PRAKTISKE FUNKSJONER

I-PACE sitt design åpner opp for en verden full av muligheter. Sømløst integrerte teknologier, trådløs lading av enheter og mobilsignalforsterker bidrar til enkel betjening av funksjonene og tilkoblede enheter i I-PACE.

MOTTA TILBUD
Motta et uforpliktende tilbud fra din Jaguar-forhandler.
BESTILL PRØVEKJØRING
Bestill en prøvekjøring hos din lokale forhandler.
LAST NED BROSJYRE
Les og last ned de nyeste Jaguar-brosjyrene.
FINN FORHANDLER
Finn din nærmeste forhandler.

I PACE har et kompakt uttrykk fra utsiden, men god plass innvendig. Den elektriske arkitekturen har gitt friheten til å skape et nytt interiør for deg og passasjerene.

BYGG DIN EGEN
ROMSLIG DESIGN

Konstruksjonen av I-PACE har gjort at forsetene kan plasseres lenger frem mot der motoren vanligvis er posisjonert, noe som gjør førerposisjonen enda bedre. Dette skaper også økt avstand mellom for- og baksetene, som gir bedre beinplass og økt komfort for passasjerene i baksetet.

PRAKTISK UTSTYR
BAGASJEROM
Bagasjerommet bak er på 6561 liter og er 967 mm langt. Lastekapasiteten i I-PACE kompletteres med et bagasjerom under panseret på 27 liter.
SE FILMEN
yt:mN5krYhKgKg
INNEBYGD OPPBEVARING
Ettersom bilen ikke er utstyrt med en forbrenningsmotor, er det laget plass til et oppbevaringsrom på 10,5 liter under midtarmlenet foran. Det finnes også praktiske oppbevaringsrom under baksetene. Og ettersom elmotorer ikke er utstyrt med en vanlig girkasse, har vi utnyttet plassen i midtkonsollen ved å lage det perfekte stedet for telefoner og nøkler.
ACTIVITY KEY
Nyt dine utendørsaktiviteter og la nøklene ligge trygt i bilen. Activity Key er et solid og vanntett armbånd som lar deg delta i en rekke aktiviteter der det er upraktisk å ha en bilnøkkel i lommen. Activity Key leveres som ekstrautstyr.
SE FILMEN
yt:ervtUTgUSII

Finn din helelektriske kombinasjon av ytelse, teknologi og eleganse fra Jaguar.

BYGG DIN EGEN
MOTTA TILBUD
Motta et uforpliktende tilbud fra din Jaguar-forhandler.
BESTILL PRØVEKJØRING
Bestill en prøvekjøring hos din lokale forhandler.
LAST NED BROSJYRE
Finn de nyeste brosjyrene for alle bilene.
FINN EN FORHANDLER
Finn din nærmeste Jaguar forhandler.