GODE GRUNNER TIL Å VELGE JAGUAR I-PACE

Som en allelektrisk bil åpner I-PACE en verden av fordeler.

MOTTA TILBUD
Motta et uforpliktende tilbud fra din Jaguar-forhandler.
BESTILL PRØVEKJØRING
Bestill en prøvekjøring hos din lokale forhandler.
LAST NED BROSJYRE
Les og last ned de nyeste Jaguar-brosjyrene.
FINN FORHANDLER
Finn din nærmeste forhandler.
Å EIE EN ELBIL – ELBILINSENTIVER

I-PACE matcher elektrisk ytelse med et design som er et uttrykk for Jaguars sjel, inkludert vedlikehold, service og støtte som et Jaguar eierskap alltid gir deg. Og som en helelektrisk nullutslippsbil, kan I-PACE tilby andre fordeler som statlige insentiver, lavere veiavgift, og tilgang til kollektivfelt.

BYGG DIN EGEN
HJELP TIL KJØP OG FINANSIERING

I Norge tilbys det direkte økonomiske insentiver og gir elbilførere momsfritak som ellers blir belastet på bensin- og dieselbiler.

HJELP MED SÆRAVGIFTER & REGISTRERING

Særavgifter er vanligvis lavere for elbiler, og kan være gjenstand for fullt fritak. I land der bilskilt kjøpes i tillegg til bilen eller fås gjennom loddtrekning, kan elbiler dra nytte av lavere kostnader og muligens unngå hele kjøretøyregistreringslotteriet.

HJELP TIL KJØP AV LADEUTSTYR

Veggbokser kan kjøpes til subsidierte priser i enkelte land. Det kan også tilbys insentiver for installasjon av kommunale ladepunkter i leilighetsbygg og på arbeidsplasser.

REDUSERTE SKATTER / AVGIFTER PÅ FIRMABIL

Elbiler har betydelig lavere skatter/avgifter enn tilsvarende bensin- eller dieselbiler. Dette gjelder også firmabiler. Elbiler kan også gi arbeidsgiveren en skattefordel i forbindelse med nedskrivning av verdier.

GRATIS LADING

Gratis ladepunkter kan være tilgjengelig på kjøpesentre, hoteller og andre steder. Dette kalles destinasjonslading. Andre ladepunkter kan tilby reduserte ladekostnader basert på tiden du bruker på stedet.

FRITAK FOR BOMAVGIFT OG RUSHTIDSAVGIFT

Elbiler i Norge er fritatt for bomavgifter og rushtidsavgifter. Og elbiler betaler heller ikke utslippsbaserte avgifter som kan påløpe for bensin- eller dieselbiler på grunn av luftkvaliteten.

KOLLEKTIVFELT OG PARKERING

I enkelte byer har elbiler tillatelse til å kjøre i kollektivfelt. Du kan også parkere på steder der bensin- og dieselbiler ikke er tillatt eller få redusert parkeringsavgift.

VEIASSISTANSE

Jaguar Assistanse er et omfattende assistanseprogram, spesielt utviklet for å gi Jaguar-førerne trygghet og problemfri kjøring. Programmet gir assistanse ved situasjoner under kjøring som strekker seg fra driftsstans på grunn av havari eller ulykke.

JAGUAR CARE

Vi hjelper deg med å holde din Jaguar i perfekt stand for optimal ytelse over lang sikt.
I de første fem årene/100 000 km (det som inntreffer først) etter kjøpet av din nye Jaguar vil du få alle fordelene fra den omfattende fabrikkgarantien som også innbefatter lakk-/karosseribeskyttelse. Batteriet i I-PACE er dekket av en omfattende 8 års garanti eller 160 000 km (det som inntreffer først), hvis batteriet faller under 70% av maks kapasitet.

BESØK DIN LOKALE JAGUAR-FORHANDLER FOR MER INFORMASJON

Vi håper at dette vil besvare noen av de spørsmålene du sitter med, men om det av en eller annen grunn ikke skulle dekke alt, så er du hjertelig velkommen til å kontakte våre forhandlere.

Insentiver kan variere fra land til land, og kan endres uten forvarsel.

FINN FORHANDLER
SERVICE & GARANTI

Med nesten hundre års erfaring innen bilproduksjon og service, gir et Jaguar-eierskap deg en problemfri bilhverdag. Batteriet i I-PACE er dekket av en omfattende 8 års garanti. Og du har alltid full støtte fra vårt etablerte Jaguar-forhandlernettverk og våre opplærte mekanikere som har god kunnskap om din Jaguar.

FINN FORHANDLER
MOTTA TILBUD
Motta et uforpliktende tilbud fra din Jaguar-forhandler.
BESTILL PRØVEKJØRING
Bestill en prøvekjøring hos din lokale forhandler.
LAST NED BROSJYRE
Finn de nyeste brosjyrene for alle bilene.
FINN EN FORHANDLER
Finn din nærmeste Jaguar forhandler.