SIKKERHET

Den innovative teknologien og funksjonene som er tilgjengelig, er utviklet for å gjøre kjøreopplevelsen enda bedre og tryggere.

MOTTA TILBUD
Motta et uforpliktende tilbud fra din Jaguar-forhandler.
BESTILL PRØVEKJØRING
Bestill en prøvekjøring hos din lokale forhandler.
LAST NED BROSJYRE
Les og last ned de nyeste Jaguar-brosjyrene.
FINN FORHANDLER
Finn din nærmeste forhandler.

I-PACE er utviklet for å beskytte deg, passasjerene, batteriet og andre trafikanter med en rekke sikkerhetsfunksjoner.

SAFETY CELL

I-PACE bruker en kombinasjon av aluminium og stål for å forme en stiv ramme rundt batteriet, noe som gir økt sikkerhet for alle passasjerer.

EKSTERNT LYDSYSTEM
I-PACE avgir et eksternt lydsignal i hastigheter under 20 km/t slik at fotgjengere er klar over at bilen befinner seg i nærheten.
KOLLISJONSPUTER
Et omfattende kollisjonsputesystem med seks kollisjonsputer, inkludert fører og passasjer, brystkasse og sidevinduene er standard for å beskytte alle i bilen.
ISOFIX
To ISOFIX-beslag for baby-/barneseter er festet på hver side av baksetene.
INNOVATIVE SIKKERHETSTEKNOLOGIER

Det finnes en lang rekke innovative sikkerhetsteknologier som leveres som standard eller ekstrautstyr uansett om du kjører i byen eller på motorveien for å skape ekstra trygghet for deg og passasjerene.

ADAPTIV CRUISEKONTROLL MED STEERING ASSIST

I-PACE leverer Adaptive Cruise Control med Steering Assist for å gjøre langkjøring og
tett trafikk enklere. Dette systemet sentrerer og styrer I-PACE automatisk i kjørefeltet,
samtidig som den forhåndsinnstilte avstanden holdes til bilen foran.

STANDARD FØRERASSISTANSEFUNKSJONER
NØDBREMSING
Bidrar til å hindre kollisjoner med andre biler, fotgjengere og syklister ved hjelp av kamera, radar og ultrasoniske sensorer. Hvis det registreres en potensiell frontkollisjon, vil systemet avgi lyd- og lyssignaler. Hvis du ikke reagerer på en potensiell kollisjon, vil systemet bruke bremsene for å redusere farten ved et potensielt sammenstøt.
CRUISEKONTROLL OG HASTIGHETSBEGRENSER
Cruisekontroll lar deg opprettholde konstant hastighet uten å måtte bruke gasspedalen. Hastighetsbegrenseren lar deg stille inn maks. hastighet.
ADAPTIVE SPEED LIMITER OG TRAFFIC SIGN RECOGNITION
Traffic Sign Recognition holder deg informert om fartsgrenser og forbikjøring forbudt-skilt ved å vise dem klart og tydelig på instrumentpanelet. Når Adaptive Speed Limiter er aktivert, bruker systemet de gjeldende fartsgrensene til å justere bilens hastighet.
DRIVER CONDITION MONITOR
Driver Condition Monitor overvåker rattbevegelser, bremse- og gasspedalaktivitet, registrerer når du begynner å føle deg trett og varsler deg når det er på tide å ta en pause.
LANE KEEP ASSIST
Registrerer når bilen utilsiktet er på vei ut av kjørefeltet og bruker rattet for å holde deg i kjørefeltet.
RYGGEKAMERA
Ryggekameraet gir bedre oversikt under rygging. Statiske linjer som representerer I-PACE og antatt bane vises på berøringsskjermen.
DRIVER ASSISTANCE PACKS

Hver pakke inneholder en rekke funksjoner som bidrar til at du føler deg tryggere og velinformert. Blind Spot Assist Pack er standard på I PACE SE og HSE. Driver Assist Pack er standard på I PACE HSE. Park Assist Pack er ekstrautstyr på alle modeller.

BLIND SPOT ASSIST
Blind Spot Assist kan bidra til å hindre kollisjoner. Hvis bilen din registrerer et annet kjøretøy i blindsonen når du skal skifte kjørefelt vil det lyse et lite varsellys i det korresponderende sidespeilet og systemet bruker rattet for å holde I-PACE i det nåværende kjørefeltet.
REAR TRAFFIC MONITOR
Rear Traffic Monitor er spesielt nyttig når du rygger ut av en parkeringsplass, og varsler deg om farer som nærmer seg bilen. Dette systemet vil varsle deg med både lyd- og lyssignaler slik at du vet hva som befinner seg bak bilen når sikten er dårlig.
CLEAR EXIT MONITOR
Varsler baksetepassasjerer som er på vei ut av bilen om biler eller syklister som nærmer seg. Et varsellys vil blinke på døren hvis noe/noen nærmer seg. Lyssignalet vil deaktiveres når døren trygt kan åpnes.
BLIND SPOT ASSIST
Blind Spot Assist kan bidra til å hindre kollisjoner. Hvis bilen din registrerer et annet kjøretøy i blindsonen når du skal skifte kjørefelt vil det lyse et lite varsellys i det korresponderende sidespeilet og systemet bruker rattet for å holde I-PACE i det nåværende kjørefeltet.
ADAPTIV CRUISEKONTROLL
Holder trygg avstand til bilen foran selv når den sakker farten. Hvis bilen foran skulle stoppe helt, vil systemet sørge for at bilen din stanser mykt og smidig. I trafikk vil Adaptive Cruisekontroll automatisk følge etter bilen foran.
REAR COLLISION MONITOR
Hvis en bil bak ikke senker farten, vil I-PACE prøve å varsle bilens fører om å bremse, ved å automatisk blinke med varsellysene.

Finn din helelektriske kombinasjon av ytelse, teknologi og eleganse fra Jaguar.

BYGG DIN EGEN
MOTTA TILBUD
Motta et uforpliktende tilbud fra din Jaguar-forhandler.
BESTILL PRØVEKJØRING
Bestill en prøvekjøring hos din lokale forhandler.
LAST NED BROSJYRE
Finn de nyeste brosjyrene for alle bilene.
FINN EN FORHANDLER
Finn din nærmeste Jaguar forhandler.

All innebygd teknologi skal kun betjenes av førere når dette er trygt. Føreren skal sørge for å ha full kontroll over bilen til enhver tid.