TEKNOLOGI

Teknologien er sømløst integrert og gjør det enkelt å kontrollere I-PACE innstillinger og dine tilkoblede enheter.

MOTTA TILBUD
Motta et uforpliktende tilbud fra din Jaguar-forhandler.
BESTILL PRØVEKJØRING
Bestill en prøvekjøring hos din lokale forhandler.
LAST NED BROSJYRE
Les og last ned de nyeste Jaguar-brosjyrene.
FINN FORHANDLER
Finn din nærmeste forhandler.

I-PACE leverer en strømlinjeformet opplevelse både i og utenfor bilen. Informasjon er tilgjengelig via en rekke skjermer og smarttelefonen din. Alt du trenger er aldri langt unna.

BYGG DIN EGEN
PIVI PRO

Vårt Pivi Pro-infotainmentsystem er like brukervennlig som smarttelefonen din. Viktig informasjon som navigasjon, media og kontakter er bare et tastetrykk unna.

Bilene som vises i videoene på dette nettstedet kan avvike fra nylige oppgraderinger og forbedringer. Be om de nyeste spesifikasjonene fra din lokale Jaguar-forhandler.

KONNEKTIVITET SOM STANDARD
HELT NYTT NAVIGASJONSSYSTEM
Leverer trafikkoppdateringer og tilgjengelige ladepunkter i sanntid. Informasjon om parkeringsplasser og steder er også tilgjengelig selv når du ikke er tilkoblet. Alt vises i detalj i 2D eller 3D, med stemmeveiledning som automatisk dempes på kjente strekninger.
ONLINE PACK
Gjør reisen din enda mer tilkoblet. Online Pack har alt du trenger for kjøreturen, inkludert online media, værmeldinger, kalenderinformasjon og steder det er verdt å besøke. Du kan også sende meldinger med talekommandoer slik at du kan fokusere på veien foran.
WI-FI-AKTIVERING MED ABONNEMENT
Med 4G innebygd i I-PACE, leverer Wi-Fi Hotspot tilgang til Internett1. Med Wi-Fi-aktivering med abonnement, kan du holde kontakt med venner og familie, og underholde alle i bilen med videostrømming. Selv når du kjører i utkantstrøk. Wi-Fi bruker den utvendige antennen for best mulig dekning.
SE FILMEN
yt:u6g4p3NoKfI
REMOTE
Vis viktig informasjon som tilgjengelig rekkevidde på din I-PACE, uansett hvor du befinner deg, via Jaguar Remote App2. Dette inkluderer Jaguar Optimised Assistance som sender både posisjonen din og diagnostikkdata ved et havari, samt SOS Assistance Call.
SMARTPHONE PACK
Det er enkelt å bruke smarttelefonen med berøringsskjermen i I-PACE via Android AutoTM og Apple CarPlay®.
SECURE TRACKER
Bruker sporingsteknologi til å varsle deg ved innbruddsforsøk og viser bilens posisjon til Stolen Vehicle Tracking Center for enkel lokalisering. Secure Tracker Pro3 er en oppgradering som også sender et varsel til de relevante myndighetene hvis bilen din ble stjålet med uautorisert eller klonet nøkkel. Inkluderer serviceabonnement for garantiperioden.
HEAD-UP DISPLAY
Frontruteprojeksjon leveres som ekstrautstyr og viser viktig informasjon som hastighet og navigasjon på frontruten, uten at du distraheres eller tar øynene vekk fra veien foran. Systemet leverer krystallklar grafikk i farger.
INTERAKTIVT FØRERDISPLAY
Det 12,3” HD interaktive førerdisplayet leverer relevant kjøreinformasjon, inkludert full 3D-navigasjonsvisning når du har behov for det. Den høye oppløsningen sikrer klar og tydelig visning og den raffinerte prosessmotoren leverer smidig og skarp grafikk.
MERIDIAN<sup>TM</sup> AUDIO
De britiske lydekspertene MeridianTM gir både deg og passasjerene en meget god musikkopplevelse, og valget mellom to lydsystemer av høy kvalitet. Det enestående Meridian 3D Surround Sound System med TrifieldTM-teknologi leverer et komplett lydbilde og klarheten fra en live konsert. Med 16 høyttalere og 1 basshøyttaler, leverer MeridianTM den beste lydopplevelsen som standard i I PACE HSE.
JAGUAR IGUIDE
Jaguar iGuide-appen bruker den aller nyeste teknologien til å forklare alle de praktiske funksjonene og betjeningsknappene i I-PACE. Den kan også brukes som en mobil eierhåndbok slik at du enkelt finner svar på eventuelle spørsmål du måtte ha.

Finn din helelektriske kombinasjon av ytelse, teknologi og eleganse fra Jaguar.

BYGG DIN EGEN
MOTTA TILBUD
Motta et uforpliktende tilbud fra din Jaguar-forhandler.
BESTILL PRØVEKJØRING
Bestill en prøvekjøring hos din lokale forhandler.
LAST NED BROSJYRE
Finn de nyeste brosjyrene for alle bilene.
FINN EN FORHANDLER
Finn din nærmeste Jaguar forhandler.

1Retningslinjer for rimelig bruk gjelder. Standard 1-års abonnement.
2Abonnementstjeneste som kan forlenges etter den innledende perioden via din Jaguar-forhandler.
3Secure Tracker og Secure Tracker Pro krever et ekstra abonnement etter den første perioden. Ta kontakt med Jaguar-forhandleren din for mer informasjon. Krever Remote og mobiltilkobling.

Spesifikke funksjoner kan være ekstrautstyr. Ta kontakt med din lokale Jaguar-forhandler for mer informasjon. Enkelte funksjoner krever et ekstra abonnement etter den første perioden. Ta kontakt med Jaguar-forhandleren din for mer informasjon. Tilkobling til mobilnett kan ikke garanteres alle steder. Informasjon og bilder på dette nettstedet i forbindelse med teknologi, inkludert skjermer eller sekvenser, er underlagt programvareoppdateringer, versjonskontroll og andre system-/visuelle endringer avhengig av utstyret du velger. All innebygd teknologi skal kun betjenes av førere når dette er trygt. Fører skal sørge for å ha full kontroll over bilen til enhver tid.