JAGUAR CLASSIC CHALLENGE

Delta i vår eksklusive racingserie for Jaguar-modeller produsert før 1966.

SEKS UKER MED RACERKJØRING

Jaguar Classic Challenge er åpen for sedanene Mark 1 og Mark 2, XK-serien, C- og D-type og E-type produsert før 1966, for å feire disse flotte veteranbilene på noen av Europas mest prestisjefylte racerbaner.

MELD DEG PÅ CHALLENGE

Ønsker du å delta i veteranbilløpet Jaguar Classic Challenge? Ta med deg din klassiske Jaguar og opptil to førere, og delta i ett løp eller flere løp eller i hele serien*.

MELD DEG PÅ NÅ
JAGUAR CLASSIC CHALLENGE 2019-KALENDER
DONINGTON HISTORIC FESTIVAL</br> 3.-5. MAI
Donington-banen regnes av mange som et av høydepunktene på racingkalenderen med blant annet berømte Craner Curves, et av de tøffeste partiene på banen.
SILVERSTONE INTERNATIONAL</br> 18.-19. MAI
Silverstone er Storbritannias mest prestisjefylte racerbane, og er full av historiske svinger og har en av de raskeste rettstrekningene innen motorsport.
LEGENDS OF BRANDS HATCH</br> 29.-30. JUNI
Brands Hatch er hjemstedet til noen av de mest teknisk utfordrende svingene innen motorsport. Men finner du det riktige sporvalget, har du muligheten til å få en plass på pallen.
CROFT</br> 3.-4. AUGUST
Test kjøreferdighetene dine på denne førsteklasses racerbanen i North Yorkshire. Croft ligger på en gammel flyplass, og kombinerer rettstrekninger med tette og teknisk vanskelige svinger.
SPA 6 HOURS</br> 28.-29. SEPTEMBER
Et av ikonene innen moderne motorsport. Lange rettstrekninger, svingete bakker og Belgia sitt uforutsigbare værforhold, er bare noen av utfordringene for alle førere fra Senna til Schumacher.
HØYDEPUNKTER FRA 2018

Se hva som venter deg i Classic Challenge med alle høydepunktene fra racingserien i 2018.

SE BILDEGALLERI

SE FILMEN
DELTA I JAGUAR CLASSIC CHALLENGE

Ta kontakt med oss for å delta i årets Jaguar Classic Challenge.

Telefon: +44 (0) 203 601 1255
E-post: [email protected]