5 GODE GRUNNER TIL Å VELGE JAGUAR I-PACE

Det er selvfølgelig flere enn fem grunner til at vi synes Jaguar I-PACE er den perfekte bilen for deg, men for å begrense oss noe har vi samlet noen viktige fordeler og tilbud som vi kan tilby deg som vurderer, eller allerede har bestilt nye I-PACE.

BYGG DIN EGEN
1 – JAGUAR FINANS
Ved kjøp av bil er det viktig å finne en form for finansiering som føles riktig for deg og din lommebok. Våre forhandlere kan hjelpe deg med å finne et passende tilbud på lån, privatleie eller leasing til konkurransedyktige priser.
KONTAKT EN FORHANDLER
2 – JAGUAR FORSIKRING
Vår gunstige Jaguar Forsikring, i samarbeid med DNB, tilbyr en trygg, lønnsom og enkel ordning for deg som vurderer å kjøpe nye Jaguar I-PACE. Med Jaguar Forsikring er du sikret full dekningsgaranti og fri kjørelengde.
BYGG DIN EGEN
GARANTI
3 - GARANTI

I de første fem årene/100 000 km (det som inntreffer først) etter kjøpet av din nye Jaguar vil du få alle fordelene fra den omfattende fabrikkgarantien som også innbefatter lakk-/karosseribeskyttelse. Batteriet i I-PACE er dekket av en omfattende 8 års garanti eller 160 000 km (det som inntreffer først), hvis batteriet faller under 70% av maks kapasitet.

4 - VEIASSISTANSE

Jaguar Assistanse er et omfattende assistanseprogram, spesielt utviklet for å gi Jaguar-førerne trygghet og problemfri kjøring. Programmet gir assistanse ved situasjoner under kjøring som strekker seg fra driftsstans på grunn av havari eller ulykke, til små uhell som punkteringer.

5 – JAGUAR CARE

Vi hjelper deg med å holde din Jaguar i perfekt stand for optimal ytelse over lang sikt. Ved kjøp av Jaguar I-PACE er det inkludert gratis service de tre første årene eller 100 000 km (det som inntreffer først)*. Alt av vanlig vedlikehold utføres av utdannende Jaguar-teknikere, slik at bilen alltid opprettholdes i topptilstand. Dette garanterer optimal ytelse og maksimal innbytteverdi for din Jaguar. *Gjelder ikke taxi.

BYGG DIN I-PACE

Vi håper at dette vil besvare noen av de spørsmålene du sitter med, men om det av en eller annen grunn ikke skulle dekke alt så er du hjertelig velkommen til å kontakte våre forhandlere.

KONTAKT EN FORHANDLER
BYGG DIN EGEN
MOTTA TILBUD
Motta et uforpliktende tilbud fra din Jaguar-forhandler.
BESTILL PRØVEKJØRING
Bestill en prøvekjøring hos din lokale forhandler.
LAST NED BROSJYRE
Les og last ned de nyeste Jaguar-brosjyrene.
FINN FORHANDLER
Finn din nærmeste forhandler.