INNEBYGD TEKNOLOGI

Sømløs tilkobling.

EXPLORE TECHNOLOGY
MOTTA TILBUD
Motta et uforpliktende tilbud fra din Jaguar-forhandler.
BESTILL PRØVEKJØRING
Bestill en prøvekjøring hos din lokale forhandler.
LAST NED BROSJYRE
Les og last ned de nyeste Jaguar-brosjyrene.
FINN FORHANDLER
Finn din nærmeste forhandler.
ELEGANSE OG TEKNOLOGI

Med Jaguars infotainmentsystem, Touch Pro, er du sømløst koblet til resten av verden. Med 10” berøringsskjerm som standard kan du enkelt zoome og sveipe for audiovisuelle opplevelser.

SETT DEG BAK RATTET
INTERAKTIVT FØRERDISPLAY

Enkelt og intuitivt. Velg å vise et 3D-kart eller et informasjonspanel med kjøreinformasjon og navigasjonsoppdateringer, og se hva som spilles av på det høyoppløselige 12,3” interaktive førerdisplayet.


BYGG DIN EGEN

ONLINE MEDIA

Hør på din favorittmusikk, radiostasjoner og podcaster under kjøring. Alt dette uten smarttelefonen din. Koble Deezer- og TuneIn-kontoene dine til InControl-portalen slik at du får direkte tilgang fra bilens berøringsskjerm.


BYGG DIN EGEN

CONNECTED NAVIGATION PRO

Trafikkoppdateringer i sanntid og søk er lett tilgjengelig med Connected Navigation Pro. Lagre favorittstedene dine, bruk multi-touch bevegelser til å utforske kart og hold deg oppdatert med Map Care.


BYGG DIN EGEN

TILKOBLING
SMARTE VALG
Vi leverer en smartere og tryggere måte å bruke din smarttelefonen i bilen. Vi gjør det enklere å søke i musikkbiblioteket og spille av favorittmusikken din med Apple CarPlay®. Eller du kan bruke tilsvarende sømløs integrering med Android Auto™.
REMOTE ACCESS
Samhandle med din F-TYPE, uansett hvor du befinner deg. Jaguar Remote App lar deg sjekke drivstoffnivået, finne bilen og gir deg praktisk tilgang til låser, lys og klimaanlegg.
PROBLEMFRI HVERDAG
Hvis du skulle bli utsatt for tyveri vil Secure Tracker (ekstrautstyr) signalisere hvor din F-TYPE befinner seg, og varsle myndighetene umiddelbart slik at du får bilen tilbake så raskt som mulig.
DIN KJØREOPPLEVELSE. DIN MUSIKK.

Det rike lydbildet i F-TYPE leveres av de britiske lydspesialistene MeridianTM. Disse toppmoderne lydanleggene er utviklet med presise, digitale teknologier og er skreddersydd for sømløs integrering i bilens luksuriøse interiør.

UTFORSK MERIDIAN
VELG DIN F-TYPE

Ingen svar er feil når du velger mellom Coupé og Convertible

VELG DIN MODELL
MOTTA TILBUD
Motta et uforpliktende tilbud fra din Jaguar-forhandler.
BESTILL PRØVEKJØRING
Bestill en prøvekjøring hos din lokale forhandler.
LAST NED BROSJYRE
Finn de nyeste brosjyrene for alle bilene.
FINN FORHANDLER
Finn din nærmeste forhandler.

Ekstrautstyr og tilgjengelighet kan variere etter bilens spesifikasjoner (modell og drivlinje), og kan kreve installasjon av andre funksjoner. Ta kontakt med din lokale forhandler for mer informasjon eller konfigurer bilen din på nett.


Innebygde funksjoner skal kun betjenes av førere når dette er trygt. Føreren skal sørge for å ha full kontroll over bilen til enhver tid.


Pivi- og InControl-funksjoner, ekstrautstyr, tjenester og tilgjengelighet fra tredjeparter varierer fra marked til marked. Ta kontakt med din Jaguar-forhandler for tilgjengelighet og vilkår. Enkelte funksjoner krever et abonnement etter den innledende perioden. Ta kontakt med Jaguar-forhandleren din for mer informasjon. Tilkobling til mobilnett kan ikke garanteres alle steder. Informasjon og bilder i forbindelse med InControl-teknologi, inkludert skjermer eller sekvenser, er gjenstand for programvareoppdateringer, versjonskontroll og andre systembaserte eller visuelle endringer, avhengig av utstyret du velger.