DEFA HJEMMELADING

Lad raskere, tryggere og enklere med DEFA hjemmelading.

Kjøp din DEFA-lader via ønsket Jaguar forhandler.

KONTAKT FORHANDLER
LEVERER KOMPLETTE LADELØSNINGER

Med hjemmelading av din I-PACE vil hverdagen med elbil bli enklere. Lad over natten og ha fulladet bil når ny dag begynner.

HJEMMELADING

Med hjemmelading lader du både raskere, tryggere og enklere.


Elbiler blir vanligvis levert med en Mode 2-kabel. Mode 2-kabler har en kontakt tilpasset bilen sitt inntak i den ene enden, og en vanlig stikkontakt i den andre. Denne kabelen er kun ment til bruk på reise eller ved nødlading, når du ikke har mulighet til å lade på noen annen måte.


Direktoratet for Samfunnsikkerhet og Beredskap sin anbefaling er dermed å installere egen ladestasjon hjemme.


En ladestasjon med fastmontert kabel eller uttak for løs Mode 3-kabel vil utnytte bilens fulle ladekapasitet bedre enn Mode 2-kabel. Med en dedikert kurs, går all strøm til å lade bilen, noe som gjør ladingen mer pålitelig og forutsigbar, og ladestasjonen stopper strømtilførsel når bilen er fulladet. DEFA har komplette ladeløsninger som passer dine behov i hverdagen.

Ladebokser og priser fra DEFA
Mer om DEFA produktene
LADELØSNINGER

Velg mellom prisgunstige eller intelligente ladeløsninger fra DEFA. Dette får du:


Førsteklasses sikkerhet & brukervennlighet


eRange® -serien består av testvinneren eRange Uno, som utmerker seg på sikkerhet, brukervennlighet og pålitelighet. eRange Duo med uttak for lading av to biler, og eRange med smart styring med app.


Raskere lading med smart strømforsyning


Med riktig hjemmelader kan du utnytte hele ladekapasiteten til din bil, og lade raskere enn gjennom en vanlig stikkontakt. Med homeCLU får du dessuten fulldynamisk lastbalansering som gir maksimalt av strøm til lading.


Full kontroll på forbruk og tilganger


Få nøyaktig oversikt over ditt strømforbruk, og forsikre deg om at ingen bruker din stasjon uten tillatelse.

Finn din ladeløsning

Finn din helelektriske kombinasjon av ytelse, teknologi og eleganse fra Jaguar.

BESTILL PRØVEKJØRING
BE OM TILBUD

*WLTP (Worldwide harmonised Light vehicle Test Procedure) er den nye prosessen som ble faset inn fra 2017, og måler drivstofforbruk, energiforbruk, rekkevidde og utslipp fra personbiler i Europa. Denne nye testprosessen er utviklet for å levere tall som ligger nærmere reell kjøreatferd. Bilene testes med ekstrautstyr og med en mer krevende testprosedyre og kjøreprofil. Offisielle tall fra EU-test fra produksjonstester under EU-lovgivningen. Kun ment for sammenligning. Reelle tall og ytelsesdata for elbil kan variere etter kjøring og miljø.