loading
Vennligst vent...
Skip primary navigation

SIKKERHET

De innovative teknologiene og funksjonene som er tilgjengelig er
utviklet for å gjøre kjøreopplevelsen enda bedre og tryggere.

I PACE er utviklet for å beskytte deg, passasjerene, batteriet og andre trafikanter med en rekke sikkerhetsfunksjoner.

BESTILL PRØVEKJØRING BE OM TILBUD

SIKKERHETSCELLE

I-PACE bruker en kombinasjon av aluminium og stål for å forme en stiv ramme
rundt batteriet, noe som gir økt sikkerhet for alle passasjerer.

bg-modelDisplay

EXTERNAL SOUND SYSTEM

I‑PACE emits an external acoustic signal at speeds under 20km/h (12mph) to help make pedestrians aware of the car’s presence.

ISOFIX

To ISOFIX-beslag for baby-/barneseter er festet på hver side av baksetene.

KOLLISJONSPUTER

Et omfattende kollisjonsputesystem med seks kollisjonsputer, inkludert fører og passasjer, brystkasse og sidevinduene er standard for å beskytte alle i bilen.

INNOVATIVE SIKKERHETSTEKNOLOGIER

Det finnes en lang rekke innovative sikkerhetsteknologier som leveres som standard eller ekstrautstyr uansett om du kjører i byen eller på motorveien for å skape ekstra trygghet for deg og passasjerene.

ADAPTIV CRUISEKONTROLL MED STEERING ASSIST

I PACE leverer Adaptive Cruise Control med Steering Assist for å gjøre langkjøring og
tett trafikk enklere. Dette systemet sentrerer og styrer I PACE automatisk i kjørefeltet
samtidig som den forhåndsinnstilte avstanden holdes til bilen foran.

bg-modelDisplay

STANDARD FØRERASSISTANSEFUNKSJONER

ADAPTIVE SPEED LIMITER OG TRAFFIC SIGN RECOGNITION

Holder deg informert om fartsgrenser og forbikjøring forbudt-skilt ved å vise dem klart og tydelig på instrumentpanelet. Når Adaptive Speed Limiter er aktivert, brukes Traffic Sign Recognition til å justere bilens hastighet med cruisekontrollsystemet.

CRUISEKONTROLL OG HASTIGHETSBEGRENSER

Cruisekontroll lar deg opprettholde konstant hastighet uten å måtte bruke gasspedalen. Hastighetsbegrenseren lar deg stille inn maks. hastighet.

DRIVER CONDITION MONITOR

Driver Condition Monitor overvåker rattbevegelser, bremse- og gasspedalaktivitet, registrerer når du begynner å føle deg trett og varsler deg når det er på tide å ta en pause.

LANE KEEP ASSIST

Registrerer når bilen utilsiktet kjører ut av kjørefeltet og bruker rattet til å lede bilen tilbake.

NØDBREMSING

Bidrar til å hindre kollisjoner med andre biler, fotgjengere og syklister ved hjelp av kamera, radar og ultrasoniske sensorer. Hvis det registreres en potensiell frontkollisjon, vil systemet avgi lyd- og lyssignaler. Hvis du ikke reagerer på en potensiell kollisjon, vil systemet bruke bremsene for å redusere farten ved et potensielt sammenstøt.

RYGGEKAMERA

Ryggekameraet gir bedre oversikt under rygging. Statiske linjer som representerer I-PACE og antatt bane vises på berøringsskjermen. 

DRIVER ASSISTANCE PACKS

Hver pakke inneholder en rekke funksjoner som bidrar til at du føler deg tryggere og godt informert. Park Pack er standard på I-PACE S. Park Pack og Drive Pack er standard på I-PACE SE. Park Pack og Driver Assist Pack er standard på I-PACE HSE og First Edition.

PARK PACK

CLEAR EXIT MONITOR

Varsler baksetepassasjerer som er på vei ut av bilen om biler eller syklister som nærmer seg. Et varsellys vil blinke på døren hvis noe/noen nærmer seg. Lyssignalet vil deaktiveres når døren kan trygt åpnes.

PARK ASSIST

Lukeparkering og parkering i parkeringslommer er enklere enn noensinne med Park Assist som styrer bilen inn og ut av parkeringsplassen. Når du setter den i enten Drive eller Reverse, trenger du bare å kontrollere bilens hastighet. Grafikk og varslinger veileder deg via hjelpelinjer på skjermen.

360⁰ PARKERINGSASSISTENT

Gjør det enklere å manøvrere på trange steder. Sensorene rundt bilen aktiveres automatisk når du velger Reverse-gir, eller de kan aktiveres manuelt. Under manøvrering viser berøringsskjermen og lydsignalene hvor nær du er hindringene.

DRIVE PACK

ADAPTIV CRUISEKONTROLL MED STOP & GO

Holder trygg avstand til bilen foran selv når den sakker farten. Hvis bilen foran skulle stoppe helt, vil systemet sørge for at bilen din stanser mykt og smidig. I trafikk vil Adaptive Cruise Control automatisk følge etter bilen foran.

BLIND SPOT ASSIST

Blind Spot Assist kan bidra til å hindre kollisjoner. Hvis bilen din registrerer et annet kjøretøy i blindsonen når du skal skifte kjørefelt vil det lyse et lite varsellys i det korresponderende sidespeilet og systemet bruker rattet for å holde I-PACE i det nåværende kjørefeltet.

HIGH-SPEED EMERGENCY BRAKING

Registrerer en potensiell frontkollisjon med et annet kjøretøy, og viser et varsel om å bruke bremsene. Hvis føreren ikke reagerer, vil bilen bruke bremsene for å redusere farten ved et eventuelt sammenstøt. Aktivt mellom 10 km/t til 160 km/t.

DRIVE ASSIST PACK

ADAPTIV CRUISEKONTROLL MED STEERING ASSIST

Analyserer biler og kjørefelt foran med kamera og radar for å holde bilen midt i kjørefeltet og tilpasse hastigheten til I PACE etter trafikken foran. Denne funksjonen bremser ned bilen for å opprettholde avslappet og behagelig kjøring i tett trafikk.

BLIND SPOT ASSIST

Blind Spot Assist kan bidra til å hindre kollisjoner. Hvis bilen din registrerer et annet kjøretøy i blindsonen når du skal skifte kjørefelt vil det lyse et lite varsellys i det korresponderende sidespeilet og systemet bruker rattet for å holde I PACE i det nåværende kjørefeltet.

360° SURROUND CAMERA

Bruker fire ulike kameraer diskret plassert rundt bilen for å vise et 360° fugleperspektiv av bilen på berøringsskjermen. Flere ulike visninger kan vises samtidig under manøvrering.

Finn din helelektriske kombinasjon av ytelse, teknologi og eleganse fra Jaguar.

BESTILL PRØVEKJØRING