Å EIE EN I-PACE: VANLIGE SPØRSMÅL
KONTAKT EN FORHANDLER
DINE FORDELER
GARANTI

I de første fem årene/100 000 km (det som inntreffer først) etter kjøpet av din nye Jaguar vil du få alle fordelene fra den omfattende fabrikkgarantien som også innbefatter lakk-/karosseribeskyttelse. Batteriet i I-PACE er dekket av en omfattende 8 års garanti eller 160 000 km (det som inntreffer først), hvis batteriet faller under 70% av maks kapasitet.

FORSIKRING

Vår gunstige Jaguar Forsikring, i samarbeid med DnB, tilbyr en trygg, lønnsom og enkel ordning for deg som vurderer å kjøpe Jaguar I-PACE. Du får den beste forsikringen tilgjengelig med full dekningsgaranti. Det eneste kravet for vår forsikring er at du er over 23 år.

ER ANTATT REKKEVIDDE TIL I-PACE NØYAKTIG?

Antatt rekkevidde til I-PACE er svært nøyaktig. Elmotorens styringsmodul vil forutsi rekkevidden basert på din nåværende kjørestil og gjennomsnittlig bruk de siste 800 km. Navigasjonssystemet vil bidra til å anta rekkevidden ved å inkludere data om topografi og fartsgrenser på den valgte ruten.

FINANSIERING

Ved kjøp av bil er det viktig å finne en form for finansiering som føles riktig for deg og din lommebok. Våre forhandlere kan hjelpe deg med å finne et passende tilbud på lån, privatleie eller leasing til konkurransedyktige priser.

JAGUAR CARE

Vi hjelper deg med å holde din Jaguar i perfekt stand for optimal ytelse over lang sikt. Ved kjøp av Jaguar I-PACE er det inkludert gratis service de tre første årene eller 100 000 km (det som inntreffer først)*. Alt av vanlig vedlikehold utføres av utdannende Jaguar-teknikere, slik at bilen alltid opprettholdes i topptilstand. Dette garanterer optimal ytelse og maksimal innbytteverdi for din Jaguar. *Gjelder ikke taxi.

VEIHJELP
VEIASSISTANSE

Jaguar Assistanse er et omfattende assistanseprogram, spesielt utviklet for å gi Jaguar-førerne trygghet og problemfri kjøring. Programmet gir assistanse ved situasjoner under kjøring som strekker seg fra driftsstans på grunn av havari eller ulykke.

EKSTRAUTSTYR & VEDLIKEHOLD
EKSTRAUTSTYR

Den nye Jaguar I-PACE er så mye mer enn kun en bil. Det er en forlengelse av deg selv og din hverdag. Finn den perfekte kombinasjonen av praktiske og teknologiske løsninger for dine behov med vårt brede utvalg av Jaguar Gear.


SE TILBEHØRSBROSJYRE

SERVICEINTERVALL

Ved kjøp av Jaguar I-PACE er det inkludert gratis service de tre første årene eller 100 000 km (det som inntreffer først)*. Vi opererer med serviceintervall på 34.000km eller 24 måneder (det som inntreffer først).

LAKKBEHANDLING

Vi anbefaler deg å konservere lakk og interiør når bilen er ny. Våre forhandlere har alle muligheten til å hjelpe deg med dette. Ta kontakt i dag om muligheter for en lakkbehandling.


KONTAKT FORHANDLER

LADING
HJEMMELADING

Vi har i samarbeid med EDA tilbud på DEFA ladestasjon for alle behov – hjemme, på arbeidsplass eller på hytta. Priseksempel på ferdig montert ladeboks:
3,6 kW – kr 14.813,-
7,0 kW – kr 19.200,- (Vurdering av kundens elektriske anlegg og nødvendig godkjennelse fra lokal netteier)

SE BROSJYRE FRA DEFA

OFFENTLIG LADING

I PACE utstyrt for å tåle DC-ladere opptil 100 kW. Dette betyr at du enkelt kan legge til en ekstra rekkevidde på 100 km på bare 15 minutter. Offentlige AC-ladere kan være utstyrt med en rekke utgangseffekter, avhengig av tjenesteleverandøren. Du kan også finne praktiske ladepunkter på steder du kanskje vil oppholde deg i noen timer eller overnatte, inkludert lokale kjøpesentre, hoteller og treningsstudioer.

HVEM KAN INSTALLERE EN VEGGBOKS FOR MEG?

Jaguar har autoriserte leverandører og montører av veggbokser på alle markeder der I-PACE er tilgjengelig. Våre partnere er tilgjengelig for å gi deg råd og tips om de beste løsningene for deg. Kontakt din lokale Jaguar-forhandler for mer informasjon.

KAN JEG OGSÅ LADE ANDRE ELBILER MED DEN GODKJENTE JAGUAR VEGGBOKSEN?

Ja. Våre godkjente veggbokser kan brukes med det kombinerte ladesystemet (CCS) for AC-lading og en DC-ladekontakt. Alle elbiler med disse kontaktene kan lades med vår godkjente veggboks.

KAN JEG BRUKE NOEN ANDRES VEGGBOKS ELLER MÅ JEG SØRGE FOR AT DEN ER KOMPATIBEL?

Alle Mode 3-veggbokser med samme ladekontakter som I-PACE kan brukes til å lade bilen.

KAN JEG LADE ELBILEN MIN PÅ ALLE OFFENTLIGE LADESTASJONER?

Du kan bruke den offentlige ladestasjonen så lenge ladepunktet tilbyr samme standard og kontakt som elbilen din, og du har en konto hos ladepunktleverandøren.


Men offentlige ladestasjoner som eies av spesifikke produsenter kan bare brukes av elbiler fra denne produsenten.

HVORDAN FINNER JEG LADESTASJONER?

Du kan bruke den innebygde navigasjonen i I-PACE under kjøring eller Remote App til å finne ladestasjoner før du kjører.

KAN ELBILER LADES MENS DET REGNER ELLER SNØR?

Ja. Det er ingen fare for elektrisk støt.

BURDE JEG FULLADE ELBILEN HVER GANG?

Det mest effektive intervallet for å lade batteriene, er mellom 20%-80%. De første og siste 20% tar lengst tid å lade.

Våre elbiler har et ladestyringssystem som vil optimalisere ladekravene i henhold til dette.

HVORFOR GÅR DET MYE RASKERE Å LADE ELBILEN TIL DE FØRSTE 80 % ENN DE SISTE 20 %?

Ladehastigheten er begrenset av kjemien og fysikken til litium-ion-batteriene, og det kan ta like lang tid å lade de siste 20 % som det tar å lade de første 80 %. Den avsluttende ladingen er styrt av batteristyringsystemet.

HVOR MANGE DAGER KAN EN ELBIL STÅ UTEN Å LADES OPP? FOR EKSEMPEL HVIS DEN STÅR PARKERT PÅ EN FLYPLASS?

Våre elbiler kan stå parkert i minst seks måneder, men å lade elbilen minst én gang per måned er optimalt. Batteristyringssystemet er elektronisk styrt og bruker svært lite energi.

FINNES DET EN IOS- ELLER ANDRIOD-APP SOM KAN HJELPE MED Å STYRE HVORDAN JEG LADER I-PACE?

Ja. InControl Remote App, som mer tilgjengelig både for iOS og Android, lar deg stanse og starte lading, styre avgangstider, forhåndsvarme/forhåndskjøle bilen, administrere tariffer og stille inn maks. ladestatus. Appen vil også sende varsler hvis ladepluggen fjernes uventet eller hvis ladingen stanser på grunn av strømmangel.

MOTTA TILBUD
Motta et uforpliktende tilbud fra din Jaguar-forhandler.
BESTILL PRØVEKJØRING
Bestill en prøvekjøring hos din lokale forhandler.
LAST NED BROSJYRE
Finn de nyeste brosjyrene for alle bilene.
FINN EN FORHANDLER
Finn din nærmeste Jaguar forhandler.