PROGRAMVAREOPPDATERINGER -
ALT DU TRENGER Å VITE

LANSERINGEN AV I-PACE, JAGUARS FØRSTE HELELEKTRISKE BIL, ER STARTEN PÅ HELT
NYE TEKNISKE INNOVASJONER. ET EKSEMPEL ER VÅR NYE DATAKOMMUNIKASJONSTEKNOLOGI.

Vi har utviklet nye funksjoner slik at bilens programvare oppdateres trådløst.

Disse programvareoppdateringene kan lastes ned og installeres trådløst via SIM-kort eller Wi-Fi i bilen.

Når en oppdatering er tilgjengelig, vil du motta et varsel om du ønsker å laste ned denne oppdateringen. For biler med flere førere, slik som firmabiler eller leiebiler der eierne ikke ønsker at programvareoppdateringene er tilgjengelig for alle, finnes det en enkel PIN-lås-funksjon som kan aktiveres for å begrense tilgangen.

Programvareoppdateringene gjør at din bil alltid er oppdatert og fungerer optimalt til enhver tid. Denne funksjonen er ment å revolusjonere bilindustrien og vil snart bli like vanlig som den er for mobiltelefoner i dag.

PROGRAMVAREOPPDATERINGER -

Trådløse oppdateringer

yt:lnSNPb4YIEk
PROGRAMVAREOPPDATERINGER
HVA ER PROGRAMVAREOPPDATERINGER?

Programvareoppdateringer betyr at du kan oppdatere viktig programvare i bilen trådløst uten behov for å besøke en Jaguar/Land Rover-forhandler.

HVA BETYR DETTE FOR MIN BIL?

Programvareoppdateringene vil oppdatere bilens infotainmentsystem, telematikkenheten og batteristyringsmodulen (på enkelte modeller). Dette gjør at Jaguar kan sende deg oppdateringer av infotainmentsystemet og optimalisert batterilading (hvis aktuelt).

HVORDAN KAN JEG DEAKTIVERE PROGRAMVAREOPPDATERINGER?

Du kan aktivere/deaktivere programvareoppdateringene via Innstillinger under Programvareoppdateringer.

HVORDAN VET JEG NÅR EN OPPDATERING ER TILGJENGELIG?

Når en oppdatering er tilgjengelig, vil du motta et systemvarsel som informerer deg om den tilgjengelige programvareoppdateringen i bilen. Du vil deretter motta en forespørsel om nedlasting som må godtas før du kan starte prosessen. Alternativt kan du se etter en programvareoppdatering via Innstillinger under Programvareoppdateringer.

ER PROGRAMVAREOPPDATERINGENE GRATIS?

Hvis du bruker et SIM-kort i stedet for en Wi-Fi-tilkobling ved nedlasting av oppdateringer, kan du bli belastet for databruk.

HVOR LANG TID TAR INSTALLASJONEN?

Installasjonen kan ta opptil 35 minutter, og bilen kan ikke brukes før installasjonen er fullført.

HVA SKAL JEG GJØRE FØR JEG INSTALLERER OPPDATERINGEN?

Bilbatteriet må være 60 % oppladet, og skal ikke være tilkoblet en ladestasjon. Bilen kan ikke brukes før programvareoppdateringen er fullført.

«TILGJENGELIG PROGRAMVAREOPPDATERING» VISES PÅ BERØRINGSSKJERMEN. HVA SKAL JEG GJØRE?

Denne meldingen vises når ny programvare er tilgjengelig. Bilen støtter programvareoppdateringer uten behov for å besøke en forhandler. Følg instruksjonene på skjermen for å starte prosessen.

NEDLASTINGEN VAR MISLYKKET, HVA SKAL JEG GJØRE?

Du kan bruke bilen som vanlig ettersom en mislykket nedlasting ikke vil påvirke bilens funksjonalitet. Du kan prøve å laste ned oppdateringen på nytt via Innstillinger under Programvareoppdateringer. Hvis oppdateringen mislykkes nok en gang, bør du kontakte din Jaguar/Land Rover for hjelp.

«INSTALLASJONEN KAN IKKE STARTE» VISES PÅ BERØRINGSSKJERMEN. HVA SKAL JEG GJØRE?

Denne meldingen vises når installasjonen av programvareoppdateringen ikke starter. Årsaken er beskrevet i meldingen (for eksempel: Døren er ikke låst, mobilnettverk er ikke tilgjengelig, forhåndsbetingelser er ikke oppfylt). Følg instruksjonene på skjermen for å fortsette.

«INSTALLASJON AV PROGRAMVAREN VAR MISLYKKET» VISES PÅ BERØRINGSSKJERMEN. HVA SKAL JEG GJØRE?

Denne meldingen vises når installasjonen av programvareoppdateringen er mislykket. Bilens programvare vil returnere til tidligere versjon. Bilen kan brukes som normalt. Programvareoppdateringen kan utføres av en forhandler. Meldingen viser om det haster å laste ned programvareoppdateringen. Klikk på «OK» for å gå ut av Programvareoppdateringer.

KAN JEG STANSE INSTALLASJONEN?

Nei, når installasjonsprosessen har startet, kan den ikke stanses. Men installasjonen varer kun i ca. 35 minutter. Du kan også gå inn og ut av bilen under installasjonen.

JEG HOPPET OVER OPPDATERINGEN VED EN FEIL, MEN JEG ØNSKER Å LASTE DEN NED. HVA SKAL JEG GJØRE?

Du kan laste ned oppdateringen via Bilinnstillinger under Programvareoppdateringer. I denne fanen kan du se etter oppdateringer både for bil eller infotainmentsystem.

ER PROGRAMVAREOPPDATERINGER DEN ENESTE MÅTEN Å OPPDATERE PROGRAMVAREN PÅ I MIN BIL?

Nei, du kan fortsatt kjøre til din forhandler som vil oppdatere bilen via sine systemer.