INCONTROL APPS
INSTALLERE INCONTROL APPS
TRINN 1
InControl Apps er tilgjengelig på de fleste Android- og Apple iOS-smarttelefoner. Undersøk om enhetene dine er kompatible.
UNDERSØK KOMPATIBILITET
TRINN 2
Last ned og installer InControl Apps på smarttelefonen din. Når installasjonen er fullført, kan du åpne appen.

LAST NED FOR APPLE IOS

LAST NED FOR ANDROID
TRINN 3
Du vil bli bedt om å følge Auto Quick Start Guide for å fullføre oppsettet. Du kan nå koble smarttelefonen din til bilen med InControl Apps.
AKTIVERE KONNEKTIVITET

For å kunne sette opp de tilkoblede tjenestene må du aktivere tilkobling for biler utstyrt med Pro Services. For å hindre at tenningen slås av må du passe på at motoren er i gang og at bilen kjører på tomgang.

TRINN 1 – KUN ANDROID-ENHETER
For Android-enheter: du må først pare og koble smarttelefonen din til bilen med Jaguar Bluetooth (nødvendig for telefonsamtaler og audio streaming). Dette trinnet er ikke nødvendig for iOS-enheter.
BLUETOOTH – VANLIGE SPØRSMÅL OG SVAR
TRINN 2
Pass på at enheten din er ulåst og at deksler eller skjermbeskyttere ikke er lukket (enkelte deksler/skjermbeskyttere låser telefonen automatisk når de lukkes).
TRINN 3
Med USB-kabelen som følger med smarttelefonen din kan du koble telefonen til bilens USB-port.
TRINN 4
Hvis du bruker iPhone og InControl Apps ikke er aktivert vil du bli bedt om å åpne appen. Hvis du bruker en Android-telefon, kan du velge «Always Allow» når du mottar en forespørsel for å unngå alle fremtidige forespørsler.
TRINN 5
Velg InControl Apps på berøringsskjermen. Kun apper som har gjennomgått Jaguars godkjenningsprosess er tilgjengelig for bruk med InControl Apps. Noen av disse appene kan kreve at du oppretter et abonnement.
TRINN 6
På berøringsskjermen vil du bli bedt om å velge enten «View» (bruke apper uten lyd) eller «View and Listen» (bruke apper med lyd, f.eks. musikkspillere og telefonsamtaler).
SIKKERHETSOPPDATERINGER FOR APPLE <span style="text-transform: lowercase">i</span>OS

Som en del av de siste sikkerhetsoppdateringene i iOS 9 og nyere krever InControl Apps nå et kort godkjenningstrinn for å aktivere hver enkelt kompatibel app i bilen din. For mer informasjon gå til «Security Update»-seksjonen i «InControl Connect FAQs».

NYE SIKKERHETSFUNKSJONER
Som du sikkert vil oppdage vil appene som krever tillatelse være nedtonet og utilgjengelig for bruk inntil prosessen er gjennomført.
GI TILLATELSER
På berøringsskjermen i din Jaguar velger du den nedtonede appen du ønsker å åpne og følger instruksjonene til venstre. Under prosessen vil du bli bedt om å gi tillatelse to ganger på smarttelefonen din. Du trenger bare å gjennomføre denne prosessen én gang pr. app.
ANNEN INFORMASJON
Smarttelefonen din er kanskje ikke oppdatert med den nyeste programvaren. For å se om det finnes tilgjengelige oppdateringer går du til «Innstillinger»-menyen på smarttelefonen din.
JAGUAR INCONTROL SUPPORT
INCONTROL APPS
InControl Apps presents a car-optimised, interactive set of apps that enable media streaming, cloud- and location-based services and more - via a USB port.
LES MER
JAGUAR INCONTROL SUPPORT
Vi er klare til å hjelpe deg med alle henvendelser og fortelle deg mer om Jaguar InControl.
KONTAKT OSS
VILKÅR
Les vilkårene for Jaguar InControl og personvernerklæringen.
SE VILKÅRENE
KONTAKT OSS
Kontakt oss for Jaguar kundesupport eller generelle henvendelser.
FINN FORHANDLER
Finn din nærmeste forhandler.
VILKÅR OG BETINGELSER
Se og last ned vilkår og betingelser for Jaguar InControl og personvernpolicyer.
GUIDER OG HÅNDBØKER
Se og last ned Jaguar-håndboken, brukerveiledninger og videoer.

Etterhvert som vi ruller ut InControl kan spesifikke funksjoner som beskrives være ekstrautstyr og avhengig av marked eller drivlinje. Ta kontakt med din lokale Jaguar-forhandler for tilgjengelighet og vilkår i hjemlandet ditt. Enkelte funksjoner krever et SIM-kort med abonnement og Internett-tilkobling, ta kontakt med din forhandler for mer informasjon. Mobilnettilkobling kan ikke garanteres alle steder.