loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation

IN-CAR TECHNOLOGY

Teknologien er sømløst integrert og gjør det enkelt å kontrollere

I-PACE features og dine tilkoblede enheter. 

bg-modelDisplay

I PACE leverer en strømlinjeformet opplevelse – både i og utenfor bilen. Alt du trenger er aldri langt unna uansett om det er snakk om de to berøringsskjermene, interaktivt førerdisplay eller Head-Up Display.

BESTILL PRØVEKJØRING BE OM TILBUD

TOUCH PRO DUO

Vårt Touch Pro Duo infotainmentsystem består av en 10” berøringsskjerm som er
integrert i dashbordet og en nedre 5” berøringskjerm med multifunksjonell betjening.

bg-modelDisplay

KONNEKTIVITET SOM STANDARD

REMOTE

Vær tilkoblet med I-PACE. Remote App er kompatibel med de fleste Apple- og Android-enheter, holder deg oppdatert og lar deg interagere med viktig informasjon, inkludert tilgjengelig rekkevidde, ladestatus, ladetid og ladekontaktens tilstand.

NAVIGATION PRO

Navigation Pro lar deg vise kart i 2D eller 3D. Lagre dine favorittsteder og bruk kontrollfunksjonene for enkel kartvisning. I I-PACE vil Navigation Pro beregne rekkevidden basert på en rekke faktorer som blant annet analyse av vei og fartsgrenser.

CONNECT PRO

Med Connect Pro holder I-PACE deg både informert og oppdatert. Finn ut hva som skjer langs ruten, se etter parkeringsplasser i nærheten og interessepunkter. Med et SIM-kort kan du også opprette et 4G Wi-Fi Hotspot i bilen slik at du alltid er tilkoblet.

SMARTPHONE PACK

Smartphone Pack interagerer enkelt og intuitivt med en rekke apper via berøringsskjermen i I-PACE.
Denne utstyrspakken inkluderer en skreddersydd Spotify-opplevelse og Tile® – en app som hjelper
deg å finne tapte eller gjenglemte ting.

bg-modelDisplay

SMART SETTINGS

Smart Settings identifiserer automatisk nøkkelen og telefonen til hver enkelt fører, og kan i tillegg velge dine
foretrukne sete- og speilinnstillinger samt hvilke medier som skal spilles. Smart Settings kan også lære og
automatisere disse innstillingene basert på dine vaner og tidligere rutiner.

bg-modelDisplay

HEAD-UP DISPLAY

Frontruteprojeksjon leveres som ekstrautstyr og viser viktig informasjon som hastighet og navigasjon på frontruten uten
at du distraheres eller tar øynene vekk fra veien foran. Systemet leverer krystallklar grafikk i farger.

INTERAKTIVT FØRERDISPLAY

Det 12,3” HD interaktive førerdisplayet leverer relevant kjøreinformasjon, inkludert full 3D-navigasjonsvisning når du har behov for det. Den høye oppløsningen sikrer klar og tydelig visning og den raffinerte prosessmotoren leverer smidig og skarp grafikk.

MERIDIAN AUDIO

De britiske lydekspertene Meridian™ gir både deg og passasjerene en meget god musikkopplevelse, og valget mellom to lydsystemer av høy kvalitet. Det enestående Meridian Surround Sound System med Trifield™-teknologi leverer et komplett lydbilde og klarheten fra en live konsert. Med 15 høyttalere leverer Meridian™ den beste lydopplevelsen som standard i I-PACE HSE og First Edition.

MOTOR OG GIRKASSE

Finn din helelektriske kombinasjon av ytelse, teknologi og eleganse fra Jaguar.

BYGG DIN I-PACE

Spesifikke funksjoner beskrevet ovenfor kan være ekstrautstyr eller kun tilgjengelig på utvalgte markeder. Besøk ditt lokale Jaguar-nettsted eller din lokale Jaguar-forhandler for tilgjengelighet og vilkår i hjemlandet ditt. Enkelte funksjoner krever et SIM-kort med abonnement og internett Ta kontakt med din forhandler for mer informasjon. Tilkobling til mobilnett kan ikke garanteres alle steder. Informasjon og bilder på dette nettstedet i forbindelse med teknologi, inkludert skjermer eller sekvenser, er underlagt programvareoppdateringer, versjonskontroll og andre system-/visuelle endringer avhengig av utstyret du velger. Alle innebygde funksjoner skal kun brukes av førere når dette er trygt. Førere skal sørge for å ha full kontroll over bilen til enhver tid.