loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation

IN-CAR TECHNOLOGY

Teknologien er sømløst integrert og gjør det enkelt å kontrollere

I-PACE features og dine tilkoblede enheter. 

I-PACE leverer en strømlinjeformet opplevelse både i og utenfor bilen. Informasjon er tilgjengelig via en rekke skjermer og smarttelefonen din. Alt du trenger er aldri langt unna.

PIVI PRO

Vårt Pivi Pro-infotainmentsystem er like brukervennlig som smarttelefonen din.
Viktig informasjon som navigasjon, media og kontakter er bare et tastetrykk unna.

bg-modelDisplay

KONNEKTIVITET SOM STANDARD

HELT NYTT NAVIGASJONSSYSTEM

Leverer trafikkoppdateringer i sanntid, og viser tilgjengelige ladepunkter i sanntid. Informasjon om parkeringsplasser og steder er også tilgjengelig selv når du ikke er tilkoblet. Alt vises i detalj i 2D eller 3D, med stemmeveiledning som automatisk dempes på kjente strekninger.

SMARTPHONE PACK

Det er enkelt å bruke smarttelefonen med berøringsskjermen i I-PACE via Android AutoTM og Apple CarPlay®.

WI-FI-AKTIVERING MED ABONNEMENT

Med 4G innebygd i I-PACE, leverer Wi-Fi Hotspot tilgang til Internett1. Med Wi-Fi-aktivering med abonnement kan du holde kontakt med venner og familie, og underholde alle i bilen med videostrømming. Selv når du kjører i utkantstrøk. Wi-Fi bruker den utvendige antennen for best mulig dekning.

REMOTE

Vis viktig informasjon, som tilgjengelig rekkevidde i din I-PACE uansett hvor du befinner deg, via Jaguar Remote App2. Dette inkluderer Jaguar Optimised Assistance som sender både posisjonen din og diagnostikkdata ved et havari, samt SOS Assistance Call.

SECURE TRACKER

Bruker sporingsteknologi til å varsle deg ved innbruddsforsøk og viser bilens posisjon til Stolen Vehicle Tracking Center for enkel lokalisering. Secure Tracker Pro3 er en oppgradering som også sender et varsel til de relevante myndighetene hvis bilen din ble stjålet med uautorisert eller klonet nøkkel. Inkluderer serviceabonnement for garantiperioden.

ONLINE PACK

Gjør reisen din enda mer tilkoblet. Online Pack har alt du trenger for kjøreturen, inkludert online media, værmeldinger, kalenderinformasjon og steder det er verdt å besøke. Du kan også sende meldinger med talekommandoer slik at du kan fokusere på veien foran.

EN JAGUAR I-PACE SKAL OPPLEVES

Jaguar I-PACE er den perfekte kombinasjonen mellom design og innovasjon, som kun kan oppleves bak rattet.

Derfor oppfordrer vi deg til å booke en prøvekjøring.


SMART SETTINGS

Smart Settings er en Pivi Pro-funksjon som automatisk identifiserer nøkkelen og telefonen til
hver enkelt fører, velger foretrukne sete- og speilinnstillinger, samt hvilke medier som skal avspilles.
Smart Settings kan også lære og automatisere disse innstillingene basert på vaner og tidligere rutiner.

bg-modelDisplay

Avbildet modell kan avvike fra nylige oppgraderinger og forbedringer. Enkelte funksjoner som beskrives kan være avhengig av marked eller drivlinje. Be om de nyeste spesifikasjonene fra din lokale Jaguar-forhandler.

NYSGJERRIG PÅ MER?

Meld deg på vårt Jaguar I-PACE nyhetsbrev og få siste nytt om I-PACE, kampanjer, events og mye mer.

Bli litt mer elektrisk fra i dag.


HEAD-UP DISPLAY

Frontruteprojeksjon leveres som ekstrautstyr og viser viktig informasjon som hastighet og navigasjon på frontruten, uten at du distraheres eller tar øynene vekk fra veien foran. Systemet leverer krystallklar grafikk i farger.

INTERAKTIVT FØRERDISPLAY

Det 12,3” HD interaktive førerdisplayet leverer relevant kjøreinformasjon, inkludert full 3D-navigasjonsvisning når du har behov for det. Den høye oppløsningen sikrer klar og tydelig visning, og den raffinerte prosessmotoren leverer smidig og skarp grafikk.

MERIDIANTM AUDIO

De britiske lydekspertene MeridianTM gir både deg og passasjerene en meget god musikkopplevelse, og valget mellom to lydsystemer av høy kvalitet. Det enestående Meridian 3D Surround Sound System med TrifieldTM-teknologi leverer et komplett lydbilde og klarheten fra en live konsert. Med 16 høyttalere og 1 basshøyttaler, leverer MeridianTM den beste lydopplevelsen som standard i I PACE HSE.

JAGUAR IGUIDE

Jaguar iGuide-appen bruker den aller nyeste teknologien til å forklare alle de praktiske funksjonene og betjeningsknappene i I-PACE. Den kan også brukes som en mobil eierhåndbok slik at du enkelt finner svar på eventuelle spørsmål du måtte ha.

bg-modelDisplay

VEIEN TIL DIN NYE I-PACE

BE OM TILBUD

Ønsker du å motta tilbud på Jaguar I-PACE?

Vi kontakter deg og sender deg et tilbud.KONTAKT FORHANDLER

Usikker på hva du ser etter i en I-PACE?

Få eksperthjelp fra en av våre selgere hos forhandler.1. Retningslinjer for rimelig bruk gjelder. Standard 1-års abonnement.

2. Abonnementstjeneste som kan forlenges etter den innledende perioden via din Jaguar-forhandler.

3. Secure Tracker og Secure Tracker Pro krever et ekstra abonnement etter den første perioden. Ta kontakt med Jaguar-forhandleren din for mer informasjon. Krever Remote og mobiltilkobling.

Spesifikke funksjoner kan være ekstrautstyr. Ta kontakt med din lokale Jaguar-forhandler for mer informasjon. Enkelte funksjoner krever et ekstra abonnement etter den første perioden. Ta kontakt med Jaguar-forhandleren din for mer informasjon. Tilkobling til mobilnett kan ikke garanteres alle steder. Informasjon og bilder på dette nettstedet i forbindelse med teknologi, inkludert skjermer eller sekvenser, er underlagt programvareoppdateringer, versjonskontroll og andre system-/visuelle endringer avhengig av utstyret du velger. All innebygd teknologi skal kun betjenes av førere når dette er trygt. Fører skal sørge for å ha full kontroll over bilen til enhver tid.