alle bilene.
FINN FORHANDLER
Finn din nærmeste forhandler.

†Oppgitte tall er beregnet ut ifra NEDC2 fra produsentenes offisielle WLTP-tester, i samsvar med EU-lovgivningen. Kun ment for sammenligning. Reelle tall kan variere. Tallene for CO2 og drivstofforbruk kan variere avhengig av hvilke felger og dekk bilen er utstyrt med, og hva slags ekstrautstyr som er montert. NEDC2 er tall som er beregnet med en offisiell formel fra WLTP-tallene, som tilsvarer hva de ville ha vært under den gamle NEDC-testen. På denne måten blir skatteberegningen korrekt.


Se WLTP-tallene.
WLTP er den nye offisielle EU-testen som brukes til å beregne standardisert drivstofforbruk og CO2-utslipp for personbiler. Den måler drivstoff, energiforbruk, rekkevidde og utslipp. Denne testprosessen er utviklet for å levere tall som ligger nærmere reell kjøreatferd. Bilene testes med ekstrautstyr og en mer krevende testprosedyre og kjøreprofil.


1 Bilen er klargjort for Apple CarPlay. Tjenestene fra Apple CarPlay avhenger av tilgjengelighet i ditt land. Gå til https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay for mer informasjon.

2 Bilen er klargjort for Android Auto. Tjenestene fra Android Auto avhenger av tilgjengelighet i ditt land. Gå til https://www.android.com/auto/ for mer informasjon.

3 Jaguar Remote er en abonnementstjeneste som kan forlenges etter den innledende perioden via din Jaguar-forhandler. Jaguar Remote App kan lastes ned fra Apple App Store/Google Play.

4 Connected Navigation krever et ekstra abonnement etter den innledende perioden. Ta kontakt med din Jaguar-forhandler for mer informasjon.

5 Krever soldempende glass på enkelte markeder. Navigasjon på frontruten er kun tilgjengelig når Pivi Pro er installert i bilen.

6 Retningslinjer for rimelig bruk kan gjelde. Inkluderer 1 års abonnement som kan forlenges hos din Jaguar-forhandler etter den innledende perioden.

7 Retningslinjer for rimelig bruk gjelder. Etter at 20 GB data er brukt innenfor en måned, kan datahastigheten og funksjonaliteten i bilen bli redusert resten av måneden. For mer informasjon om retningslinjer for rimelig bruk i tilknytning til denne funksjonen, les vilkårene for InControl Pivi Pro på www.jaguar.com/pivi-pro-terms. Avspillingstid avhenger av strømmeleverandør og videokvalitet. HD-video vil øke databruken.

8 Activity Key kan lades i ca. 2 timer, noe som gir opptil 10 dagers batteritid.

9 Avhengig av lokale reguleringer. Hvis brukere med bifokale eller progressive briller ikke kan justere fokus på det digitale ClearSight-bildet, kan de gå tilbake til vanlig speilmodus når som helst.


Ekstrautstyr og tilgjengelighet kan variere etter bilens spesifikasjoner (modell og drivlinje) og marked, eller krever montering av annet utstyr. Ta kontakt med din lokale forhandler for mer informasjon eller konfigurer bilen din på nett.


Innebygde funksjoner skal kun betjenes av førere når dette er trygt. Føreren skal sørge for å ha full kontroll over bilen til enhver tid.


Pivi- og InControl-funksjoner, ekstrautstyr, tjenester og tilgjengelighet fra tredjeparter varierer fra marked til marked. Ta kontakt med din Jaguar-forhandler for tilgjengelighet og vilkår. Enkelte funksjoner krever et abonnement etter den innledende perioden. Ta kontakt med Jaguar-forhandleren din for mer informasjon. Tilkobling til mobilnett kan ikke garanteres alle steder. Informasjon og bilder i forbindelse med InControl-teknologi, inkludert skjermer eller sekvenser, er gjenstand for programvareoppdateringer, versjonskontroll og andre systembaserte eller visuelle endringer, avhengig av utstyret du velger.


Meridian er et registrert varemerke som tilhører Meridian Audio Ltd. Trifield og three fields-enheten er et varemerke som tilhører Trifield Productions Ltd.

Apple CarPlay er et varemerke som tilhører Apple Inc. Apple Inc brukervilkår kan gjelde.

Android Auto er et varemerke som tilhører Google LLC.

Nanoe™ er et varemerke som tilhører Panasonic Corporation.