loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation

EKSTRAUTSTYR OG JAGUAR GEAR

Med Jaguar sitt enestående utvalg av ekstrautstyr og Jaguar Gear, kan du skape verdens flotteste I PACE: Personliggjøring

bg-modelDisplay

Tilbehør fra Jaguar lar deg personliggjøre din I PACE etter smak og behag, livsstil og interesser. De mest populære er gruppert i tre praktiske utstyrspakker: Exterior Carbon Fibre Pack, Black Exterior Pack og Cold Climate Pack. Bygg din egen I PACE og se i vår digitale tilbehørskatalog for å se hele utvalget.

BESTILL PRØVEKJØRING BE OM TILBUD

UTSTYRSPAKKER - EKSTERIØR

Gi din I PACE et ekstra særpreg med disse eksteriørpakkene.

CARBON FIBRE EXTERIOR PACK

Fremhev den høye ytelsen til I PACE med disse detaljene i karbonfiber. Denne utstyrspakken inkluderer grillramme, speildeksler og detaljer på sidene og støtfangerne i karbonfiber.

bg-modelDisplay

BLACK EXTERIOR PACK

Gjør din I PACE enda mer iøynefallende med disse detaljene i Gloss Black. Denne utstyrspakken inkluderer lister rundt sidevinduene og grill med grillramme i Gloss Black.

bg-modelDisplay

UTSTYRSPAKKER - INTERIØR

COLD CLIMATE PACK

Denne utstyrspakken inkluderer oppvarmede vindusspylere, oppvarmet frontrute og oppvarmet ratt.

bg-modelDisplay

VELG JAGUAR GEAR

Personliggjør din I‐PACE med tilbehør som matcher din livsstil.

FRONTGRILL MED OPPLYST JAGUAR-LOGO

Frontgrillen med opplyst Jaguar-logo skaper et flott og elegant eksteriør. Jaguar-logoen lyser også når I-PACE er ulåst, bildørene er åpne og interiørbelysningen er på. Lyset slukkes når bilen starter.

GRILLRAMME I CARBON FIBRE

Flott frontgrillramme i Carbon Fibre med ribber i High Gloss Finish gir en eksteriørstyling som fremhever den dynamiske kapasiteten og performance-inspirerte stylingen til Jaguar I-PACE.

SPEILDEKSEL I CARBON FIBRE

Speildeksler i karbonfiber av høy kvalitet med ribber og High Gloss Finish skaper en performance-inspirert styling med redusert vekt ved bruk av karbonfiber.

INTERIØR

SPORTSPEDALER

Dette pedalsettet er designet slik at det passer perfekt over de eksisterende pedalene. Settet er laget av rustfritt stål og gummi som gir bilen et unikt og moderne utseende.

PERSONALISERTE OPPLYSTE INNSTEGSLISTER

Elegante innstegslister i rustfritt stål for fører- og passasjerdørene. Lyser når enten fører- eller passasjerdørene åpnes.

LUKSURIØSE MATTER

Luksuriøst, skreddersydd mattesett foran med Jaguar-logo og Nubuck-kantbinding. De luksuriøse mattene setter prikken over i-en for et stilig interiør.

CLICK AND GO SYSTEM

Click-and-Go er et kompakt oppbevaringssystem som kan festes bak hodestøttene til forsetene. Systemet inkluderer en kleshenger montert på hodestøtten som bidrar til å holde klærne rynkefrie. En avtakbar nettbrettholder kan enkelt plasseres i ulike vinkler for ekstra komfort og bakseteunderholdning. Click-and-Hook er en universalkrok som gir deg ekstra oppbevaringsplass til å henge opp ting som vesker.

IPHONE® CONNECT OG LADEDOKK

iPhone® Connect og ladedokk er utformet for å kunne se telefonen* når den lades i midtkonsollen. Når telefonen er tilkoblet har du tilgang til iPhone-mediene og muligheten til å styre disse via det integrerte infotainmentsystemet. 
*Kompatibel med iPhone 5, 5c, 5s, 6, 6s, SE, 7 og 8. Kan ikke brukes med 6 Plus og 7 Plus.

PET PACK

Hold kjæledyret komfortabelt, fornøyd og trygt. En bagasjeromsavdeler i full høyde, vanntett bagasjeromsinnredning eller slitesterk gummimatte beskytter bilens bagasjerom.

LAST

LASTESTATIV

Lastestativ gir er bredt utvalg av muligheter for praktisk lasttilbehør. Lastestativ for I PACE har en ny og unik låsemekanisme slik at lastestativet enkelt kan monteres eller fjernes uten bruk av verktøy.

BAKMONTERT SYKKELSTATIV

Den bakmonterte og låsbare sykkelholderen er enkel å montere og har plass til én sykkel pr. holder. Du kan maksimalt montere tre holdere.

HOLDER FOR VANNSPORTUTSTYR

Et allsidig system for transport av forskjellig vannsportsutstyr som surfebrett, kajakk eller seilbrett. Maks. lastkapasitet 65 kg.

AVTAKBAR ANHENGERFESTE

Tillatt totalvekt opptil 750kg, kulevekt 45kg. Ledningsnett er inkludert. Ny diffusor er inkludert i settet.

FELGER OG TILBEHØR

LÅSBARE HJULMUTRE - CHROME

Beskytt hjulene dine med spesialutformede, låsbare og forkrommede hjulmutre.

SNØSOKKER FOR BEDRE HJULGREP OM VINTEREN

De lette snøsokkene av tekstil er enkelt og raskt å feste og ta av, og kan pakkes ned for praktisk oppbevaring. Vi anbefaler at du fester snøsokker på alle fire hjul.

SNOW TRACTION SYSTEM

Disse high-grip snøkjettingene gir bedre mobilitet i snø, gjørme og på is. Kun bakhjulene.

HJULMERKE - UNION JACK

Et særpreget Monochrome hjulmerke med Jaguar-logo og Union Jack-design gir felgene et britisk utseende.

STILIGE VENTILHETTER - UNION JACK

Gjør hjulene enda flottere med en rekke unike og skreddersydde ventilhetter.

STILIGE VENTILHETTER - JAGUAR ‘GROWLER’

‘Growler’ er en viktig del av våre tradisjoner. Gjør hjulene enda flottere med disse skreddersydde ventilhettene.

Finn din helelektriske kombinasjon av ytelse, teknologi og eleganse fra Jaguar.

BYGG DIN I-PACE  BESTILL PRØVEKJØRING